اجتماعی 11:55 - 15 آذر 1398
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از اجرای پایلوت طرح کروکی الکترونیک تصادفات در پایتخت خبر داد.

کروکی‌های دستی پلیس حذف می‌شود

سردار سید کمال هادیان فر در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: در راستای هوشمند سازی نیروی انتظامی، پلیس راهور نیز اقدامات مختلفی را در دستور کار قرار داده است که یکی از این اقدامات الکترونیکی شدن کروکی‌های پلیس است.

وی با بیان این که در حال حاضر کروکی‌ها به شکل دستی ثبت می‌شود، اظهار کرد: از مدتی قبل برنامه‌ای را در پلیس راهور اجرا کردیم که براساس آن بتوانیم کروکی‌ها را به شکل الکترونیکی ثبت کنیم این طرح در حال حاضر در مرحله آزمایشی و اجرای پایلوت است و در صورت رفع معایب و مشکلات به زودی در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

هادیان فر در باره اینکه اجرای پایلوت کروکی‌های الکترونیک در کدام شهر انجام می‌شود، افزود: ما نرم افزار مربوط به کروکی‌های الکترونیک را بر روی 10 دستگاه دست افزار( تبلت) نصب کرده و در اختیار مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی در تهران بزرگ قرار داده‌ایم اما به زودی با رفع معایب و انجام پشتیبانی‌های فنی این طرح را در سراسر کشور اجرا خواهیم کرد.

به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، الکترونیکی شدن کروکی‌ها علاوه بر کاهش احتمال خطا، سبب افزایش سرعت رسیدگی به درخواست‌ها و ارائه خدمات نیز خواهد شد و علاوه بر آن، تبادل اطلاعات میان پلیس و سایر بخش‌ها نظیر بیمه نیز تسهیل می‌شود.

وی در مورد اعتبارات این طرح نیز گفت: پیگیری‌های لازم برای تامین اعتبارات این طرح انجام خواهد شد.

انتهای پیام


10311366
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر نقش مستقیم ایمنی خودرو‌ها در کاهش تصادفات، گفت: تمامی خودرو‌های تولید داخل و وارداتی با تیراژ بالا پیش از ورود به خط تولید یا عرضه، ملزم به موفقیت در آزمون تصادف هستند و رعایت استاندارد‌های ایمنی می‌تواند ت...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با حضور بیش از ۹۱ هزار نفر از نیرو‌های امدادی، خدماتی و انتظامی در جاده‌های سراسر کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری منطقه ۱۰ از اجرای ۸ پروژه نورپردازی شهری در محور‌های شاخص و نقاط اولویت‌دار منطقه طی ۹ ماه گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رادان با اشاره به آغاز رزمایش طرح ترافیکی زمستانی ۱۴۰۳، گفت: با حضور بیش از ۹۱ هزار نفر از نیرو‌های پلیس، امدادی و خدماتی، تلاش می‌شود آمار جان‌باختگان حوادث رانندگی به حداقل برسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌ها و مجری ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران، خواستار نقش بیشتر مراجع بین‌المللی در تأمین حقآبه تالاب‌های هامون از افغانستان و بخش عراقی هورالعظیم (هورالهویزه) از طریق رود دجله در عراق شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه از تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه از اول دی ماه سال جاری تا پانزدهم فروردین ماه سال ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ با اشاره به پایان مرحله ثبت پیشنهاد‌ها در چهارمین دوره طرح من شهردارم اعلام کرد: ۱۹۳ پروژه محله‌محور از دل نظرات شهروندان تعریف شده که اجرای آنها نیازمند مشارکت و رأی مستقیم مردم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور، از صدور هشدار سطح قرمز برای چهار استان جنوبی و آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی تا پایان تعطیلات نوروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین کیفیت هوا هم اکنون بر روی شاخص ۹۶ قرار گرفته و وضعیت هوا زرد و قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ رابعه جوانبخت کارشناس اداره تصادفات و‌ رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از ۱۶۲ فقره تصادفات متاثر از نقص راه و آمار و ارقام تصادفات فوتی پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است