اقتصادی 17:13 - 07 آذر 1399

اختصاص ۴۰ درصد نهاده ها به کارخانجات تولیدی خوراک دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، در ستاد تنظیم بازار، درخواست انجمن کارخانجات تولیدی خوراک دام و طیور آبزیان، مبنی بر بلااستفاده ماندن کارخانجات خوراک دام به دلیل عدم تأمین نهاده‌های دامی و مواد اولیه و همچنین پیشنهاد اختصاص درصدی از نهاده‌های دامی (ذرت و کنجاله) به کارخانجات تولیدی خوراک دام و طیور و واگذاری مسئولیت توزیع به این کارخانجات، تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

در این ستاد، مقرر شد، وزارت جهاد کشاورزی پس از اصلاحات لازم در سامانه بازارگاه و ایجاد امکان خرید و فروش برای این کارخانجات در سامانه، مقدمات لازم را برای انجام درخواست انجمن فراهم کند.

وزارت جهاد کشاورزی همچنین باید برنامه زمانبندی پیاده سازی و اجرای طرح اختصاص ۴۰ درصد نهاده‌ها به کارخانجات تولیدی خوراک دام و طیور تا ابتدای سال آینده را تهیه و به جلسات آتی کارگروه تنظیم بازار ارائه کند.


10829305
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت:بر اساس آمار و پیگیری‌های صورت گرفته حدود ۵۰ درصد کاهش در میزان تولید و فروش واحد‌های قنادی مشاهده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: از آغاز به کار دولت چهاردهم تاکنون ۱۷ هزار پروژه کوچک و بزرگ آب و برق با ارزشی بالغ بر ۵۴۵ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز استان تهران گفت:در شهر پرند، پس از نصب علمک توسط شرکت گاز، برخی ساکنان یا حتی شرکت‌های سازنده به‌صورت غیرمجاز اقدام به نصب رگولاتور و اتصال گاز به واحد‌ها کرده‌اند که این اقدام به شکل غیراصولی و ناایمن انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به کمبود مواد اولیه، تولید شیرخشک نوزاد ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از نیاز بازار انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو زنجیره مرغ تخم گذار گفت: با توجه به شرایط تولید و مصرف در داخل، ماهانه ۲۰ تا ۳۰ هزارتن تخم مرغ مازاد بر نیاز کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حذف نظام چندنرخی ارز، یکی از بنیادی‌ترین اصلاحات اقتصادی در سال‌های اخیر است که باید دید آیا زمینه را برای شکل‌گیری رقابت سالم میان تولیدکنندگان و صادرکنندگان فراهم می‌کند؟
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام نظر فعالان بخش خصوصی اصلاح سیاست‌های ارزی کشور علاوه بر کاهش فشار بر بودجه عمومی زمینه ساز از بین رفتن رانت و فساد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد در پیامی نوشت: در شرایط سخت تحریم، همکارانم در پارس‌جنوبی با ثبت رکورد تاریخی روزانه ۷۳۰ میلیون مترمکعب تولید گاز، تکیه‌گاهی مطمئن برای مدیریت انرژی زمستان شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا دوشنبه شاهد ورود سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در یکصد و چهلمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران ۱۳۵ کیلوگرم طلا به ارزش بیش از ۳۴۸۶ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است