اجتماعی 13:37 - 07 خرداد 1401

امکانات تفریحی ۸۰ بوستان منطقه۱۴ نوسازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدامین سالاری‌پور با بیان اینکه وسایل و امکانات رفاهی و تفریحی برای استفاده کودکان در بوستان‌های منطقه ۱۴ تجهیز، نوسازی و به‌روزرسانی می‌شود، گفت: با هدف ایجاد فضای پرنشاط برای بازی و تفریح کودکان، نسبت به تجهیز، نوسازی و به‌روزرسانی وسایل و امکانات رفاهی و تفریحی مورد استفاده کودکان به طور مستمر اقدام می‌شود.

شهردار منطقه ۱۴ با اشاره به رصد بیش از ۸۰ بوستان منطقه توسط اداره فضای سبز به منظور تعمیر، تعویض و بهبود این امکانات و فضاها، افزود: برای این منظور و با توجه به استقبال خوب کودکان محدوده ناحیه ۲ و احساس نیاز به ارتقای وسایل بازی بر اساس جمعیت محدوده نسبت به ارتقای دستگاه بازی کودکان در بوستان‌های ناحیه از جمله گلنما اقدام شد.



به گفته وی با جایگزینی دستگاه پلی اتیلن جدید، شرایط مطلوب‌تری برای افزایش شرایط تفریح کودکان و گذراندن اوقات فراغت آنها در این بوستان فراهم شده است.

سالاری‌پور ادامه داد: رسیدگی به وضعیت کف پوش بوستان‌ها از لحاظ ایمنی، تردد و ضربه‌گیری برای کودکان و شهروندان از اولویت اقدامات خدمات شهری و محیط زیست منطقه است که به گفته شهردار منطقه در دستورکار است.

شهردار منطقه ۱۴ با اشاره به اینکه رعایت ایمنی و ارائه سطح بالای کیفیت و خدمات در خصوص فضای سبز اجتناب ناپذیر و از اهداف کلیدی شهرداری در ارتباط با تکریم شهروندان و خانواده‌هاست، خاطرنشان کرد: استاندارد سازی و ایمن سازی فضا و وسایل بازی کودکان و استفاده از کف پوش‌های مناسب در محیط‌های بازی از جمله اقداماتی است که برای زیبا سازی و ایمن سازی فضاهای مختص کودکان پیش بینی شده و انجام می‌شود.


11575910
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت مدارس ابتدایی در استان تهران به استثنای فیروزکوه، ملارد، رباط کریم و قرچک شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه غیرحضوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اعتکاف استان تهران گفت: اعتکاف، با پیوند دادن معنویت، هویت انقلابی و حضور گسترده جوانان، به یکی از مؤثرترین جلوه‌های اقتدار معنوی نظام و پاسخی راهبردی به جنگ نرم دشمن تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری گردهمایی مجریان اعتکاف تهران در مجتمع ایوان ری، عملیات اعتکاف‌های نوجوانانه مساجد پایتخت به‌صورت رسمی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت شهری منطقه ۱۸ پس از آزاد سازی ۷۸۰۰ متر مربع از اراضی عمومی حریم باغ راه حضرت زهرا (س)، در نظر دارد تعداد دو معبر جدید احداث نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با صدور اطلاعیه‌ای مراحل ثبت‌نام الکترونیکی حج تمتع ۱۴۰۵ و نکات مهم مربوط به انتخاب کاروان و تحویل مدارک را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از برپایی بازارچه‌های ویژه شب یلدا در مناطق ۲۲ گانه با هدف ساماندهی مشاغل و کمک به اقتصاد خانوار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۷ فقره حادثه مرگبار در هفته دوم آذر ماه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است