اقتصادی 22:22 - 02 بهمن 1399

تامین سرمایه در گردش برای بهبود مشکلات هپکو لازم است

مهدی صادقی نیارکی، عصر پنج شنبه در جریان سفر به استان مرکزی در حاشیه بازدید از شرکت هپکو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر تمام تلاش دولت و حاکمیت جلوگیری از واردات کالاهایی است که توان ساخت آن در داخل کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه ثبت سفارش ماشین آلات راهسازی در رنج کاری هپکو از آذرماه سال ۹۶ ممنوع شده است، گفت: بر اساس ماده ۱۰۹ و ۱۱۰ قانون امور معادن، اجازه واردات ماشین آلات مستعمل با ۵ سال کارکرد وجود داشت که آن هم سال گذشته ممنوع شد.

معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: در حال حاضر سازمان راهداری کشور با هپکو در زمینه خرید ۲۰۰ دستگاه و نوسازی ماشین آلات مستعمل اعلام همکاری کرده است، اما هپکو باید قیمت تولید و زمان تحویل آن را مشخص کند.

صادقی نیارکی با بیان اینکه مسأله مالکیت شرکت هپکو حل شده است، گفت: در حال حاضر این شرکت همچنین با بدهی انباشته مواجه است.

وی با اشاره به عقد تولید زیرکلید، بیان کرد: بر این اساس بانک می‌تواند سرمایه در گردش را برای یک بنگاه اقتصادی فراهم کند و محصول هم تحویل بگیرد، البته این مهم برای هپکو حتماً باید با کمک یکی از بانک‌های زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی یا وزارت کار انجام شود.


10914956
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با سفر رسمی رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران به امارات، توسعه تعاملات هوایی بین دو کشور در دستور کار قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آگهی عرضه بنزین سوپر وارداتی با قیمت پایه ۶۵۸۰۰ تومان در بورس انرژی منتشر شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از قاچاق روزانه ۲۱ میلیون لیتر سوخت خبر داد و گفت: اقدامات وسیعی در حوزه مقابله با قاچاق سوخت درحال انجام است و با قاچاقچیان کلان و سازمان یافته برخورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با کاهش ۱۴ هزار و ۹۳۹ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۶۰ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه گیاهان دارویی گفت: گردش مالی گیاهان دارویی در جهان را ۲۰۰ میلیارد دلار است که ایران به رغم آنکه داشتن ۲۳۰۰ گونه گیاهان دارویی، اما جایگاه خود را در این بازار جهانی پیدا نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی استان تهران گفت: میزان بارش‌ها در پاییز طبق آمار‌ها باید ۳۳ میلی متر باشد که تا به امروز تنها یک میلی‌متر بارش داشته‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: امروز در نشست امنیت غذایی و تنظیم بازار کالاهای اساسی کشاورزی قرار است قیمت شیرخام مطرح و مورد بررسی قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات بخشنامه تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت: این بخشنامه پس از بررسی در کمیسیون برنامه و بودجه و درج نظرات مشترک دولت و مجلس، در فهرست اعلام وصول قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر امور گلخانه وزارت جهاد کشاورزی گفت: بنابر آمار صادرات گل محمدی ۱۵۰ میلیون دلار ارزآوری دارد که‌پیش بینی می‌شود امسال این رقم‌افزایش یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است