سیاسی 21:05 - 27 دی 1398
نخست‌وزیر کانادا از دولت ایران خواست به خانواده داغداران سانحه هواپیمایی اوکراینی غرامت پرداخت کند.

کانادا به خانواده جان‌باختگان پرواز اوکراین 25 هزار دلار پرداخت می‌کند

به گزارش ایسنا، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا روز جمعه از پرداخت 25 هزار دلار به 57 شهروند کانادا و 29  فرد مقیم دائم این کشور که در پرواز تهران- کی‌یف جان باختند خبر داد و از ایران خواست تا هرچه زودتر به خانواده داغ‌داران غرامت بپردازد.

وی در این خصوص گفت: این شرایطی خاص و پیشبینی نشده است چراکه تحریم‌هایی بین‌المللی علیه ایران وضع شده است و این خانواده‌ها در شرایط سختی قرار دارند. این خانواده‌ها در شرایطی خاص عزیزانشان را از دست داده‌اند.

ترودو در ادامه اظهار کرد: ما از ایران انتظار داریم تا به این خانواده‌ها غرامت بپردازد. من با این خانواده‌ها دیدار کردم و آن‌ها نمی‌توانند هفته‌ها صبر کنند. حال باید از آن‌ها حمایت شود. من نمی‌دانیم غرامت کاملی که ایران پرداخت می‌کند چقدر خواهد بود اما این پول مستقیم به حساب خانواده جانباختگان واریز خواهد شد. این پول به حساب دولت کانادا نخواهد رفت.

انتهای پیام/


10349079
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری تاجیکستان، امروز دوشنبه با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: حاکمیت، راهبرد مشارکت و مسئولیت‌پذیری بخش خصوصی را در دستور کار قرار داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه حاج قاسم معمار «محور مقاومت» در منطقه بود، گفت: تاثیرات این معماری بسیار فراتر از سیاست‌های جاری و رویکرد‌های اجرایی در سیاست خارجی خود را نشان داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اینکه به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست، گفت: برخلاف تصویرسازی‌های القایی، میل به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از نهم دی به عنوان تقویت گفتمان پایدار در حیات سیاسی و اجتماعی کشور یاد کرد و از برپایی این مراسم در میدان امام حسین (ع) تهران خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب درگذشت مرحوم آیت‌الله شفیعی از علمای خوزستان را مشاهده می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در کنفرانس بین‌المللی «سپهبد حاج قاسم سلیمانی؛ دیپلماسی و مقاومت» حضور یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به برنامه وزارت کشور برای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا اظهار کرد: برگزاری انتخابات تمام الکترونیک فصل جدیدی در تاریخ انتخابات است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش ۴۰ درصدی هزینه‌های دولت باعث افزایش تورم می‌شود و حقوق کارکنان هم نصف این میزان افزایش پیدا کرده لذا مجلس به این امر اعتراض جدی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه به رسمیت شناختن سومالی‌لند از سوی رژیم صهیونیستی را امری کاملا بی معنی دانست و گفت: هیچ کشوری این موضوع را تایید نکرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است