اجتماعی 16:26 - 24 مرداد 1399
جانشین فرمانده ناجا تاکید کرد
جانشین فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: فعالیت اراذل و اوباش به صورت مستمر و شبانه روزی در فضای حقیقی و مجازی رصد شده و با هرگونه اوباشی گری و قانون شکنی نظم و امنیت برخورد می کنیم.

رصد و برخورد قاطعانه پلیس با هرگونه اوباشی گری در فضای حقیقی و مجازی

به گزارش ایسنا، سردار قاسم رضایی صبح امروز با حضور در قرارگاه مبارزه با اراذل و اوباش، اظهار داشت: برخورد با اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت جامعه در دستور کار ناجا است و با عوامل ناامنی کشور قاطعانه برخورد می کنیم.



وی با اعلام اینکه  طرح های مقابله ای با اراذل و اوباش در سطح کشوراستمرار دارد، تاکید کرد: فعالیت اراذل و اوباش به صورت مستمر وشبانه روزی در فضای حقیقی و مجازی رصد شده و با هرگونه اوباشی گری و قانون شکنی نظم و امنیت برخورد می کنیم.  



جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه درخواست و توقع آحادجامعه از پلیس در حوزه تامین نظم و امنیت بسیار زیاد است، تصریح کرد: امنیت مردم و صیانت از آن برای ما بسیار مهم و خط قرمز ناجا است. بر همین اساس درصدد هستیم تا بهترین امنیت را که در شأن مردم عزیز است را برای آنها فراهم کنیم. 



بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، سردار رضایی تاکید کرد: نیروی انتظامی بدون هیچ اغماض و مماشاتی با اراذل و اوباش در جامعه برخورد می کند. برهمین اساس شناسایی و برخورد جدی با اراذل و اوباش، یکی از برنامه های جدی این نیرو است.

انتهای پیام


10666683
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکرده باند سرقت طلا وقتی از سوی پلیس دستگیر و سوابقش بررسی شد، قضات ردپای او را در پرونده قتل همسرش شناسایی و محاکمه‌اش کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای شهر تهران گفت: تیم مدیریت شهری به چین اعزام شدند که اولین رام قطار را تحویل بگیرند و تا یک ماه و نیم آینده اولین قطار وارد خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران، از اجرای طرحی جدید برای ارتقای کیفیت نظافت و نگهداشت بزرگراه‌های پایتخت با افزایش ضریب ایمنی و کاهش مخاطرات خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، با خانواده معظم «شهید ابوالحسن شریفی» دیدار و با تجلیل از مقام رفیع شهدای اخیر پیام و سلام رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور را ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای شهر تهران گفت: با توجه به افزایش چندبرابری حجم کار سازمان مشاور فنی و مهندسی، نیازمند جذب نیرو‌های متخصص و فنی جدید است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در جامعه‌ای که شفافیت وجود داشته باشد، موقعیت‌های تعارض منافع شناسایی می‌شود و امکان سوءاستفاده کاهش می‌یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی از پایان مطالعه و استحکام بخشی خانه موزه‌های در اختیار این شرکت و آغاز فرایند ایجاد موزه و سایت موزه‌های جدید در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده آستارا در مجلس گفت: در مجموع ارزیابی از طرح بیمه رانندگان مثبت است و امیدواریم هرچه سریع‌تر این طرح در مجلس شورای اسلامی تصویب شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گغت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۷ میلیون فقره اعمال قانون در این حوزه ثبت شده است و تنها در نیمه نخست آذرماه نیز بیش از ۶۱۰ هزار فقره تخلف شناسایی و برخورد قانونی صورت گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مادر سالخورده که ۱۰ سال قبل پسرش را از دست داده بود به حرمت امام حسین (ع) و به شرط آزاد کردن سه زندانی جرایم غیرعمد از قاتلان پسرش گذشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است