اقتصادی 20:26 - 24 دی 1398
تشکیل جلسه مشترک ایران – اوکراین – کانادا برای بررسی سانحه پرواز ۷۵۲
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تشکیل جلسه سه جانبه کارشناسان ایران – اوکراین – کانادا برای بررسی سانحه پرواز ۷۵۲ خبر داد و گفت: کارشناسان کانادایی پس از این جلسه بازدید تخصصی‌ای از محل سقوط هواپیمای اوکراینی داشتند.

نمایندگان کانادا از محل سقوط هواپیمای اوکراینی بازدید کردند

به گزارش ایسنا، ۶:۱۸ صبح چهارشنبه هفته گذشته هواپیمای بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ خطوط هوایی اوکراین که فرودگاه امام خمینی تهران را به مقصد کی‌یف ترک می‌کرد، حوالی این فرودگاه سقوط کرده و پس از سه روز بر اساس اعلام ستاد کل نیروهای مسلح مشخص شد که اشتباه سهوی پدافند ایران عامل آن بوده است.

در پی بروز این سانحه ناگوار نمایندگان اوکراینی به ایران آمدند و به گفته حسن رضایی‌فر رئیس کمیسیون بررسی سوانح سازمان هواپیمایی کشوری مقرر شد تا جعبه سیاه این هواپیما برای بازسازی و خواندن به اوکراین برود.

رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تشکیل جلسه سه جانبه کارشناسان ایران – اوکراین – کانادا برای بررسی سانحه پرواز ۷۵۲ خبر داد و گفت: با ورود کارشناسان بررسی سانحه کانادایی اولین جلسه سه‌جانبه با حضور کارشناسان سه کشور امروز در سازمان هواپیمای کشوری تشکیل شد و در این جلسه روند بررسی سانحه در روزهای گذشته مرور و مورد بررسی مجدد قرار گرفت.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم برای استمرار روند بررسی سانحه انجام شده است، افزود: سازمان هواپیمایی کشوری ایران از همان دقایق اولیه بعد از بروز سانحه پرواز ۷۵۲ شرکت هواپیمایی اوکراینی برای حضور نماینده کشورهای طراح، سازنده، بهره‌بردار و کشورهایی که شهروندان آنان در این پرواز حضور داشتند، اعلام آمادگی کرده بود که هم‌اکنون نمایندگان کشورهای کانادا و اوکراین در ایران حضور دارند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: کارشناسان بررسی سانحه کانادایی عصر امروز پس از جلسات تخصصی سه‌جانبه بین کارشناسان ایران – کانادا و اوکراین به جمع‌آوری مستندات پرداختند و از محل سقوط هواپیمای اوکراینی بازدید تخصصی داشتند.

جعفرزاده با اشاره به اینکه شفافیت و رعایت قوانین بین‌المللی در بررسی سانحه، محور اساسی بررسی‌های سازمان هواپیمایی کشوری است، اظهار کرد: این سازمان از حضور هیات‌های نمایندگی از دیگر کشورهای ذی‌نفع در روند بررسی سانحه استقبال می‌کند.

انتهای پیام


10345906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ترانزیت حدود ۱۱ میلیون تن کالا از مرزهای زمینی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه گفت:طی هفته‌های اخیر با توقف صادرات و تولید انبوه، کمبودی در عرضه گل روز مادر نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور گفت: بنابر آمار اعلامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ۷۰ درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به روند تامین ارز به واردات مواد اولیه شاهد کمبود عرضه شیرخشک هستیم که با استمرار این روند وضعیت در ماه‌های آتی بحرانی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حال حاضر قیمت دلار در بازار آزاد به مرز‌های بی‌سابقه‌ای رسیده و فعلا خبری از توقف روند نیست! بسیاری از کارشناسان بر این باورند این افزایش نرخ دلایل متعددی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه شورای عالی اداری درخصوص نحوه ساماندهی نهاد‌های شورایی را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال کشور طی هفته آینده خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است