بین‌الملل 18:23 - 14 آذر 1400
منابع از اولین سفر دریایی توریستی از شهر مصراته لیبی به ازمیر ترکیه خبر دادند.

آغاز سفرهای دریایی مسافری میان ترکیه و لیبی پس از ۲۵ سال

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، یک کشتی از مصراته در جنوب غرب لیبی ۱۰۷ مسافر را به بندری در ازمیر ترکیه منتقل کرد.

این سفر در راستای شراکت میان گروه "کارانفیل" و شرکت توریستی "کفالای" و شرکت "اللیبیه للحدید و الصلب" انجام شد. مصطفی کارانفیل، رئیس شورای کار ترکیه-لیبی در شورای روابط اقتصادی خارجی از این کشتی استقبال کرد.

وی گفت: من بسیار خرسندم که سفرهای دریایی میان ترکیه و لیبی ازسرگرفته شده است. این اقدام به لطف توافقی است که حدود دو سال پیش میان دو کشور امضا شد.

کارانفیل به امکان افزایش این سفرها در دوره آتی اشاره کرد و گفت: این سفرها هر هفته انجام خواهد شد.

مصطفی کارانفیل رئیس شرکت کارانفیل در مراسم استقبال از مسافران این کشتی با ابراز خرسندی از آغاز سفرهای دریایی میان ترکیه و لیبی، در این باره گفت: کشتی‌های فعال در این خط با ظرفیت ۵۰۰ تخت خواب و ۷۰۰ صندلی هستند و ظرفیت حمل بار، مسافر و خودرو را دارند.

مصطفی المجعی، رئیس شورای اداره شرکت "کفالای" لیبی نیز اعلام کرد: مقامات ترکیه تمام تسهیلات برای آغاز سفرهای دریایی را که در تقویت روابط نقش خواهد داشت، فراهم کردند.

انتهای پیام


11351789
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل با ایجاد محدودیت‌هایی قصد دارد مانع دیدار اسرای فلسطینی با خانواده‌های خود شود که سال‌ها از یکدیگر دور بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند محمود عباس در اجلاس صلح شرم‌الشیخ برای نهایی کردن آتش‌بس غزه شرکت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر روز دوشنبه میزبان اجلاس بین‌المللی صلح شرم‌الشیخ با حضور رهبران بیش از ۲۰ کشور برای پایان جنگ غزه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه هاآرتص نوشت: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد، اما این نشان دهنده قدرت او نیست بلکه در تداوم سیاست خارجی آمریکا برای حفظ اسرائیل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر نشریه هاآرتص می‌گوید جنگ غزه بدون پیروزی روشن پایان یافت و نتیجه‌ای جز فرسایش برای (رژیم) اسرائیل نداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها نفر در برلین در حمایت از فلسطین و علیه نسل‌کشی اسرائیل تجمع کردند، اما پلیس آلمان با خشونت به معترضان حمله کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان اسرائیلی همزمان با عقب‌نشینی، یک نوجوان فلسطینی مبتلا به اوتیسم را که ماه‌ها پیش ربوده بودند، آزاد کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محله الکتیبه در شمال خان‌یونس پس از بمباران کاملاً ویران شده و مردم آن را به سونامی تشبیه می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محله الکتیبه در شمال خان‌یونس پس از بمباران کاملاً ویران شده و مردم آن را به سونامی تشبیه می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراکز «بنیاد بشردوستانه غزه» که در ماه‌های گذشته فلسطینیان زیادی در نزدیکی آن‌ها به شهادت رسیده بودند، فعالیت خود را به طور کامل متوقف کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است