اجتماعی 19:34 - 04 تیر 1401

صاحبان برخی حساب های معاملات فردایی، خارجی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا نجفی معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی هم در نشست خبری دادگستری استان تهران که به مناسبت هفته قضائیه برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر آخرین وضعیت ورود دادستانی به محدودسازی حساب‌های بانکی در برخورد با معاملات فردایی گفت: در بحث اخلال در نظام اقتصادی برخورد به طرح مختلف پیگیری شد. پس از اینکه برخورد با قاچاقچیان ارر انجام شد برخی افراد اقدام به جابه جایی فعالیت‌ها به کانال‌ها و اتاق‌های معاملات کردند.

وی افزود: بخشی از این معاملات فردایی انجام می‌شد و نه ارزی در کار بود و نه طلایی. تسویه حساب روزانه انجام می‌شد و قیمت سازی کاذب صورت می‌گرفت و در نظم اقتصادی اخلال ایجاد می‌کرد.

سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصاد تصریح کرد: مصوبه‌ای در این خصوص از سوی سران قوا در این رابطه مطرح شده بود که در دستور کار قرار داشت.

نجفی افزود: تعدادی از حساب‌ها صاحبان خارجی داشت و به بستری برای پولشویی تبدیل شده بود. با توجه به اینکه در مصوبه مصادیق و موارد مربوط به اخلال در نظام اقتصادی پیش بینی شده بود، بیش از ۲۰ حساب اصلی و تعدادی حساب فرعی مسدود شد.

البته برخی ممکن است دفاعیات داشته باشند که در حال بررسی است.


11604724
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک فقره تصادف فوتی در هفته‌ای که گذشت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۲۳ آبان‌ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از چند روز بی‌خبری، زائر ۸۹ ساله ایرانی که در جریان مناسک عمره مفقود شده بود، با پیگیری‌های مستمر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران در عربستان، شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: عوامل متعددی برای بوی نامطبوع در مسیر اتوبان قم- تهران شناسایی شده است وبرای دستگاه‌ها وظایفی برای رفع آن مشخص شده که باید به آن عمل کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمعیت هلال احمر در دیدار با جمعی از دانش آموزان گفت: جمعیت هلال احمر بیش از هر چیزی، کانون پرورش انسان‌های فداکار و ایثارگری است که عشق به همنوع در وجودشان نهادینه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صادقی گفت: در برنامه زمان‌بندی ارائه شده تکمیل ایستگاه مترو میدان شهرری در ابتدای سال ۱۴۰۵ قرار داده شده، اما با تاکید شهردار و نیز شورای اسلامی شهر تهران بر آنیم تا این ایستگاه تا پایان سال به مردم شهرری تحویل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل انتظامی کشور به نقش مؤثر تعامل میان انتظامی، دستگاه قضائی و سایر نهاد‌ها در تأمین امنیت عمومی، بر بازنگری در مجازات جرائم و افزایش بازدارندگی قوانین تأکید کرد و از کاهش ۱۵ درصدی وقوع سرقت در استان گیلان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک خانم موفق به ایجاد شغل برای هزار نفر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران گفت: توسعه حمل و نقل عمومی در کنار بهره مندی مردم جنوب پایتخت از آن، اولویت‌های دوره ششم مدیریت شهری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا به شهروندان هشدار داد که پیشنهاد درآمد بالا در آگهی‌ها تحت عنوان «مدلینگ خانم» به طور معمول شگردی برای کلاهبرداری و اخاذی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است