اجتماعی 09:55 - 03 آبان 1399
معاونت فنی و توسعه سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه در حال حاضر ماشین آلات سازمان آتش نشانی تهران به روز است، گفت: سال گذشته ٢١ دستگاه نردبان خریداری شده است.

از خرید ٢١ نردبان تا استفاده از دو پهپاد در عملیات های آتش نشانی

بهروز رضایی در گفت و گو با ایسنا، در باره به روز رسانی تجهیزات و خودرو های آتش نشانی تهران اظهار کرد: در حال حاضر ماشین آلات سازمان آتش نشانی تهران به روز است یعنی از حدود ١۵ سال پیش خودرو ها با خودرو های به روز دنیا برابر هستند.

وی گفت: همه ساله این ها ریکاوری شده و نسل های جدید آن ها اضافه شده است. خوشبختانه در بحث نگهداری و خدمات آن نیز تا به حال مشکلی نداشتیم هرچند که تحریم فشاری را برای تامین قطعات وارد می کند.

معاونت فنی و توسعه سازمان آتش نشانی، گفت: با آموزش هایی که به پرسنل خود دادیم توانستیم ماشین ها را سر پا نگه داریم و نیاز خودرو ها به تعمیرات رابه حداقل رساندیم و هزینه ها را کاهش دادیم. خودرو ها کاملا آماده عملیات هستند.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته ٢١ دستگاه نردبان خریداری شده است، گفت: با توجه به گران شدن ارز هم با همکاری همه سازمانهای کشور و پیگیری های شهردار تهران خودرو ها ترخیص و به ناوگان اضافه شد. 

رضایی اظهار کرد: به سمت ربات های آتش نشان هم رفتیم. خودروهایی که در معابر تنگ هم قابل تردد هستند طراحی شد و در حال اضافه شدن به ناوگان خودرویی سازمان هستیم که چند وقت پیش از آن ها رو نمایی شد.

وی گفت: از پهپاد ها نیز جهت شناسایی کانون حریق استفاده می کنیم و دو دستگاه پهپاد به نیروهای عملیات تحویل داده شده که می توان در بحث شناسایی و ردیابی کانون حریق از آن ها استفاده کرد. این ها بسیار می تواند به پیدا شدن افراد گم شده در کوهستان،رودخانه ها و شناسایی کانون حریق کمک کند. 

وی افزود: مشکلی برای خرید نداشتیم و مناقصه چندین دستگاه از آن هم برگزار شده است و امیدوارم موفق باشد. همچنین قصد داریم چهاردستگاه دیگر هم اضافه کنیم.

انتهای پیام


10777417
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص آلودگی هوای تهران وارد محدوده هشدار قرمز شده و در حال حاضر عدد ۱۶۵ را نشان می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، با صدور اطلاعیه‌ای به انتشار مطالب و اخباری با عنوان قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از واریز همزمان وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی و وام «حَمپاد» برای مشمولان این دوره خبر داد و تأکید کرد که پرداخت منظم و بدون توقف این تسهیلات در دستور کار صندوق قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دستکاری و یا مخدوش کردن پلاک وسیله نقلیه جرم محسوب می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: جریمه تخلفات خودرو‌ها در روز‌های آلودگی هوا تا ۵۰۰ هزار تومان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اجرائیات پلیس راهور فراجا اعلام کرد که تخلفات رانندگی ثبت شده تا پایان آبان امسال با کل سال گذشته برابری می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاینه فنی خودرو‌هایی که ایجاد آلایندگی می‌کنند باطل خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای اماکن و مشاعات ساختمانی در جریان گشت‌زنی های هدفمند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است