علمی فناوری 12:13 - 29 مهر 1400
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری کارشناسی ارشد ناپیوسته در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از سوم آبان آغاز می شود.

جزئیات ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد دانشگاه تهران

به گزارش ایسنا، دانشگاه تهران زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری کارشناسی ارشد ناپیوسته در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ را اعلام کرد و بر این اساس پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه تهران از روز دوشنبه سوم تا پنجم آبان می توانند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

  پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه تهران می توانند با مراجعه به سامانه reg.ut.ac.ir به صورت غیر حضوری نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

همچنین زمان ثبت نام حضوری توسط پردیس، دانشکدگان و دانشکده محل قبولی آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه تهران متعاقباً اعلام خواهد شد.

داوطلبان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت آموزشی دانشگاه به نشانی academics.ut.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام


11282259
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌ها باید مقوله افسردگی سالمندان را جدی بگیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر تشدید نظارت بر مراکز غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه تگزاس یک باتری الکتریکی توسعه داده‌اند که در دما‌های پایین تا -۵۰ درجه سانتیگراد به طور موثر کار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت، یک روال ساده حمام کردن را برجسته کرده‌اند که می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه اخیر نشان داده است که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاصی که «مواد شیمیایی ابدی» نامیده می‌شوند، روند پیری بیولوژیکی بدن را تسریع می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خشکی پوست می‌تواند ناشی از عوامل خارجی و داخلی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دانشمند روس می‌گوید که روسیه می‌تواند از ربات‌ها برای کاوش غار‌های ماه استفاده کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صبحانه، یکی از مهمترین وعده‌های غذایی برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر برنامه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: حضور فعال ایران در کمیته‌های تخصصی جهانی، علاوه بر تسهیل تجارت و صادرات محصولات، نقش تعیین‌کننده‌ای در صیانت از منافع ملی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از دریافت ۴۴۲۶ اثر در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است