اجتماعی 14:43 - 14 خرداد 1399
سرپرست پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران از کشف یک انبار نگهداری از نوشیدنی‌های فاسد و تاریخ گذشته در ورامین خبرداد.

انبار نوشیدنی‌های فاسد در شرق تهران لو رفت

سرهنگ داریوش صادقی فرد در گفت وگو با ایسنا اظهارکرد: مدتی قبل ماموران پلیس از طریق منابع خبری از دپوی و نگهداری مقادیر زیادی نوشیدنی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در یکی از انبارهای واقع در ورامین باخبر شدند و رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند که در جریان آن مشخص شد گزارش واصله صحیح است.

وی ادامه داد: در همین راستا هماهنگی با مقام قضایی انجام شد و پس از اخذ مجوز عملیات، ماموران پلیس با همراهی نمایندگان اصناف و کارشناسان بهداشتی به محل این انبار رفت و بیش از ۶۰۰۰قوطی نوشابه گازدار و ۲۳۰۰ عدد دوغ لیوانی تاریخ مصرف گذشته را کشف و ضبط کردند که فاسد بودن این اقلام به تایید کارشناس بهداشتی نیز رسید.

صادقی فرد با بیان اینکه برابر شواهد اولیه این افراد قصد فروش این محصولات را داشتند، گفت: انبار مذکور با حکم قضایی پلمب و در این زمینه یک تن نیز دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد که تحقیقات از وی همچنان ادامه دارد و پس از تکمیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا خواهد شد.

سرپرست پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران ارزش ریالی اقلام مکشوفه را حدود ۳۰۰ میلیون ریال اعلام و اظهارکرد: پلیس اجازه نخواهد داد تا افراد سودجو با سلامتی مردم و جامعه بازی کنند. لازم است مردم نیز هوشیار باشند و اگر با فروش ارزان قیمت چنین محصولاتی که عمدتا در حاشیه خیابان و به شکل دستفروشی عرضه می‌شود، مواجه شدند حتما توجه داشته باشند که ممکن است این مواد فاسد و تاریخ مصرف گذشته باشند.

انتهای پیام


10559469
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه می‌گوید دلیل خبرسازی علیه مسئولان قضایی، آغاز تحقیقات درباره یک پرونده جدید فساد و با هدف منحرف کردن روند رسیدگی به این پرونده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیداری دوجانبه در حاشیه هفتمین اجلاس مجمع زیست‌محیطی ملل متحد در نایروبی، شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران و مصدق ملک وزیر محیط‌زیست پاکستان بر ضرورت گسترش و به‌روزرسانی چارچوب همکاری‌های محیط زیستی میان د...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت نزدیک به ۴ تا ۵ هزار شبکه مستقیم در سراسر کشور دارد که شامل شبکه تسهیل‌گران، شبکه محلات، شبکه مناطق و سایر حوزه‌ها است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از برگزاری سومین مرحله آزمون انتخاب سردفتری ازدواج و طلاق پس از تصویب قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب وکار امروز ۲۰ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با بیان اینکه احزاب قانونی باید میدان‌دار رقابت سالم در انتخابات باشند، گفت: دولت موظف است شرایط حضور و مشارکت حداکثری مردم را فراهم کند و مساجد و محلات نیز برای برگزاری انتخاباتی پرشور و منظم فعال شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه از هدایت یک کشتی خصوصی به سمت ایران با حکم قضایی خبر داد و گفت: این کشتی حامل محموله تجاری ساختمانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به تمرکز ویژه رئیس‌جمهور بر ساماندهی حمل‌ونقل حومه‌ای پایتخت، از نهایی‌شدن ساختار شرکت حمل‌ونقل ریلی حومه‌ای پس از سال‌ها بلاتکلیفی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که آموزش داوطلبان متناسب با شرایط بحرانی نبود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با توجه اعلام کار گروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در پایتخت از امروز پنج شنبه ۲۰ آذر تا اطلاع ثانوی  خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است