اجتماعی 18:19 - 12 فروردین 1399
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه پارک و بوستان‌های پایتخت در سیزده‌بدر تحت رصد و کنترل پلیس است، گفت: اجازه ورود و اتراق در حاشیه پارک‌ها و بوستان‌ها داده نخواهد شد.

سیزده‌بدر ممنوع/ تمهیدات پلیس برای ممانعت از حضور مردم در پارک‌ها و تفرجگاه‌ها

به گزارش ایسنا، سردار  حسین رحیمی، درباره تدابیر پلیس برای سیزده‌بدر گفت:در راستای حفظ سلامت مردم و اجرای طرح فاصله گذاری فیزیکی مسئولان بهداشتی تصمیم برآن شد حضور در پارک ها و مراکز تفرجگاهی ممنوع شود.

وی با اشاره به اینکه این موضوع در روز ۱۳ فروردین امسال شدت بیشتری خواهد گرفت، گفت: حدود ۱۴۰۰ پارک کوچک و بزرگ در تهران داریم که بیش از ۱۰۰ مورد از این پارک‌ها عبارت از پارک‌های بزرگ و جنگلی هستند که امکان تردد خودرو در آن‌ها وجود دارد همچنین ۱۹۰ پارک و بوستان بزرگ داریم که از ساعت ۵ صبح روز ۱۳ فروردین همه پارک‌ها، بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها مسدود و از ورود افراد به مراکز جلوگیری خواهد شد.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه از مردم درخواست می‌کنم که از حضور در مراکز و مجامع عمومی خودداری و رعایت کنند،گفت:  همکاران ما برای امنیت مردم و برای اجرای دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا کشور شبانه‌روزی تلاش می‌کنند و در روز طبیعت از ۵ صبح تا ۲۴ در این مراکز حضور خواهند داشت و به اجرای ماموریت‌های  محوله می‌پردازند.

رحیمی با تاکید بر اینکه روز ۱۳ فروردین حضور در پارک‌ها و حتی اتراق و حضور در حاشیه پارک‌ها هم ممنوع است و در این طرح موتور سیکلت سوارها و خودرو فرقی نخواهد داشت، اظهارکرد: کل پارک‌ها را بسته‌ایم و چنانچه کسی در حاشیه پارک‌ها توقف کند ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شود و در صورتی که به تذکر پلیس توجه نکند خودرویش توقیف خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از ساعت ۵ صبح تا ۲۴ کل پارک‌ها کنترل و مراقبت خواهد شد و از توان پلیس ویژه، پلیس یگان امداد، پیشگیری، یگان خدمات شهرداری استفاده می‌شود،گفت: تمامی مبادی ورودی و خروجی پایتخت از ۸ فروردین کنترل می‌شود و اجرای این طرح را تا روزی که ابلاغ کنند، ادامه می‌دهیم و فقط کسانی می‌توانند به تهران وارد شوند که ساکن پایتخت باشند.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه در اجرای این طرح تاکنون به بیش از ۳۳۳ هزار خودرو تذکر داده و تعداد اندکی را هم برگردانده ایم، گفت: حدود ۳۰۰۰ هزار خودرو در اجرای این طرح جریمه شده‌اند.

رحیمی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۴۶ درصد ورودی و خروجی تهران نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش دارد که در سطح شهر تهران بالغ بر ۵۰ درصد کاهش تردد تاکنون داشته‌ایم، اظهارکرد: ایست بازرسی را به سه راه نعلبندان برده‌ایم و در آنجا کنترل‌ها انجام می‌شود.

انتهای پیام


10464637
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۲ درصد مردم ایران حداقل یک بار در سال کار خیر می‌کنند، اما کمتر از ۱۱ درصد آنها این کار را در قالب تشکل‌های خیریه انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است