علمی فناوری 04:33 - 23 تیر 1399
رئیس سازمان امور دانشجویان از ثبت درخواست ۸۳۰۰ دانشجو برای مهمانی در ترم تحصیلی آینده خبر داد.

آمار متقاضیان مهمانی دانشجویان در ترم آینده اعلام شد

دکتر مجتبی صدیقی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت مهمانی دانشجویان دانشگاه‌ها برای نیمسال تحصیلی آینده، اظهار کرد: تعدادی از دانشجویان در سامانه انتقال برای مهمانی نیم‌سال آینده تحصیلی ثبت نام کرده‌اند که وضعیت این دانشجویان در حال بررسی است.

رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: باید با رؤسای دانشگاه‌ها صحبت کنیم که آیا امکان گسترش مهمانی برای ترم آینده وجود دارد و در صورت فراهم بودن شرایط این امکان را برای دانشجویان مجددا فراهم خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: دانشگاه‌ها بر اساس امکانات و ظرفیت‌هایی که در اختیار دارند، می‌توانند در خصوص درخواست مهمانی دانشجویان برای ترم تحصیلی آینده تصمیم‌گیری کنند، البته وزارت علوم از دانشگاه‌ها درخواست خواهد کرد که به دلیل وضعیت ناشی از شیوع کرونا ویروس برای نیم‌سال تحصیلی آینده همکاری بیشتری در زمینه امکان مهمانی دانشجویان بیشتری داشته باشند. ضمن اینکه راهکارهای آن بعد از هماهنگی با دانشگاه‌ها اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان همچنین خاطر نشان کرد: درخواست مهمانی معمولاً برای دانشجویان دوره کارشناسی امکان‌پذیر است و این دانشجویان می‌توانند با ثبت درخواست مهمانی و در صورت موافقت دانشگاه مقصد در دانشگاه‌هایی که مدنظر هستند، تحصیل کنند.

دکتر صدیقی با تاکید بر اینکه امکان مهمانی شامل حال دانشجویان جدیدالورود نخواهد شد، گفت: به نظر نمی‌آید که این دانشجویان نیازی به استفاده از تسهیلات مهمانی داشته باشند.

به گفته معاون وزیر علوم، ما در ترم جاری درخواست مهمانی برای ارائه امتحانات نیمسال جاری در دانشگاه‌های دیگر نداشتیم.

انتهای پیام


10615813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از انواع نمک‌ها می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران اعلام کرد: تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی استان موظف به پذیرش مصدومان حوادث ترافیکی هستند و محدودیتی برای انتقال بیماران از سوی اورژانس وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، بر شفافیت در توزیع دارو با سامانه تیتک تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در مراحل پایانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: نمادها و نمایش‌های بیگانه جای فرهنگ ایرانی اسلامی را نمی‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه رویداد پیشگامان رهایی تاکید کرد که تکیه بر توان ملی به معنای بستن در‌ها و انزوا نیست،
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه خرمالو باید به صورت کاملا رسیده مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی ترکیبی قوی را برای مقابله با آکنه صورت معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دوران ابتلا به سرماخوردگی بهتر است تا بیماران میوه انار مصرف نکنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است