اجتماعی 16:45 - 24 اسفند 1397
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آغاز به کار بازرسی‌های سلامت نوروزی بهداشت محیط، گفت: این بازرسی‌ها از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی و اماکن عمومی با اولویت هتل‌ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی انجام می‌شود.

31 هزار بازرسی از مراکز غذایی و اماکن عمومی و پلمپ ۹۸ مکان متخلف

به گزارش ایسنا، مهندس سید رضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در سومین روز (۲۲ اسفند ۹۷) آغاز بکار بازرسی‌های سلامت نوروزی بهداشت محیط؛ ۳۱ هزار و ۴۹۴ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل‌ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی انجام شد که از این تعداد ۶۹۰ مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.

وی گفت: همچنین در این بازرسی‌های انجام شده ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شده است که از این تعداد ۱۹ مورد مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است.

غلامی اضافه کرد: در این بازرسی‌ها تعداد ۲۰ هزار و ۲۶۹ مورد سنجش پرتابل انجام شده و همچنین ۲۱ هزار و ۱۷۶ مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است.

به گزارش وبدا، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: براساس گزارش تیم‌های سیار بازرسی بهداشت محیطی سراسر کشور حدود ۲۵ هزار و ۴۴۷ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته از چرخه مصرف انسانی توسط بازرسین بهداشت محیط خارج شده است.

انتهای پیام


10079133
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای سیاست‌های عدالت‌محور دولت و با هدف تقویت تولید، اشتغال و توانمندسازی اقتصادی در استان سیستان و بلوچستان تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان صندوق کارآفرینی امید و اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان به امضا رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: از ساعت ۲۴ امشب تا ۵ صبح فردا، هر دو مسیر تونل نیایش و باند جنوبی تونل رسالت امشب مسدود است
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دومین رویداد تبادل کتاب با عنوان «دست به دست» را برگزار می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی اجتماعی فراجا بر استفاده از سازوکار‌های نوین روان‌شناختی و تکنیک‌های اقناعی در حوزه عفاف و حجاب تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد علوی و استانداری کرمان برای درمان، مسکن و اشتغال همکاری می کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته دبیر علمی هفدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری، برای این دوره از جشنواره ۹۲۶ اثر در بخش داخلی و ۷ اثر در بخش بین المللی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترکی میان سازمان حفاظت محیط زیست و آتش‌نشانی به منظور توسعه همکاری‌های بین بخشی و ارتقای مدیریت حوادث مرتبط با حضور جانوران وحشی در مناطق شهری برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: عده‌ای از بدخواهان در خارج از مرز‌ها و برخی نیز در داخل کشور به دنبال ایجاد شکاف و بدبین کردن مردم نسبت به عملکرد قوه قضائیه در مبارزه با فساد هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، از اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا از ۲۸ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما حق نداریم در شورای شهر که هزینه عای برگزاری جلسات آن از جیب مردم است نطق انتخاباتی کنیم و یا مردم را نا امید کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است