اقتصادی 19:30 - 29 اردیبهشت 1401

آغاز ساخت ۱.۳میلیون واحد مسکونی در کشور/۴میلیون واحد احداث می شود

به گزارش خبرنگار مهر، رستم قاسمی عصر پنجشنبه در جریان آغاز ساخت ۴۰ هزار و ۵۴۵ واحد مسکونی در ارومیه اظهار کرد: در دولت سیزدهم طبق تعهدمان ۴ میلیون واحد مسکن ساخته خواهد شد، در همین راستا تاکنون مراحل ساخت بیش از یک میلیون و ۳۰۰ واحد مسکن در سراسر کشور آغاز شده که برخی از آن‌ها نیز در مراحل پایانی ساخت قرار دارند.

قاسمی ادامه داد: اساسنامه شهر جدید گلمان در ارومیه به تصویب رسیده و دوشنبه هفته آینده نیز طرح جامع این شهر تصویب می‌شود تا به عنوان شهر جدید عملیات ساخت و توسعه آن آغاز شود.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: حدود ۱۰ هزار نفر برای ساخت مسکن ملی در شهر جدید گلمان ثبت نام شده که از نظر تخصیص زمین ببرای ساخت مساکن خودمالکی مشکلی نداریم و مردم می‌توانند نسبت به آغاز ساخت مساکن خود اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به اینکه بنابر قانون باید همزمان با ساخت مسکن نسبت به تأمین نیازهای عمومی مردم در قالب شهرهای جدید نیز اقدام شود، گفت: ما در طرح ملی مسکن تنها خانه سازی نمی‌کنیم بلکه همراه با ساخت مسکن در واقع شهرسازی می‌کنیم و تمام امکانات مورد نیاز برای شهر را ایجاد می‌کنیم.

قاسمی با بیان اینکه عملیات اجرایی ۱۸۰۰ نفر از متقاضیان مسکن ملی که پول واریز کردند، شروع می‌شود، گفت: مشکلی در تأمین زمین برای ۱۰ هزار نفر ثبت نامی وجود ندارد.

وی گفت: همزمان با ساخت مساکن نهضت ملی، نیازمندی‌های عمومی مردم نیز ازجمله درمانگاه، ورزشگاه و… نیز ساخته خواهد شد چرا که نهضت ما تنها ساخت مسکن نیست، نهضت ما در واقع ساخت شهر است.


11566815
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:از فردا تا روز شنبه در غالب مناطق کشور روند افزایش دما را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی گفت: آمادگی داریم کارگروه‌های مشترک کارشناسی بین دو سازمان اموال تملیکی و سازمان بهزیستی تشکیل و از این طریق زمینه‌های عملیاتی همکاری به صورت دقیق بررسی و بیشتر از گذشته اجرایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اورهال سنگین یک فروند هواپیمای‌ام دی شاهد اضافه شدن ۱۴۶ صندلی پرواز به بخش هوایی کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش آنلاین موظف شدند نرخ بلیت کلاس اکونومی را به‌طور کامل و مجزا از نرخ کلاس‌های بیزینس و فرست نمایش دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام اعضای اتاق بازرگانی با اجرای این طرح شاهد حذف بساط امضا‌های طلایی از اقتصاد کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عبدالله زاده گفت:طی حدود ۹ ماه گذشته، میزان کاهش فلرینگ حدود ۹ میلیون مترمکعب در روز بوده که این رقم اخیراً به حدود ۱۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و سقوط قیمت دام، کشتار دام‌های مولد در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۷ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: پیش‌فروش بلیت سفر‌های نوروزی ناوگان حمل‌ونقل عمومی به صورت حضوری و غیرحضوری از شنبه نهم اسفندآغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است