اقتصادی 01:13 - 02 آذر 1399
صندوق بین المللی پول اعلام کرد پیشرفت دارویی در ریشه کنی کرونا می تواند تا ۹ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی اضافه کند.

واکسن کرونا چقدر می ارزد؟

به گزارش ایسنا، صندوق بین المللی پول اعلام کرد: کرونا اولویت اصلی اقتصاد جهان است و اولویت حال حاضر باید بازگرداندن اقتصاد به ریل رشد و تقویت بنیان های اقتصادی قرن ۲۱ باشد. این نهاد با اشاره به اوج گیری مجدد شمار مبتلایان در جهان اعلام کرده است تا زمانی که همه گیری در همه جا شکست داده نشود، رشد اقتصادی در هیچ جا به دست نخواهد آمد. وضعیت فعلی نشان می دهد که وضعیت دشوار و غیر مطمین است.

صندوق بین المللی پول که پیش بینی کرده است رشد اقتصادی امسال جهان به طور متوسط منفی ۴.۴ درصد خواهد بود در سال آینده به ۵.۲ درصد افزایش خواهد یافت. به گفته این نهاد، رسیدن به یک راهکار دارویی در ریشه کنی کرونا می تواند تا سال ۲۰۲۵ میزان تولید ناخالص داخلی جهان را حدود ۹ تریلیون دلار افزایش دهد. این نهاد با هشدار نسبت به خطر لغو سیاست های مالی حمایتی فعلی دولت ها و بانک های مرکزی از ضرورت تداوم رویکرد حمایتی سخن گفته و افزوده است: اگر هر کشور کار خودش را در مقابله با کرونا انجام دهد، مخارج کرونا حدود دو سوم افزایش پیدا خواهد کرد. 

کریستالینا جیورجیوا- رییس این نهاد با اشاره به پیشرفت های دارویی در مقابله با کرونا گفت: این خبر خوبی است که پیشرفت های زیادی در مقابله با کرونا داشته ایم اما شاهد کاهش مجدد شتاب رشد اقتصادی در ماه های اخیر بوده ایم و این بدان معناست که حتی پس از پیدا شدن راه حل پزشکی، مسیری طولانی در پیش خواهد بود. جیورجیوا هم چنین خواستار توجه بیشتر به ثبات محیط کلان اقتصادی جهان شد و سیاست گذاران را تشویق کرد تا با از ظرفیت های مغفول مانده ای نظیر اقتصاد دیجیتالی برای تقویت رشد اقتصادی خود بیشتر بهره بگیرند. 

رییس صندوق بین المللی پول همچنین نسبت به افزایش بیش از حد بدهی جهانی در دوره کرونا هشدار داد. 

انتهای پیام


10820356
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس ابلاغ گمرک ایران به گمرکات اجرایی کشور، تشریفات ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات باید حداکثر در مدت پنج روز انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: افزایش مدت اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به ارائه برنامه‌های تضمین کیفیت از سوی خودروسازان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از کاهش محسوس دمای هوا در نواحی شمال شرق کشور خبر داد و گفت: روز جمعه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:طی حدود یک‌سال‌ونیم گذشته و تا هشت‌ماهه امسال، در مجموع ۷۲ هزار هکتار زمین شهری و روستایی در کشور تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: دولت پس از جراحی اقتصادی، در فرآیند‌های تامین کالا حداکثر تسهیل را باید ایجاد کند و مطالبات بخش خصوصی را به فوریت پرداخت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از کارشناسان اعلام می‌کنند تنها راهکار برای بهبود وضعیت بازار خودرو واردات است تاخیر در ترخیص خودرو از گمرکات زمینه ساز کندی واردات شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان چای کشور، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی چای ایران با رشد ۲۳.۶ درصدی در واردات و ۱۰.۲ درصدی در صادرات همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سواحل مکران و بندر چابهار دروازه واردات و صادرات کشور به شمار می‌رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ۱۴۰۴ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به بهمن‌۱۴۰۳ معادل ۴۶.۳ درصد اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: هرگونه گران‌فروشی بلیت هواپیما از سوی آژانس‌ها و نمایندگان فروش منجر به لغو مجوز فعالیت خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است