سیاسی 18:45 - 10 فروردین 1399
رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در تماس‌های جداگانه‌ای با فرمانده سپاه محمدرسول الله تهران بزرگ ،وزرای علوم و آموزش و پرورش درخصوص آخرین تدابیر اتخاذ شده درباره مسئولیت‌های مختلف در خصوص شرایط ویژه کشور با شیوع کرونا بحث و تبادل نظر کرد.

گفتگوی عارف با فرمانده سپاه تهران و وزاری علوم و آموزش و پرورش درباره مقابله با کرونا

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف، در تماس تلفنی با سردار یزدی، فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ با تبریک روز پاسدار و قدردانی از تلاش‌های سپاه پاسداران و بسیج در کمک به ستاد مقابله با کرونا ،گفت: ما در کشورمان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی با بحران ها و بلایای مختلف رو به رو بوده ایم و تجارب ارزنده ای در مدیریت بحران داریم به خصوص در زمان جنگ تحمیلی که دولت و نیروهای نظامی در کنار هم توانستند بر مشکلات فائق شوند و به همین دلیل می توانیم با همکاری مردم خوب کشورمان از این بحران نیز عبور کنیم.

وی با تاکید بر لزوم همکاری شهروندان با تصمیمات اتخاذ شده ستاد مقابله با کرونا برای حفظ سلامت مردم افزود: سپاه و ارتش با برپایی بیمارستان های صحرایی و ضدعفونی کردن معابر و دیگر اقداماتی که برای سلامتی مردم انجام داده اند کمک شایانی به دولت برای مقابله با کرونا کرده اند و انتظار می‌رود این همکاری ها با قوت ادامه داشته باشد.

سردار یزدی نیز ضمن قدردانی از تماس عارف گزارشی از اقدامات انجام شده توسط سپاه محمدرسول الله تهران برای مقابله با کرونا ارائه کرد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تماس تلفنی با منصور غلامی، وزیر علوم،تحقیقات و فناوری از روند آموزش مجازی در دوران کرونا برای دانشجویان کسب اطلاع کرد که وزیر علوم از موفقیت آمیز بودن این سبک آموزش به ویژه در دوران تحصیلات تکمیلی و در دانشگاه های بزرگ خبر داد.

عارف همچنین بر لزوم برنامه ریزی مدون از سوی وزارت علوم برای برگزاری کنکور و روزهای بعد از کرونا تاکید کرد.

وی در تماس تلفنی با محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش از همراهی بسیار خوب معلمان در آموزش مجازی به دانش آموزان قدردانی کرد.

وزیر آموزش و پرورش نیز از استقبال چشم گیر معلمان از آموزش مجازی خبر داد و گفت در حال برنامه ریزی برای ایجاد یک شبکه آموزش مجازی هستیم که به زودی از این شبکه رونمایی خواهیم کرد.

انتهای پیام


10462114
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت بهرام بیضایی، معاون اول رئیس‌جمهور با صدور پیامی این ضایعه را به جامعه هنری، دانشگاهی و فرهنگی کشور تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش به همکاری‌های دریایی ایران، چین و روسیه پرداخت و گفت: این تمرینات وارد عملیات گرم شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه ۱۴۰۵ نه‌تنها از شفافیت لازم برخوردار نیست، بلکه به علت عدم رعایت ثبات رویه در تدوین بودجه، امکان مقایسه دقیق و اعمال نظارت مؤثر را نیز از قوه مقننه سلب خواهد نمود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: ما برای تامین معیشت مردم یک برنامه‌ای شامل حدود بیست بند ارائه دادیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان خطاب به هیئت‌های نظارت انتخاباتی تاکید کرد: باید دفاعیات داوطلبان شنیده شود و دلایل رد صلاحیت به آنان توضیح داده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۵ خود، فرآیند اجرایی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری، در حوزه‌های انتخابیه آذربایجان شرقی، تهران و خراسان جنوبی را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور، بر لزوم طراحی سیاست‌های اصلاح مصرف مبتنی بر مطالعات علمی و فرهنگ‌سازی اجتماعی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام رژیم صهیونیستی در نقض فاحش حاکمیت و تمامیت سرزمینی سومالی را نقض اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران، از آغاز رسمی فرایند انتخابات، تشکیل هیئت‌های اجرایی در همه شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی برای ثبت‌نام شورا‌های شهر خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان و عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است