بین‌الملل 09:17 - 03 آبان 1399

عادی سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی دردناک است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «سامی ابوزهری» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی «حماس» به عادی سازی روابط میان سودان و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: توافق عادی سازی روابط سودان و رژیم صهیونیستی مسأله دردناکی است.

این عضو ارشد حماس در ادامه یادآور شد: واقعیت این است که توافق عادی سازی روابط سودان با تل آویو با تاریخ این کشور سازگاری ندارد.

ابوزهری در همین راستا تأکید کرد: تاریخ سودان سرشار از حمایت های مختلف از مسأله فلسطین است و به همین دلیل هیچ سنخیتی میان عادی سازی و این تاریخ درخشان وجود ندارد.

دولت انتقالی سودان روز جمعه موافقت خود را با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام کرده است؛ موافقتی که با مخالفت های گسترده در سودان مواجه شده است.

روز گذشته نیز ائتلاف الاجماع الوطنی که گروه های سیاسی اصلی در سودان را در برمی گیرد با صدور بیانیه ای از تصمیم دولت انتقالی این کشور مبنی بر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.

در این بیانیه آمده است: دولت انتقالی سودان، سند قانون اساسی را از طریق حرکت در مسیر عادی سازی روابط زیر پا گذاشته است.

همچنین دفتر سیاسی انصارالله یمن اقدام شورای انتقالی سودان در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم و اعلام کرد که ملتهای این رژیم های خائن عربی نقض آشکار حقوق ملت فلسطین را نخواهند پذیرفت.

گروه های مختلف فلسطین نیز از جمله حماس و جنبش جهاد اسلامی و تشکیلات خودگردان روز گذشته این اقدام سودان را به شدت محکوم کردند.


10777319
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد هنوز تاریخی برای دیدار بعدی ولادیمیر پوتین با استیون ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، تعیین نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل بودجه نظامی سال ۲۰۲۶ را علیرغم آتش‌بس در غزه، ۳۴ میلیارد دلار تعیین کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه در فاصله ۱۵ مایل دریایی غرب یمن خبر داد که طی آن یک کشتی هدف تیراندازی قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه بار دیگر بر حمایت از حقوق فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطینی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی جنوبی ایالات متحده (SOUTHCOM) اعلام کرد گروه ویژه «نیزه جنوبی» در عملیاتی علیه یک شناور ادعایی قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام چهار نفر را کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سالوادور نصرالا، نامزد ریاست‌جمهوری هندوراس اعلام کرد دخالت دونالد ترامپ در انتخابات این کشور با حمایت از رقیب محافظه‌کارش و اعطای عفو به رئیس‌جمهور سابق، شانس پیروزی او را کاهش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اروپا برای فرار از فلج نظامی در برابر روسیه، به ۱۰۰ میلیارد یورو برای رفع بن‌بست زیرساختی و بوروکراتیک نیاز دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد دولت دونالد ترامپ قصد دارد فهرست کشور‌های تحت پوشش ممنوعیت سفر را به بیش از ۳۰ کشور افزایش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که ترامپ اوایل دی‌ماه مرحله دوم طرح آتش‌بس غزه را اعلام کرده و نتانیاهو پس از آن به واشنگتن خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با تعلیق تحریم‌ها علیه وزارت اطلاعات چین و عقب‌نشینی از محدودیت‌های صادراتی، تلاش می‌کند آرامش در روابط با پکن را تا سفر ترامپ حفظ کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است