اقتصادی 00:30 - 23 مهر 1400
رییس جمهور روسیه گفت رمزارزها بی ثبات تر از آن هستند که برای تسویه قراردادهای نفت استفاده شوند اما با این حال به عنوان راهی برای پرداخت، درخور جایگاهی هستند.

مخالفت پوتین با استفاده از رمزارزها برای معاملات نفت

به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین این اظهارات را در مصاحبه با شبکه CNBC  مطرح کرد که در وب سایت کرملین منتشر شد. از وی پرسیده شد آیا پیش بینی می کند رمزارزها برای تسویه قراردادهای نفتی در آینده جای دلار را بگیرند.

روسیه سالهاست تلاش می کند وابستگی خود به دلار آمریکا را که به شکل گسترده برای تسویه قراردادهای نفتی استفاده می شود، کمتر کند اما با وجود این که بعضی از شرکتها به تجارت کالاها به یورو روی آورده اند، موفق نشده است در سطح گسترده به این امر نائل شود.

پوتین گفت: هنوز زود است در این باره صحبت کنیم زیرا البته رمزارز می تواند یک واحد پرداخت باشد اما خیلی بی ثبات است. برای انتقال وجه مالی از مکانی به مکان دیگر بله اما تصور می کنم هنوز زود است برای تجارت به خصوص تجارت منابع انرژی استفاده شود.

روسیه امسال مقررات رمزارز را معرفی و پرداخت کالاها و خدمات با استفاده از رمزارز در این کشور را ممنوع کرد با این حال سرمایه گذاری در رمزارزها قانونی است.

بانک مرکزی روسیه اعلام کرده است شهروندان روسی که در رمزارزها سرمایه گذاری می کنند، احتمال این را دارند که به مشکل قابل توجهی تبدیل شوند. این بانک به عدم شفافیت در بازارهای رمزارز و ریسکهای عظیم مربوط به نوسان آنها اشاره کرد.

بر اساس گزارش رویترز، بانک مرکزی روسیه اعلام کرده که اگرچه روسیه می تواند خرید رمزارز را ممنوع کند اما شهروندان این کشور همچنان قادر خواهند بود این ارزها را از طریق واسطه های خارجی خریداری کنند.

انتهای پیام


11271937
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تمامی محور‌های ورودی به تهران شاهد ترافیک سنگین هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اداری و استخدامی کشور از اتصال نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی گفت: با توجه به پیش بینی شرایط بارش در شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: حقوق افرادی که به دلیل حقوق پایین در جایگاه‌های سوخت، به مکمل‌فروشی روی آورده‌اند، بررسی می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس متقاضیان به ویژه مستأجران شاهد صرفه‌جویی چشم گیر در هزینه و زمان خود هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است