اقتصادی 22:22 - 02 بهمن 1399

تامین سرمایه در گردش برای بهبود مشکلات هپکو لازم است

مهدی صادقی نیارکی، عصر پنج شنبه در جریان سفر به استان مرکزی در حاشیه بازدید از شرکت هپکو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر تمام تلاش دولت و حاکمیت جلوگیری از واردات کالاهایی است که توان ساخت آن در داخل کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه ثبت سفارش ماشین آلات راهسازی در رنج کاری هپکو از آذرماه سال ۹۶ ممنوع شده است، گفت: بر اساس ماده ۱۰۹ و ۱۱۰ قانون امور معادن، اجازه واردات ماشین آلات مستعمل با ۵ سال کارکرد وجود داشت که آن هم سال گذشته ممنوع شد.

معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: در حال حاضر سازمان راهداری کشور با هپکو در زمینه خرید ۲۰۰ دستگاه و نوسازی ماشین آلات مستعمل اعلام همکاری کرده است، اما هپکو باید قیمت تولید و زمان تحویل آن را مشخص کند.

صادقی نیارکی با بیان اینکه مسأله مالکیت شرکت هپکو حل شده است، گفت: در حال حاضر این شرکت همچنین با بدهی انباشته مواجه است.

وی با اشاره به عقد تولید زیرکلید، بیان کرد: بر این اساس بانک می‌تواند سرمایه در گردش را برای یک بنگاه اقتصادی فراهم کند و محصول هم تحویل بگیرد، البته این مهم برای هپکو حتماً باید با کمک یکی از بانک‌های زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی یا وزارت کار انجام شود.


10914956
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پانزدهمین جلسه کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم گزارش عملکرد شبکه بانکی در تامین مالی تولید و ارز مورد نیاز واردات کالا‌های اساسی و صنعتی بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش محسوس دما پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اتصال بانک‌ها به وب‌سرویس قضایی، استعلام دعوای مرتبط با چک‌های برگشتی برخط شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:راه اندازی سامانه درخواست بخشودگی جرایم مالیاتی زمینه ساز تسهیل فرآیند‌های غیرحضوری و بهبود فضای کسب‌وکار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی گفت: طبق‌ برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ۲۰۰ میلیون مترمکعب مصرف انرژی در سال جاری صرفه جویی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفر با قطار، به دلیل امنیت بالا، راحتی و امکان لذت بردن از مناظر طبیعی در طول مسیر، همواره یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای مسافرت‌های طولانی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بر بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزیر صمت گفت:اکنون و با هدف شفافیت، کالا‌هایی نظیر فولاد و مس از طریق بورس عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت تعیین خط‌مشی‌ها و اولویت‌های اصلی برای نحوه هزینه‌کرد منابع تأکید کرد و دو موضوع استیجار و بافت فرسوده را اولویت‌های این وزارتخانه دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم وزیر نیرو، محمد اله داد به عنوان سرپرست شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، منصوب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است