اجتماعی 19:34 - 04 تیر 1401

صاحبان برخی حساب های معاملات فردایی، خارجی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا نجفی معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی هم در نشست خبری دادگستری استان تهران که به مناسبت هفته قضائیه برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر آخرین وضعیت ورود دادستانی به محدودسازی حساب‌های بانکی در برخورد با معاملات فردایی گفت: در بحث اخلال در نظام اقتصادی برخورد به طرح مختلف پیگیری شد. پس از اینکه برخورد با قاچاقچیان ارر انجام شد برخی افراد اقدام به جابه جایی فعالیت‌ها به کانال‌ها و اتاق‌های معاملات کردند.

وی افزود: بخشی از این معاملات فردایی انجام می‌شد و نه ارزی در کار بود و نه طلایی. تسویه حساب روزانه انجام می‌شد و قیمت سازی کاذب صورت می‌گرفت و در نظم اقتصادی اخلال ایجاد می‌کرد.

سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصاد تصریح کرد: مصوبه‌ای در این خصوص از سوی سران قوا در این رابطه مطرح شده بود که در دستور کار قرار داشت.

نجفی افزود: تعدادی از حساب‌ها صاحبان خارجی داشت و به بستری برای پولشویی تبدیل شده بود. با توجه به اینکه در مصوبه مصادیق و موارد مربوط به اخلال در نظام اقتصادی پیش بینی شده بود، بیش از ۲۰ حساب اصلی و تعدادی حساب فرعی مسدود شد.

البته برخی ممکن است دفاعیات داشته باشند که در حال بررسی است.


11604724
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» - تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و بنیاد حیات کمیته امداد امام خمینی(ره) با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل امضا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از مشاهده و ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی در ارتفاعات پارک ملی لار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز نوآوری و رشد جمعیت هلال احمر گفت: برای ارتقای سطح امداد و نجات، هلال احمر به تجهیزات بسیار پیشرفته‌تری نسبت به وضعیت فعلی نیازمند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس از نجات جان ۱۶۰۰ تبعه افغانستان در سرما و یخبندان توسط مرزبانی تایباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از تنوع بسته‌های سفر عتبات برای زائران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از درگیر بودن ۱۹۹ شهرستان کشور با سامانه بارشی در روز‌های اخیر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: تاکنون هیئت مقررات زدایی هیچ گونه گزارشی به کمیسیون حقوقی و قضایی درباره این بحث که قوه قضاییه در برخی موارد به درگاه متصل نشده، ارسال نکرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۴ دی ماه) در شرایط قرمز و ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون سردفتران و دفتریاران به اظهارات رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ورود ۳۵ دستگاه اتوبوس دوکابین به کشور در ادامه برنامه نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است