اجتماعی 11:55 - 15 آذر 1398
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از اجرای پایلوت طرح کروکی الکترونیک تصادفات در پایتخت خبر داد.

کروکی‌های دستی پلیس حذف می‌شود

سردار سید کمال هادیان فر در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: در راستای هوشمند سازی نیروی انتظامی، پلیس راهور نیز اقدامات مختلفی را در دستور کار قرار داده است که یکی از این اقدامات الکترونیکی شدن کروکی‌های پلیس است.

وی با بیان این که در حال حاضر کروکی‌ها به شکل دستی ثبت می‌شود، اظهار کرد: از مدتی قبل برنامه‌ای را در پلیس راهور اجرا کردیم که براساس آن بتوانیم کروکی‌ها را به شکل الکترونیکی ثبت کنیم این طرح در حال حاضر در مرحله آزمایشی و اجرای پایلوت است و در صورت رفع معایب و مشکلات به زودی در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

هادیان فر در باره اینکه اجرای پایلوت کروکی‌های الکترونیک در کدام شهر انجام می‌شود، افزود: ما نرم افزار مربوط به کروکی‌های الکترونیک را بر روی 10 دستگاه دست افزار( تبلت) نصب کرده و در اختیار مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی در تهران بزرگ قرار داده‌ایم اما به زودی با رفع معایب و انجام پشتیبانی‌های فنی این طرح را در سراسر کشور اجرا خواهیم کرد.

به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، الکترونیکی شدن کروکی‌ها علاوه بر کاهش احتمال خطا، سبب افزایش سرعت رسیدگی به درخواست‌ها و ارائه خدمات نیز خواهد شد و علاوه بر آن، تبادل اطلاعات میان پلیس و سایر بخش‌ها نظیر بیمه نیز تسهیل می‌شود.

وی در مورد اعتبارات این طرح نیز گفت: پیگیری‌های لازم برای تامین اعتبارات این طرح انجام خواهد شد.

انتهای پیام


10311366
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت بر توسعه اعزام زائران به عتبات عالیات و طراحی بسته‌های متنوع و مقرون‌به‌صرفه برای اقشار مختلف جامعه تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش برف و باران در برخی محور‌های کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های منتهی به پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: قوانین انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا به منظور حفظ شفافیت و جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده در فرآیند انتخابات وضع شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک انبار لوازم الکترونیکی در محدوده لاله‌زار خبر داد و اعلام کرد: نیرو‌های عملیاتی در حال مهار حریق هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی در ادامه فرایند تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد، در مجموع ۲.۵ همت دیگر از مطالبات مراکز درمانی غیردانشگاهی و بخش خصوصی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خداییان در نشست هم‌اندیشی با مسئولان هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری بر ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های تخلفات اداری حداکثر ظرف سه ماه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیشگیری از معلولیت‌ها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: از ابتدای اسفندماه شرایطی فراهم شده تا دارندگان سفر کارت معلولان ایران (سماکارت) بتوانند از تاکسی‌های اینترنتی استفاده کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا از کشف، ۷ هزار و ۷۹۹ مترمکعب چوب قاچاق و توقیف بیش از سه هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو قاچاقچی در یک سال گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: قضات باید در ماه رمضان با صدور احکام عادلانه و رسیدگی به پرونده‌های معوق، گره‌گشایی واقعی از کار مردم کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: انتخابات مظهر حاکمیت مردم و جلوه‌ای از مردم‌سالاری دینی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است