اقتصادی 00:11 - 30 شهریور 1400
لهستان با وجود جریمه روزانه ۵۰۰ هزار یورو (۵۸۶ هزار دلار) به دلیل نادیده گرفتن حکم دادگاه اتحادیه اروپا، در برابر توقف استخراج زغال سنگ در معدن لیگنیت تورو نزدیک مرز جمهوری چک ایستادگی کرد.

جریمه روزانه ۵۰۰ هزار یورویی علیه لهستان برای یک معدن زغال سنگ

به گزارش ایسنا، دیوان عالی اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کرد لهستان پس از این که از حکم صادره در ۲۱ مه برای توقف فوری استخراج زغال سنگ تبعیت نکرد، باید به کمیسیون اروپایی جریمه پرداخت کند. سخنگوی دولت لهستان در بیانیه ای اعلام کرد لهستان نمی تواند فعالیت معدن و نیروگاه نزدیک آن را متوقف کند زیرا امنیت انرژی این کشور را به خطر می اندازد.

لهستان و جمهوری چک که در ژوئن خواستار جریمه روزانه پنج میلیون یورو برای کشور همسایه خود شده بود، ماههاست برای حل اختلاف بر سر معدن تورو سرگرم گفت و گو هستند. ریچارد برابک، وزیر محیط زیست جمهوری چک اظهار کرده که کشورش خواهان آن است لهستان تضمین دهد ادامه فعالیتها در این معدن صدمات محیط زیستی در آن سوی مرز جمهوری چک ایجاد نمی کند.

طبق بیانیه دولت لهستان، حکم اخیر حل اختلاف میان دو کشور بر سر این معدن که لهستان همچنان خواهان فعالیت آن است را دشوارتر می کند. لهستان مصرف کننده بزرگ زغال سنگ در اتحادیه اروپا به شمار می رود که از این سوخت برای تامین ۷۰ درصد از تولید برق استفاده می کند. این کشور قصد دارد وابستگی به زغال سنگ را در دو دهه آینده کاهش دهد و به دنبال جایگزین کردن آن با نیروی بادی فراساحلی و نیروی هسته ای است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، دادگاه اتحادیه اروپا در حکم اخیرش اعلام کرد روشن است که لهستان به حکم قبلی این دادگاه برای متوقف کردن فعالیتهایش در این معدن عمل نکرده است. جریمه روزانه باید مانع از این شود که لهستان اجرای این حکم را به تاخیر بیاندازد.

انتهای پیام


11237151
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از نقاط کشور خواهیم بود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پنبه گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید پنبه محلوج به ۵۰ هزارتن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ورود به دنیای ارز‌های دیجیتال، می‌تواند فرصت‌های سودآوری بی‌نظیری ایجاد کند؛ اما بدون دانش و مسیر آموزشی صحیح، خطر زیان‌های بزرگ همیشه وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: به طور متوسط روزانه حدود ۸۸۰ دستگاه خودرو در کشور از رده خارج می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:با توجه به قیمت گواهی اسقاط که برای موتورسیکلت‌های معمولی ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و برای موتورسیکلت‌های برقی ۲۶ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده، استقبال اولیه کمی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور نشان می‌دهد که روش‌های گذشته دیگر قادر به مدیریت این حجم عظیم از خودرو‌های سبک و موتورسیکلت نیستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه صنعت شیشه گفت:سرانه مصرف شیشه از ۳ تا ۴ کیلو به حدود ۱۵ کیلو رسیده که نشان دهنده نوآوری، اشتغال و توسعه صنعت است. پ
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت گفت:سال گذشته مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات راکبان موتورسیکلت ۵۰ درصد افزایش داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است