اجتماعی 13:37 - 07 خرداد 1401

امکانات تفریحی ۸۰ بوستان منطقه۱۴ نوسازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدامین سالاری‌پور با بیان اینکه وسایل و امکانات رفاهی و تفریحی برای استفاده کودکان در بوستان‌های منطقه ۱۴ تجهیز، نوسازی و به‌روزرسانی می‌شود، گفت: با هدف ایجاد فضای پرنشاط برای بازی و تفریح کودکان، نسبت به تجهیز، نوسازی و به‌روزرسانی وسایل و امکانات رفاهی و تفریحی مورد استفاده کودکان به طور مستمر اقدام می‌شود.

شهردار منطقه ۱۴ با اشاره به رصد بیش از ۸۰ بوستان منطقه توسط اداره فضای سبز به منظور تعمیر، تعویض و بهبود این امکانات و فضاها، افزود: برای این منظور و با توجه به استقبال خوب کودکان محدوده ناحیه ۲ و احساس نیاز به ارتقای وسایل بازی بر اساس جمعیت محدوده نسبت به ارتقای دستگاه بازی کودکان در بوستان‌های ناحیه از جمله گلنما اقدام شد.



به گفته وی با جایگزینی دستگاه پلی اتیلن جدید، شرایط مطلوب‌تری برای افزایش شرایط تفریح کودکان و گذراندن اوقات فراغت آنها در این بوستان فراهم شده است.

سالاری‌پور ادامه داد: رسیدگی به وضعیت کف پوش بوستان‌ها از لحاظ ایمنی، تردد و ضربه‌گیری برای کودکان و شهروندان از اولویت اقدامات خدمات شهری و محیط زیست منطقه است که به گفته شهردار منطقه در دستورکار است.

شهردار منطقه ۱۴ با اشاره به اینکه رعایت ایمنی و ارائه سطح بالای کیفیت و خدمات در خصوص فضای سبز اجتناب ناپذیر و از اهداف کلیدی شهرداری در ارتباط با تکریم شهروندان و خانواده‌هاست، خاطرنشان کرد: استاندارد سازی و ایمن سازی فضا و وسایل بازی کودکان و استفاده از کف پوش‌های مناسب در محیط‌های بازی از جمله اقداماتی است که برای زیبا سازی و ایمن سازی فضاهای مختص کودکان پیش بینی شده و انجام می‌شود.


11575910
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر سخنگوی فراجا حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از صدور نخستین ویزای حج تمتع ۱۴۰۵ برای حجاج ایرانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان بهزیستی با رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، پیشنهادات گوناگون در خصوص توسعه همکاری‌ها با هدف حمایت از افراد تحت پوشش بهزیستی مطرح شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چهار عضو رد صلاحیت شده شورای شهر تهران با حضور در فرمانداری نسبت به رد صلاحیت خود اعتراض کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای رویکرد جدید این سازمان برای توسعه مشارکت‌های مردمی خبر داد و گفت: با طراحی «زیست‌بوم مشارکت»، ساختارهای تصمیم‌گیری و تعامل با نخبگان، خیرین و نسل جدید تقویت می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از انجام مطالعات تهیه برنامه اسکان اضطراری شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همه مراجع ذیربط قضایی ملزم و مکلف شده‌اند تا در نحوه محاسبه خسارت تأخیر تأدیه، نَه شاخص ماهانه، که شاخص سالانه را معیار و مبنا قرار دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: تونل توحید در مسیر جنوب به شمال از نیمه امشب تا صبح فردا به دلیل انجام تعمیرات مسدود خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران از فعالیت ۲۴ ساعته اتوبوسرانی و خدمات‌رسانی مترو تا ساعت ۲۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحیه مصوبه بهای خدمات کارشناسی و فنی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران برای سال ۱۴۰۵ با حداکثر آراء موافق تصویب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است