بین‌الملل 09:17 - 03 آبان 1399

عادی سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی دردناک است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «سامی ابوزهری» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی «حماس» به عادی سازی روابط میان سودان و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: توافق عادی سازی روابط سودان و رژیم صهیونیستی مسأله دردناکی است.

این عضو ارشد حماس در ادامه یادآور شد: واقعیت این است که توافق عادی سازی روابط سودان با تل آویو با تاریخ این کشور سازگاری ندارد.

ابوزهری در همین راستا تأکید کرد: تاریخ سودان سرشار از حمایت های مختلف از مسأله فلسطین است و به همین دلیل هیچ سنخیتی میان عادی سازی و این تاریخ درخشان وجود ندارد.

دولت انتقالی سودان روز جمعه موافقت خود را با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام کرده است؛ موافقتی که با مخالفت های گسترده در سودان مواجه شده است.

روز گذشته نیز ائتلاف الاجماع الوطنی که گروه های سیاسی اصلی در سودان را در برمی گیرد با صدور بیانیه ای از تصمیم دولت انتقالی این کشور مبنی بر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.

در این بیانیه آمده است: دولت انتقالی سودان، سند قانون اساسی را از طریق حرکت در مسیر عادی سازی روابط زیر پا گذاشته است.

همچنین دفتر سیاسی انصارالله یمن اقدام شورای انتقالی سودان در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم و اعلام کرد که ملتهای این رژیم های خائن عربی نقض آشکار حقوق ملت فلسطین را نخواهند پذیرفت.

گروه های مختلف فلسطین نیز از جمله حماس و جنبش جهاد اسلامی و تشکیلات خودگردان روز گذشته این اقدام سودان را به شدت محکوم کردند.


10777319
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی ترکیه گفت که ترکیه تمدید یک ساله قرارداد‌های واردات گاز روسیه را که در مجموع ۲۲ میلیارد متر مکعب است، نهایی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که ویتکاف و کوشنر معتقدند که روسیه متعهد به حل مناقشه اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شین‌بت درباره آنچه «افزایش تلاش‌ها برای جذب نوجوانان و جوانان اسرائیلی از سوی طرف‌های مرتبط با ایران» توصیف شده، هشدار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود ارائه طرح ترامپ برای اوکراین اقدامات اخیر رهبران اروپایی امید‌ها را به یأس تبدیل کرده و خطر تشدید تنش‌ها را به اوج رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل خواستار بازگشایی کامل گذرگاه رفح برای کمک‌های بشردوستانه و جابجایی غیرنظامیان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد گفتگوی نمایندگان ویژه ترامپ با پوتین «عمیق و سازنده» بوده و ترامپ در جریان جزئیات آن قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد هند رجب شکایتی را در کانادا ثبت کرده و خواستار دستگیری ایهود اولمرت و تزیپی لیونی که در حال بازدید از این کشور هستند، شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه ترامپ مردم سومالی را زباله خطاب کرد، نخست وزیر این کشور صرفا خواستار نادیده گرفتن اظهارات نژادپرستانه او شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خانواده ماهیگیر کلمبیایی که در حملات اخیر آمریکا کشته شده، با رد اتهام قاچاق، علیه دولت آمریکا به کمیسیون حقوق بشر شکایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های محلی می‌گویند نیرو‌های ارتش اسرائیل به ۲ روستا در حومه جنوبی قنیطره حمله کرده و ایست بازرسی ایجاد کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است