اقتصادی 20:26 - 24 دی 1398
تشکیل جلسه مشترک ایران – اوکراین – کانادا برای بررسی سانحه پرواز ۷۵۲
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تشکیل جلسه سه جانبه کارشناسان ایران – اوکراین – کانادا برای بررسی سانحه پرواز ۷۵۲ خبر داد و گفت: کارشناسان کانادایی پس از این جلسه بازدید تخصصی‌ای از محل سقوط هواپیمای اوکراینی داشتند.

نمایندگان کانادا از محل سقوط هواپیمای اوکراینی بازدید کردند

به گزارش ایسنا، ۶:۱۸ صبح چهارشنبه هفته گذشته هواپیمای بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ خطوط هوایی اوکراین که فرودگاه امام خمینی تهران را به مقصد کی‌یف ترک می‌کرد، حوالی این فرودگاه سقوط کرده و پس از سه روز بر اساس اعلام ستاد کل نیروهای مسلح مشخص شد که اشتباه سهوی پدافند ایران عامل آن بوده است.

در پی بروز این سانحه ناگوار نمایندگان اوکراینی به ایران آمدند و به گفته حسن رضایی‌فر رئیس کمیسیون بررسی سوانح سازمان هواپیمایی کشوری مقرر شد تا جعبه سیاه این هواپیما برای بازسازی و خواندن به اوکراین برود.

رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تشکیل جلسه سه جانبه کارشناسان ایران – اوکراین – کانادا برای بررسی سانحه پرواز ۷۵۲ خبر داد و گفت: با ورود کارشناسان بررسی سانحه کانادایی اولین جلسه سه‌جانبه با حضور کارشناسان سه کشور امروز در سازمان هواپیمای کشوری تشکیل شد و در این جلسه روند بررسی سانحه در روزهای گذشته مرور و مورد بررسی مجدد قرار گرفت.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم برای استمرار روند بررسی سانحه انجام شده است، افزود: سازمان هواپیمایی کشوری ایران از همان دقایق اولیه بعد از بروز سانحه پرواز ۷۵۲ شرکت هواپیمایی اوکراینی برای حضور نماینده کشورهای طراح، سازنده، بهره‌بردار و کشورهایی که شهروندان آنان در این پرواز حضور داشتند، اعلام آمادگی کرده بود که هم‌اکنون نمایندگان کشورهای کانادا و اوکراین در ایران حضور دارند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: کارشناسان بررسی سانحه کانادایی عصر امروز پس از جلسات تخصصی سه‌جانبه بین کارشناسان ایران – کانادا و اوکراین به جمع‌آوری مستندات پرداختند و از محل سقوط هواپیمای اوکراینی بازدید تخصصی داشتند.

جعفرزاده با اشاره به اینکه شفافیت و رعایت قوانین بین‌المللی در بررسی سانحه، محور اساسی بررسی‌های سازمان هواپیمایی کشوری است، اظهار کرد: این سازمان از حضور هیات‌های نمایندگی از دیگر کشورهای ذی‌نفع در روند بررسی سانحه استقبال می‌کند.

انتهای پیام


10345906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران حذف حجم مبنا را تصمیمی تاریخی از سوی سازمان بورس دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:: از امشب با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب، بارش‌ها در استان‌های بوشهر، فارس، هرمزگان، غرب کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و جنوب اصفهان آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: حذف حجم مبنا می‌تواند به سرعت به تعادل بازار و افزایش نقدشوندگی منجر شود و در نتیجه شاهد کاهش صف‌های خرید و فروش خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با ارسال بخشنامه‌ای به مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، بر اجرای جدی اقدامات نظارتی ویژه «شب یلدا» تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در یکصدومین نشست کمیته حمایت از کسب‌وکار مقرر شد زمینه واردات گندم توسط بخش خصوصی به منظور تأمین نیاز صنف و صنعت و ظرفیت خالی موجود، فراهم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: پتروشیمی اروند در برخی محصولات بیش از ۸۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند و در برخی دیگر تنها تولیدکننده داخلی به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی گفت: ادعای بلوبانک مبنی بر تاخیر در سامانه‌های ساتنا و پایا را تکذیب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم مبنا برای نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس تهران و فرابورس ایران برابر یک سهم تعیین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در مسکو گفت:اجرایی شدن موافقت‌نامه تجارت آزاد میان طرفین را چارچوب حقوقی برای گسترش مناسبات تهران با پنج کشور عضو این اتحادیه خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است