اجتماعی 19:34 - 04 تیر 1401

صاحبان برخی حساب های معاملات فردایی، خارجی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا نجفی معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی هم در نشست خبری دادگستری استان تهران که به مناسبت هفته قضائیه برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر آخرین وضعیت ورود دادستانی به محدودسازی حساب‌های بانکی در برخورد با معاملات فردایی گفت: در بحث اخلال در نظام اقتصادی برخورد به طرح مختلف پیگیری شد. پس از اینکه برخورد با قاچاقچیان ارر انجام شد برخی افراد اقدام به جابه جایی فعالیت‌ها به کانال‌ها و اتاق‌های معاملات کردند.

وی افزود: بخشی از این معاملات فردایی انجام می‌شد و نه ارزی در کار بود و نه طلایی. تسویه حساب روزانه انجام می‌شد و قیمت سازی کاذب صورت می‌گرفت و در نظم اقتصادی اخلال ایجاد می‌کرد.

سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصاد تصریح کرد: مصوبه‌ای در این خصوص از سوی سران قوا در این رابطه مطرح شده بود که در دستور کار قرار داشت.

نجفی افزود: تعدادی از حساب‌ها صاحبان خارجی داشت و به بستری برای پولشویی تبدیل شده بود. با توجه به اینکه در مصوبه مصادیق و موارد مربوط به اخلال در نظام اقتصادی پیش بینی شده بود، بیش از ۲۰ حساب اصلی و تعدادی حساب فرعی مسدود شد.

البته برخی ممکن است دفاعیات داشته باشند که در حال بررسی است.


11604724
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قسمت اعلام شاخص آلاینده هوای پایتخت در سایت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با خطا مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستادملی جمعیت با تشریح جزئیات اجرای طرح «کارت امید مادر» و شرایط و نحوه دریافت آن را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «شهید اوج مبارزه با هوای نفس، اوج بندگی و اوج خدایی شدن است و پرده‌ها از مقابل چشمان او کنار می‌رود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه اصلاحیه «دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: به‌دلیل ترافیک سنگین شمال به جنوب، مسیر‌های چالوس و تهران_ شمال از امروز به‌صورت مقطعی یک‌طرفه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه «اصلاحیه دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را در راستای سیاست‌ها و رویکرد‌های مدون دستگاه قضایی ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از اجرای ۵۰ درصدی مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در ری خبر داد و گفت: مشکلات زیست‌محیطی آرادکوه در سطح ملی پیگیری می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر وزارت دادگستری اعلام کرد یک ایرانی محبوس در بلژیک بر اساس موافقت‌نامه انتقال محکومان میان دوکشور به ایران بازگردانده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مدیریت بحران کشور گفت: برداشت بی‌رویه از آبخوان‌ها، خشکسالی و تغییرات اقلیمی، بیشترین اثر را بر استان‌های خراسان رضوی، اصفهان و جنوب کرمان داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است