بین‌الملل 11:23 - 16 اسفند 1399
رهبر حزب اپوزیسیون "یش عتید" اسرائیل به خبرگزاری اسپوتنیک گفت، قصد ندارد با حزب حاکم "لیکود" به رهبری نخست وزیر اسرائیل وارد یک دولت ائتلافی شود.

رهبر حزب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تمایلی به تشکیل دولت ائتلافی با نتانیاهو ندارد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اسرائیل در تاریخ 23 مارس (سوم فروردین) انتخابات زودهنگام کنست را برگزار خواهد کرد.

یائیر لاپید، رهبر حزب اپوزیسیون "یش عتید" اسرائیل ضمن توصیف بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به عنوان "نخست وزیری با سه اتهام سنگین" گفت: من قبلا هم گفته بودم که با نتانیاهو ائتلاف تشکیل نخواهم داد. من می‌توانستم اکنون به عنوان وزیر امور خارجه یا معاون نخست وزیر با یک همراهی خیره‌کننده در اینجا نشسته باشم.

لاپید قصد دارد در انتخابات پیش رو با نتانیاهو رقابت کند. وی ضمن اشاره به حزبش به عنوان دومین حزب بزرگ اسرائیل، گفت: من در حال حاضر شانس بهتری نسبت به نتانیاهو برای تشکیل یک دولت ائتلافی دارم.

رهبر حزب اپوزیسیون "یش عتید" اسرائیل افزود: من می‌توانم هر کسی را که اطرافم است با خودم متحد کنم مثلا آویگدور لیبرمن، رهبر حزب "اسرائیل خانه ما"، گیدئون سار، رهبر حزب "امید تازه"، نفتالی بنت، رهبر حزب "یمینا"، حزب "کارگر" اسرائیل و حزب "مرتز". همه آنها می‌توانند به طور بالقوه شرکای ما باشند. همه آنها حتی حزب "لیکود" بدون نتانیاهو.

انتهای پیام

    


10979086
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهاجرین افغانستانی در ایام عزای حسینی گفتند رژیم صهیونیستی جهان اسلام را نشانه گرفته است و در این راه پای آرمان های انقلاب ایستاده اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس مدعی شد آمریکا به حماس اطلاع داده است که در صورت عدم توافق طی آتش‌بس موقت ۶۰ روزه، از تمدید مذاکرات حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که تصمیم ایران برای توقف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «غیرقابل قبول» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه پنتاگون ارسال برخی موشک‌ها و مهمات به اوکراین را متوقف کرد، روسیه اعلام کرد که این اقدام می‌تواند به پایان سریع‌تر جنگ کمک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل می‌گوید اقدام ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گیدئون ساعر مدعی شد که اسرائیل در مورد دستیابی به توافق با حماس برای پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن اسرا جدی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که این کشور پس از انتشار خبر تعلیق کمک‌های نظامی ایالات متحده، آماده خرید یا اجاره سیستم‌های دفاع هوایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در باکو به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است