اقتصادی 22:22 - 02 بهمن 1399

تامین سرمایه در گردش برای بهبود مشکلات هپکو لازم است

مهدی صادقی نیارکی، عصر پنج شنبه در جریان سفر به استان مرکزی در حاشیه بازدید از شرکت هپکو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر تمام تلاش دولت و حاکمیت جلوگیری از واردات کالاهایی است که توان ساخت آن در داخل کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه ثبت سفارش ماشین آلات راهسازی در رنج کاری هپکو از آذرماه سال ۹۶ ممنوع شده است، گفت: بر اساس ماده ۱۰۹ و ۱۱۰ قانون امور معادن، اجازه واردات ماشین آلات مستعمل با ۵ سال کارکرد وجود داشت که آن هم سال گذشته ممنوع شد.

معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: در حال حاضر سازمان راهداری کشور با هپکو در زمینه خرید ۲۰۰ دستگاه و نوسازی ماشین آلات مستعمل اعلام همکاری کرده است، اما هپکو باید قیمت تولید و زمان تحویل آن را مشخص کند.

صادقی نیارکی با بیان اینکه مسأله مالکیت شرکت هپکو حل شده است، گفت: در حال حاضر این شرکت همچنین با بدهی انباشته مواجه است.

وی با اشاره به عقد تولید زیرکلید، بیان کرد: بر این اساس بانک می‌تواند سرمایه در گردش را برای یک بنگاه اقتصادی فراهم کند و محصول هم تحویل بگیرد، البته این مهم برای هپکو حتماً باید با کمک یکی از بانک‌های زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی یا وزارت کار انجام شود.


10914956
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۸ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد گفت: هیچ میدان گازی جدیدی در شمال شرق کشور کشف نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه شرکت بورس تهران اعلام کرد: بورس تهران از سال ۱۴۰۱ مطالعات ابزار‌های مبتنی بر رمزارز را آغاز کرده و اخیراً اساسنامه صندوق‌های رمزارز را برای تصویب به سازمان بورس ارائه داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: تأمین خوراک پتروشیمی‌ها از محل گاز‌های مشعل را یکی از راهکار‌های تأمین خوراک در این حوزه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: بحث‌هایی درباره قیمت حامل‌های انرژی مطرح می‌شود ولی مردم نگران نباشند؛ دولت قصد هیچ‌گونه غافلگیری ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: دیجیتالی‌سازی فرآیند‌ها و همچنین افزایش بهره وری از طریق صدور صورتحساب‌های الکترونیکی فراهم خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس ابلاغیه دولت، واردات خودرو‌های سنگین صرفا با ارائه گواهی اسقاط خودرو مشابه صورت می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: با بسته‌شدن واردات هیچ اقدام مشخصی برای تنوع و تأمین نیاز مردم انجام نشد و امروز کالا‌هایی با کد رسمی وارد کشور می‌شود که فاقد خدمات پس از فروش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای رمزارز‌ها که تراکنش‌ها تنها با یک کلیک انجام می‌شوند و هیچ امکانی برای بازگشت وجه وجود ندارد، امنیت بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک ایران اعلام کرد: از سال قبل کنترل سقف صادرات کارت‌های بازرگانی به درخواست سازمان توسعه تجارت و به صورت سیستمی از طریق این سازمان انجام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است