اقتصادی 22:22 - 02 بهمن 1399

تامین سرمایه در گردش برای بهبود مشکلات هپکو لازم است

مهدی صادقی نیارکی، عصر پنج شنبه در جریان سفر به استان مرکزی در حاشیه بازدید از شرکت هپکو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر تمام تلاش دولت و حاکمیت جلوگیری از واردات کالاهایی است که توان ساخت آن در داخل کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه ثبت سفارش ماشین آلات راهسازی در رنج کاری هپکو از آذرماه سال ۹۶ ممنوع شده است، گفت: بر اساس ماده ۱۰۹ و ۱۱۰ قانون امور معادن، اجازه واردات ماشین آلات مستعمل با ۵ سال کارکرد وجود داشت که آن هم سال گذشته ممنوع شد.

معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: در حال حاضر سازمان راهداری کشور با هپکو در زمینه خرید ۲۰۰ دستگاه و نوسازی ماشین آلات مستعمل اعلام همکاری کرده است، اما هپکو باید قیمت تولید و زمان تحویل آن را مشخص کند.

صادقی نیارکی با بیان اینکه مسأله مالکیت شرکت هپکو حل شده است، گفت: در حال حاضر این شرکت همچنین با بدهی انباشته مواجه است.

وی با اشاره به عقد تولید زیرکلید، بیان کرد: بر این اساس بانک می‌تواند سرمایه در گردش را برای یک بنگاه اقتصادی فراهم کند و محصول هم تحویل بگیرد، البته این مهم برای هپکو حتماً باید با کمک یکی از بانک‌های زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی یا وزارت کار انجام شود.


10914956
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» باتوجه به فعال بودن شعب کشیک بانک‌ها فردا بورس فعال است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فاضلاب تهران با احداث نیروگاه خورشیدی بر روی کانال‌های خروجی پساب تصفیه‌خانه، گامی نوآورانه در مسیر تولید انرژی پاک و مدیریت بهینه منابع آب برداشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۳۹ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فردا چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه حراج انواع سکه‌های ضرب ۱۴۰۴ در مرکز مبادله برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هفته گذشته ستاد تنظیم بازار در اقدامی ضربتی و دستوری، نرخ جدید شیر خام را ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و پیوست این مصوبه، قیمت ۴ قلم محصول لبنی مشمول قیمت گذاری را تعیین کرد که بررسی ها نشان می دهد خبری از اجرای این مصوبه نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که خرید اینترنتی به بخش جدانشدنی از زندگی روزمره تبدیل شده است، مدیریت هزینه‌ها بیش از گذشته اهمیت پیدا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: معافیت مالیاتی صندوق‌های ارزی می‌تواند نقش مهمی در افزایش جذابیت آن ایفا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون از کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی واردات گوشت قرمز نسبت به سال قبل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با اشاره به تغییر آیین‌نامه بررسی بودجه، از مشخص نبودن تکلیف وام ازدواج خبر داد و گفت که برخی از نمایندگان با پیشنهاد دولت برای افزایش مالیات بر ارزش افزوده مخالف هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اظهارات یک نماینده، دولت در تلاش است تا با ارائه لایحه مالیات بر مجموع درآمدها، ساختار توزیع یارانه‌ها را بر اساس اصل توانایی پرداخت اصلاح کند و این امر نیازمند یکپارچه‌سازی در قانون مالیات مستقیم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است