علمی فناوری 04:33 - 23 تیر 1399
رئیس سازمان امور دانشجویان از ثبت درخواست ۸۳۰۰ دانشجو برای مهمانی در ترم تحصیلی آینده خبر داد.

آمار متقاضیان مهمانی دانشجویان در ترم آینده اعلام شد

دکتر مجتبی صدیقی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت مهمانی دانشجویان دانشگاه‌ها برای نیمسال تحصیلی آینده، اظهار کرد: تعدادی از دانشجویان در سامانه انتقال برای مهمانی نیم‌سال آینده تحصیلی ثبت نام کرده‌اند که وضعیت این دانشجویان در حال بررسی است.

رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: باید با رؤسای دانشگاه‌ها صحبت کنیم که آیا امکان گسترش مهمانی برای ترم آینده وجود دارد و در صورت فراهم بودن شرایط این امکان را برای دانشجویان مجددا فراهم خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: دانشگاه‌ها بر اساس امکانات و ظرفیت‌هایی که در اختیار دارند، می‌توانند در خصوص درخواست مهمانی دانشجویان برای ترم تحصیلی آینده تصمیم‌گیری کنند، البته وزارت علوم از دانشگاه‌ها درخواست خواهد کرد که به دلیل وضعیت ناشی از شیوع کرونا ویروس برای نیم‌سال تحصیلی آینده همکاری بیشتری در زمینه امکان مهمانی دانشجویان بیشتری داشته باشند. ضمن اینکه راهکارهای آن بعد از هماهنگی با دانشگاه‌ها اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان همچنین خاطر نشان کرد: درخواست مهمانی معمولاً برای دانشجویان دوره کارشناسی امکان‌پذیر است و این دانشجویان می‌توانند با ثبت درخواست مهمانی و در صورت موافقت دانشگاه مقصد در دانشگاه‌هایی که مدنظر هستند، تحصیل کنند.

دکتر صدیقی با تاکید بر اینکه امکان مهمانی شامل حال دانشجویان جدیدالورود نخواهد شد، گفت: به نظر نمی‌آید که این دانشجویان نیازی به استفاده از تسهیلات مهمانی داشته باشند.

به گفته معاون وزیر علوم، ما در ترم جاری درخواست مهمانی برای ارائه امتحانات نیمسال جاری در دانشگاه‌های دیگر نداشتیم.

انتهای پیام


10615813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش و رئیس هیات‌امنای صندوق ذخیره فرهنگیان با تقدیر از اقدامات و تلاش‌های مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره موسسه در سال مالی ۱۴۰۴، بر لزوم استمرار مسیر اصلاحات ساختاری و ارتقای شفافیت در مدیریت صندوق تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مهندس جوان کفش هوشمند پیشرفته‌ای را اختراع کرده است که به سالمندان در حفظ تعادل و کاهش خطر زمین خوردن کمک می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علائمی مانند مشکلات حافظه، بی‌حسی در اندام‌ها، مشکلات حرکتی و وخامت بینایی ممکن است نشان‌دهنده مشکلات سیستم عصبی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که منطقه وسیعی از اقیانوس هند جنوبی در سواحل استرالیای غربی، با سریع‌ترین سرعتی که تاکنون در نیمکره جنوبی ثبت شده است، کاهش بی‌سابقه‌ای در شوری را تجربه می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو از گوشی هوشمند پریمیوم خود برای علاقه‌مندان به عکاسی رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روشی امیدوارکننده برای کاهش رشد سرطان روده بزرگ و افزایش شانس بقا کشف شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان برای اولین بار مکانیسم طبیعی که تشکیل اجرام یخی به شکل «آدم‌برفی‌ها» را در مناطق بیرونی منظومه شمسی توضیح می‌دهد، شناسایی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اجرایی نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۶ گفت: سال گذشته نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس میزبان ۱۶ هیئت از ۱۱ کشور و ۲۷ شرکت بود و در بخش سرمایه‌گذاری حدود ۶۰ میلیارد ریال در کافه سرمایه منعقد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۶ گفت: دوره جدید با تمرکز بر شبکه‌سازی هدفمند، تأمین مالی استارتاپ‌ها، خلق تجربه تعاملی برای بازدیدکنندگان و استقرار زون‌های تخصصی سرمایه‌گذاری، صنعت و فناوری، در قالبی فستیوالی و فرآیندی ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش طرح ملی «با انرژی ها» را با هدف گفتمان سازی، فرهنگ سازی و ترویج رفتار صحیح مصرف در مدرسه، محله و منزل به ادارات کل آموزش پرورش استان‌ها ابلاغ کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است