بین‌الملل 22:12 - 07 بهمن 1400
رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با انتقاد از رویکرد دولت جو بایدن در سیاست خارجی این کشور گفت که اگر وی رئیس‌جمهور بود، اکنون وضعیت روابط واشنگتن و مسکو بدین شکل نبود.

ترامپ: آمریکا تحت ریاست‌جمهوری بایدن به جهنم می‌رود

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ از تنش‌های کنونی بین واشنگتن و مسکو به‌شدت انتقاد کرد و گفت: اگر من رئیس‌جمهور بودم، آن چه اکنون در روابط با روسیه می‌بینیم، اتفاق نمی‌افتاد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا اظهار داشت که اگر رئیس‌جمهور بود، می‌توانست از مشکلات سیاست خارجی که اکنون آمریکا با آن مواجه است، جلوگیری کند.

ترامپ در ادامه ابراز اطمینان کرد که ایالات متحده تحت دولت جو بایدن «به جهنم می‌رود» و مردم آمریکا شاهد «فقدان ریاست» هستند. او تأکید کرد که به‌زودی «همین اتفاق با کشور چین و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی می‌افتد.»

وی در ادامه از سیاست دولت بایدن در قبال چین و تایوان نیز انتقاد کرد و گفت: بایدن نمی‌تواند مسئله تایوان را حل کند و چین در مانور نظامی ارتش خود در نزدیکی تایوان «رفتار بسیار خصمانه» دارد.

دونالد ترامپ اعلام کرد که این اتفاق می‌افتد «زیرا آنها به بایدن و ایالات متحده احترام نمی گذارند.»

انتهای پیام


11429654
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا با اختصاص ۶.۱ میلیارد یورو برای خرید تسلیحات و تجهیزات دفاعی مورد نیاز اوکراین موافقت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد عرضه نفت خام عربستان در ماه اوت با کاهش ۲.۳ میلیون بشکه‌ای نسبت به ماه قبل، به ۶ میلیون بشکه در روز رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انصارالله می‌گوید در عملیاتی در سواحل غربی یمن، کنترل چندین منطقه را به دست گرفته و ۹ هواپیمای نیرو‌های وابسته به عربستان را سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پاکستان با تأیید اجرایی شدن پیمان مکه، اعلام کرد که در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای پاسخ به حملات انصارالله در چارچوب این پیمان وجود ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، سفر خود به هند را با گفت‌و‌گو با نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، در مرکز همایش‌های بین‌المللی بهارات ماندپام در دهلی نو آغاز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین هشدار داد که اگر لیتوانی میزبان سلاح هسته‌ای شود، خاکش در تیررس زرادخانه روسیه قرار می‌گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس روز جمعه گزارش داد که برد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام)، روز گذشته برای نشست‌های «فوری» درباره اوضاع خاورمیانه به عربستان سعودی سفر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده جمهوری‌خواه از فلوریدا پیشنهاد کرد که ایالات متحده می‌تواند سود سهام ۵٬۰۰۰ دلاری وعده‌داده‌شده توسط ترامپ را از بودجه‌ای که برای اوکراین کنار می‌گذارد، پرداخت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی پیشروی‌های اخیر انصارالله در ساحل غربی یمن، عربستان دو مرتبه فرودگاه المخا را هدف حملات هوایی قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور، ارتباطات مستقیمی با فرماندهان نظامی ایالات متحده برقرار کرده تا ارزیابی‌های صریح و واقعی آنها را درباره روند جنگ با ایران دریافت کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است