اقتصادی 17:13 - 07 آذر 1399

اختصاص ۴۰ درصد نهاده ها به کارخانجات تولیدی خوراک دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، در ستاد تنظیم بازار، درخواست انجمن کارخانجات تولیدی خوراک دام و طیور آبزیان، مبنی بر بلااستفاده ماندن کارخانجات خوراک دام به دلیل عدم تأمین نهاده‌های دامی و مواد اولیه و همچنین پیشنهاد اختصاص درصدی از نهاده‌های دامی (ذرت و کنجاله) به کارخانجات تولیدی خوراک دام و طیور و واگذاری مسئولیت توزیع به این کارخانجات، تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

در این ستاد، مقرر شد، وزارت جهاد کشاورزی پس از اصلاحات لازم در سامانه بازارگاه و ایجاد امکان خرید و فروش برای این کارخانجات در سامانه، مقدمات لازم را برای انجام درخواست انجمن فراهم کند.

وزارت جهاد کشاورزی همچنین باید برنامه زمانبندی پیاده سازی و اجرای طرح اختصاص ۴۰ درصد نهاده‌ها به کارخانجات تولیدی خوراک دام و طیور تا ابتدای سال آینده را تهیه و به جلسات آتی کارگروه تنظیم بازار ارائه کند.


10829305
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تاپایان سال بندر چابهار به شبکه ریلی متصل می‌شود، ضمن آنکه کل ۱۲۰ میلیون دلار سرمایه هندی‌ها در این بندر انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست کمیته مشترک بهره‌برداری شبکه‌های برق ایران و ارمنستان با حضور مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران و مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ارمنستان برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سال‌ها پیش، در طبقه‌ی بالای یک مغازه‌ی کوچک در یکی از خیابان‌های شلوغ شهر، جوانی هجده‌ساله با قلبی پر از امید و ذهنی لبریز از رویا، تصمیم گرفت مسیر خودش را بسازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در بنادر کشور ارتقای سه بندر به نسل سوم تا پایان برنامه هفتم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به شرایط تامین نهاده های دامی پیش بینی می شود که تولید تخم مرغ آذر نسبت به ماه های قبل کاهشی باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تهران خبر داد: سهمیه سوخت هیچ خودروی حذف نمی‌شود و روند عادی سوخت‌گیری در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: سامانه بازارگاه با هدف اصلاح بهبود عرضه نهاده و حذف واسطه‌ها شکل گرفته است، کارایی لازم را ندارد و خود یکی از عوامل برهم زدن نظم بازار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صادق گفت:به عنوان وزیر راه وشهرسازی با نرخ‌گذاری دستوری مخالف هستم؛ اما در عین حال، نرخ‌گذاری بدون در نظر گرفتن ملاحظات فنی و کیفیت خدمات‌دهی در شأن مردم نیز کاملاً مغایر اصول است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، با ورود هر ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی به مدار تولید سالانه از مصرف بیش از ۴۴ هزار متر مکعب آب و افزون بر ۵۶ میلیون متر مکعب گاز طبیعی جلوگیری می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با حذف ارز ترجیحی پیش بینی می‌شود که قیمت ۱۰ درصد افزایش یابد و در نهایت با ایجاد رقابت میان واردکنندگان بازار به ثبات برسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است