علمی فناوری 15:19 - 05 خرداد 1398

تصاویر کاناپه آکاردئونی را ببینید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، زن و شوهری اهل بوستون یک کاناپه نوآورانه را در وب سایت کیک استارتر عرضه کرده اند تا سرمایه تجاری سازی آن را جمع آوری کنند.

کاناپه مذکور Elephant In a Box نام گرفته و در یک جعبه کوچک تحویل مشتری داده می‌شود و در کمتر از ۵ دقیقه می‌توان آن را سرهم کرد.

از فناوری شانه عسل در این کاناپه استفاده شده و به این ترتیب به راحتی مانند آکاردیون میان دو جعبه باز می‌شود، سپس در جای خود محکم می‌شود و بالش‌های مبل روی آن قرار می‌گیرد.

این کاناپه دونفره فقط ۴۵ کیلوگرم وزن دارد و به راحتی در جعبه‌ای به ابعاد ۱۰ در ۹۸ در ۴۶ سانتیمتر قرار می‌گیرد و جابه جا می‌شود. جعبه مذکور به اندازه کوچک است که می‌توان آن را پست کرد یا در یک خودروی کوچک جای داد. جالب آنکه کاناپه مذکور پس از باز شدن ابعاد ۲۲۲ در ۹۷.۵ در ۹۱.۵ سانتیمتر خواهد داشت.

به دلیل استفاده از فناوری لانه زنبور می‌توان این کاناپه را به راحتی تا و به شکل اولیه نگهداری کرد. این کاناپه ظرفیت تحمل بار زیادی دارد و با استفاده از ورقه‌های فیبر سلولزی ساخته شده است. قیمت سبک و مرکزی کاناپه از سلول‌هایی شش ضلعی تشکیل شده و می‌تواند ۴۰۰ برابر وزن خود را تحمل کند.

به گفته مبدعان این مبلمان نوآورانه، کاناپه مذکور می‌تواند وزن ۸۶۲ کیلوگرم را تحمل کند. ساختار قسمت مرکزی کاناپه عمر زیادی دارد و در وضعیت نرمال بیش از ۱۰ سال عمر می‌کند.


10137171
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ضریب نفوذ پهن باند سیار در تابستان سال گذشته از ۱۳۶.۸۲ به ۱۴۰.۷۳ در تابستان امسال رسیده است که حکایت از رشد ۲.۸۶ درصدی در این حوزه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم بدرقه زائرین دانشجو، هم‌زمان با آغاز مرحله رسمی اعزام دانشگاهیان به سرزمین وحی، امروز یکشنبه ۲۵ آبان ماه با حضور رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، مدیران کاروان‌ها و خانواده‌های دانشجویان در فضای معنوی در فرودگاه بین‌المللی امام خمین...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جنگ ۱۲ روزه نشان داد که میدان اصلی رویارویی تنها در مرزهای فیزیکی نیست و بخش مهمی از نبرد در فضای سایبر جریان دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم ثبت روایت‌های آموزشی معلمان واشتراک‌گذاری تجارب خود، گفت: تحلیل روایت‌های معلمان می‌تواند دستمایه تولید دانش بومی در نظام آموزشی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن تأکید بر اینکه اصطلاح «گلودرد تیغی» این روز‌ها به‌هیچ‌وجه نشان‌دهنده سویه‌ای با شدت بیشتر یا خطر بالاتر کرونا نیست، در عین حال از افزایش موارد بروز آنفلوآنزا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دارو‌های نوآورانه کاهش وزن به بیماران مبتلا به نارسایی کلیه در مرحله نهایی، زندگی جدیدی می‌بخشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت OpenAI از ویژگی جدیدی در ChatGPT رونمایی کرده است که امکان چت گروهی با حداکثر ۲۰ شرکت‌کننده، علاوه بر خود ربات چت، را فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کشف نوعی جدیدی از غار‌ها در مریخ این ایده را تقویت کرده که ممکن است نخستین زیستگاه حیات خارج از زمین باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی معتقدند خوردن شام دیروقت مضر است، اما این ایده پایه علمی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته‌های رویان، درمان‌های نوین سلولی، از فلج مغزی تا آرتروز، وارد مرحله ارائه به بیماران شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است