اقتصادی 01:13 - 02 آذر 1399
صندوق بین المللی پول اعلام کرد پیشرفت دارویی در ریشه کنی کرونا می تواند تا ۹ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی اضافه کند.

واکسن کرونا چقدر می ارزد؟

به گزارش ایسنا، صندوق بین المللی پول اعلام کرد: کرونا اولویت اصلی اقتصاد جهان است و اولویت حال حاضر باید بازگرداندن اقتصاد به ریل رشد و تقویت بنیان های اقتصادی قرن ۲۱ باشد. این نهاد با اشاره به اوج گیری مجدد شمار مبتلایان در جهان اعلام کرده است تا زمانی که همه گیری در همه جا شکست داده نشود، رشد اقتصادی در هیچ جا به دست نخواهد آمد. وضعیت فعلی نشان می دهد که وضعیت دشوار و غیر مطمین است.

صندوق بین المللی پول که پیش بینی کرده است رشد اقتصادی امسال جهان به طور متوسط منفی ۴.۴ درصد خواهد بود در سال آینده به ۵.۲ درصد افزایش خواهد یافت. به گفته این نهاد، رسیدن به یک راهکار دارویی در ریشه کنی کرونا می تواند تا سال ۲۰۲۵ میزان تولید ناخالص داخلی جهان را حدود ۹ تریلیون دلار افزایش دهد. این نهاد با هشدار نسبت به خطر لغو سیاست های مالی حمایتی فعلی دولت ها و بانک های مرکزی از ضرورت تداوم رویکرد حمایتی سخن گفته و افزوده است: اگر هر کشور کار خودش را در مقابله با کرونا انجام دهد، مخارج کرونا حدود دو سوم افزایش پیدا خواهد کرد. 

کریستالینا جیورجیوا- رییس این نهاد با اشاره به پیشرفت های دارویی در مقابله با کرونا گفت: این خبر خوبی است که پیشرفت های زیادی در مقابله با کرونا داشته ایم اما شاهد کاهش مجدد شتاب رشد اقتصادی در ماه های اخیر بوده ایم و این بدان معناست که حتی پس از پیدا شدن راه حل پزشکی، مسیری طولانی در پیش خواهد بود. جیورجیوا هم چنین خواستار توجه بیشتر به ثبات محیط کلان اقتصادی جهان شد و سیاست گذاران را تشویق کرد تا با از ظرفیت های مغفول مانده ای نظیر اقتصاد دیجیتالی برای تقویت رشد اقتصادی خود بیشتر بهره بگیرند. 

رییس صندوق بین المللی پول همچنین نسبت به افزایش بیش از حد بدهی جهانی در دوره کرونا هشدار داد. 

انتهای پیام


10820356
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دقیقا این روز‌ها که قبض‌های سنگین برق و گاز زمستان گذشته هنوز در ذهن‌مان است و عید نوروز هم کم‌کم دارد نزدیک می‌شود، بزرگ‌ترین حراج سال لوازم خانگی شروع شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: آمار میزان تولید شیرخشک نوزاد در آبان نسبت به ماه‌های قبل ۱.۵ میلیون قوطی کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: بعد از کنار گذاشتن عاملان فروش مشکل نهاده حل نشده، اما وزارت جهاد قول همکاری داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیرو گزارش صادر شده مبنی بر احداث فرودگاه در شهرستان دزپارت، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای احداث فرودگاه در این شهرستان صادر نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا به برقراری مجدد پرواز‌های آن شرکت به ایران از ۲۶ دی ماه اولین پرواز هواپیمایی لوفت‌هانزا از سرگرفته خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ساتبا گفت: در کنار مسئولیت‌های قانونی صنایع بزرگ، ایجاد نواحی خورشیدی، احداث نیروگاه‌ها و ساخت شهرک‌های خورشیدی جزو اولویت‌های ساتبا به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش محصولات گروه سایپا ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده  از ۹ آذرماه آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است