اقتصادی 19:30 - 29 اردیبهشت 1401

آغاز ساخت ۱.۳میلیون واحد مسکونی در کشور/۴میلیون واحد احداث می شود

به گزارش خبرنگار مهر، رستم قاسمی عصر پنجشنبه در جریان آغاز ساخت ۴۰ هزار و ۵۴۵ واحد مسکونی در ارومیه اظهار کرد: در دولت سیزدهم طبق تعهدمان ۴ میلیون واحد مسکن ساخته خواهد شد، در همین راستا تاکنون مراحل ساخت بیش از یک میلیون و ۳۰۰ واحد مسکن در سراسر کشور آغاز شده که برخی از آن‌ها نیز در مراحل پایانی ساخت قرار دارند.

قاسمی ادامه داد: اساسنامه شهر جدید گلمان در ارومیه به تصویب رسیده و دوشنبه هفته آینده نیز طرح جامع این شهر تصویب می‌شود تا به عنوان شهر جدید عملیات ساخت و توسعه آن آغاز شود.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: حدود ۱۰ هزار نفر برای ساخت مسکن ملی در شهر جدید گلمان ثبت نام شده که از نظر تخصیص زمین ببرای ساخت مساکن خودمالکی مشکلی نداریم و مردم می‌توانند نسبت به آغاز ساخت مساکن خود اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به اینکه بنابر قانون باید همزمان با ساخت مسکن نسبت به تأمین نیازهای عمومی مردم در قالب شهرهای جدید نیز اقدام شود، گفت: ما در طرح ملی مسکن تنها خانه سازی نمی‌کنیم بلکه همراه با ساخت مسکن در واقع شهرسازی می‌کنیم و تمام امکانات مورد نیاز برای شهر را ایجاد می‌کنیم.

قاسمی با بیان اینکه عملیات اجرایی ۱۸۰۰ نفر از متقاضیان مسکن ملی که پول واریز کردند، شروع می‌شود، گفت: مشکلی در تأمین زمین برای ۱۰ هزار نفر ثبت نامی وجود ندارد.

وی گفت: همزمان با ساخت مساکن نهضت ملی، نیازمندی‌های عمومی مردم نیز ازجمله درمانگاه، ورزشگاه و… نیز ساخته خواهد شد چرا که نهضت ما تنها ساخت مسکن نیست، نهضت ما در واقع ساخت شهر است.


11566815
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:بارش برف و باران در برخی محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، لرستان، زنجان، قزوین، گیلان گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه آزادسازی صادرات تخم مرغ پس از کاهش قیمت‌ها انجام شد، تصریح کرد: واردات محصولات کشاورزی تا پایان سال بلامانع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برنامه‌های بسیار مفصلی، از جمله ۱۴ مگاپروژه ۲، در دست اجراست که در آنها پیش‌بینی شده است ظرفیت نیروگاهی کشور در بخش تجدیدپذیر‌ها و حرارتی افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از فروردین ۱۴۰۵ مبلغ ۲ میلیون تومان در قالب کارت امید مادران به مادران پرداخت می‌شود که منابع مالی آن برای سال بعد به‌طور کامل پیش‌بینی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از امشب تا جمعه در بیشتر مناطق به‌ویژه استان‌های واقع در نیمه شمالی کشور کاهش محسوس دما رخ می‌دهد و از هفته آینده روز‌های شنبه و یکشنبه در بیشتر مناطق کشور افزایش نسبی دما انتظار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی شاهد حذف حلقه‌های واسطه‌گری از بخش تولید کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با دهه فجر، ۶ طرح مهم پالایشی در پالایشگاه‌های شیراز، تهران و اصفهان در برنامه بهره‌برداری قرار گرفتند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به آغاز فعالیت سامانه بارشی در ۲۵ استان کشور از ۱۴ بهمن‌ماه، گفت: تاکنون عملیات برف‌روبی در سطح ۲۳ هزار کیلومتر - باند از محور‌های مواصلات...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۴ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بانک مرکزی با تشریح اولویت‌های سیاست‌گذاری پولی و ارزی، از تمرکز کامل این نهاد بر مهار پایدار تورم، تعمیق بازار تجاری ارز و ضرورت همراهی سایر ارکان حاکمیت برای عبور از وضعیت پیچیده کنونی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است