اقتصادی 22:22 - 02 بهمن 1399

تامین سرمایه در گردش برای بهبود مشکلات هپکو لازم است

مهدی صادقی نیارکی، عصر پنج شنبه در جریان سفر به استان مرکزی در حاشیه بازدید از شرکت هپکو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر تمام تلاش دولت و حاکمیت جلوگیری از واردات کالاهایی است که توان ساخت آن در داخل کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه ثبت سفارش ماشین آلات راهسازی در رنج کاری هپکو از آذرماه سال ۹۶ ممنوع شده است، گفت: بر اساس ماده ۱۰۹ و ۱۱۰ قانون امور معادن، اجازه واردات ماشین آلات مستعمل با ۵ سال کارکرد وجود داشت که آن هم سال گذشته ممنوع شد.

معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: در حال حاضر سازمان راهداری کشور با هپکو در زمینه خرید ۲۰۰ دستگاه و نوسازی ماشین آلات مستعمل اعلام همکاری کرده است، اما هپکو باید قیمت تولید و زمان تحویل آن را مشخص کند.

صادقی نیارکی با بیان اینکه مسأله مالکیت شرکت هپکو حل شده است، گفت: در حال حاضر این شرکت همچنین با بدهی انباشته مواجه است.

وی با اشاره به عقد تولید زیرکلید، بیان کرد: بر این اساس بانک می‌تواند سرمایه در گردش را برای یک بنگاه اقتصادی فراهم کند و محصول هم تحویل بگیرد، البته این مهم برای هپکو حتماً باید با کمک یکی از بانک‌های زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی یا وزارت کار انجام شود.


10914956
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه شهرسازی گفت: کریدور شمال غرب کشور تا پایان دولت چهاردهم در صورت تأمین منابع تکمیل می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی کشور طی یک سال گذشته از ۶۵۰۰ کیلومتر به ۷۸۰۰ کیلومتر افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز ۲۵ کیلومتر که شامل قطعات ۸ و۹ می‌شود از کریدور بزرگراهی غرب کشور به بهره‌برداری رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی‌ها نشان میدهد که تا اواسط آذر ماه هیچ خبری از بارش‌های موثر در بسیاری از نقاط کشور نیست و همین امر خود شرایط آبی کشور را بیش از گذشته بحرانی‌تر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال، حداقل ۱۰ هزار واحد استیجاری در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال، حداقل ۱۰ هزار واحد استیجاری در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال، حداقل ۱۰ هزار واحد استیجاری در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیامک ثبت حساب بانکی به برخی از سرپرستان خانوار با کد ملی سرشماره استان‌های تهران و البرز ارسال شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرمایه‌گذاری یکی از دغدغه‌های اصلی بیشتر افراد جامعه در شرایط اقتصادی پرنوسان است. در ایران، طلا و سکه از پرطرفدارترین گزینه‌ها برای حفظ ارزش دارایی یا همان سرمایه‌گذاری به شمار می‌روند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده‌های خانواده همیشه جزو حساس‌ترین و پرچالش‌ترین دعاوی حقوقی در ایران بوده‌اند. وقتی پای طلاق، مهریه یا حضانت فرزند به میان می‌آید، نه‌تنها زندگی شخصی افراد تحت تأثیر قرار می‌گیرد، بلکه آرامش خانواده‌ها و حتی آینده فرزندان نیز در معرض ت...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است