اجتماعی 21:21 - 02 بهمن 1399

دستگاه قضا موانع انتقال آب به شاهرود را رفع کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس امینی شامگاه پنج‌شنبه در جلسه دیدار رئیس قوه قضائیه با نخبگان و نمایندگان اقشار مختلف مردم در شهرستان شاهرود در این شهر ضمن بیان اینکه جنگ آینده بر سر آب است و باید سرمایه‌گذاری بهتر و توجه بیشتری نیز در این زمینه انجام شود، ابراز داشت: متأسفانه سالیان زیادی که در این شهرستان از ذخیره منابع آبی استفاده می‌شود که بی‌شک این منابع همیشگی نخواهد بود.

وی ضمن بیان اینکه دو مشکل بزرگ در تأمین منابع آبی جدید برای این شهرستان وجود دارد که رفع آن به دستور رئیس قوه قضائیه امکان‌پذیر است، افزود: از ۱۲ سال پیش تاکنون بیش از ۳۲ میلیارد تومان از بیت‌المال به‌منظور تأمین آب از سرچشمه‌های قطری به شاهرود هزینه شد که عملیات اجرایی آن تا ۷۰۰ متری چشمه‌سارها رسیده است، اما اختلاف ایجادشده و رأی دادستان سبب شد تا مردم ما از این منبع عظیم و ارزشمند بی‌بهره باشند.

امام‌جمعه شاهرود بابیان اینکه متأسفانه مسئله اجرای فاضلاب شهرستان شاهرود نیز ۲۰ سال به طول انجامیده است، ابراز داشت: از قوه قضائیه درخواست داریم با رفع این مشکلات مذکور کمک بزرگ در راستای تأمین آب پایدار برای این شهرستان کنند.

امینی بابیان اینکه استقرار گمرک فعال در فرودگاه بین‌المللی شهدای شاهرود بی‌تردید منافع آن علاوه بر مردم استان خواهد بود، تصریح کرد: این ظرفیت شامل حال بسیاری از کشاورزان، صنعتگران و تولیدکنندگان در صادرات محصولات تولیدی به کشورهای حوزه خلیج‌فارس، روسیه و غیره خواهد شد.

وی ضمن انتقاد از اینکه فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای همچون قارچ در بهترین مناطق شهری رشد می‌کنند، افزود: به دلیل تمرکز دریافت‌های وجوه به حساب‌های متمرکز تهران متأسفانه عوائد آن شامل حال مردم استان و شهرستان نخواهد شد که امیدواریم تدبیر لازم در این خصوص اندیشیده شود.

امام‌جمعه شاهرود بابیان اینکه بجای تمرکززدایی بیشتر تمرکزگرایی شده است و باید فکری به حال این مسئله کرد، افزود: طی چند سال گذشته، نهضت مصلا سازی در سطح کشور آغاز شد اما متأسفانه مدتی که این کار با کندی بسیار پیش می‌رود که برای کشور ما برازنده نیست که ساخت یک مصلا این‌چنین زمان‌بر و طولانی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، برگزاری کنگره بزرگداشت حضرت آیت‌الله‌العظمی سید محمود حسینی شاهرودی، اشتیاق مردم به برگزاری جلسه با رئیس قوه قضائیه بعد از کرونا در شاهرود و مسئله مبارزه با فساد از دیگر مواردی بود که در این نشست از سوی امام‌جمعه شاهرود مطرح شد.


10914908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع تصادف میان یک دستگاه مینی‌بوس و دو خودروی پرشیا در بزرگراه آیت‌الله سعیدی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: امروز شعارهای بنیادین انقلاب اسلامی یعنی عدالت و آزادی با وجود همه دشمنی‌ها، همچنان در جهان طنین‌انداز است و دشمنان به دنبال مقابله با الهام‌بخشی این گفتمان هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرحله جدید طرح یسنا برای مادران شیرده و ۳ مرحله شارژ یکجای طرح رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با اشاره به آخرین وضعیت بازسازی واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد: بخش عمده پروژه‌ها در مرحله اسکلت قرار دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: تا پایان تیرماه ۱۴۰۵ بدهی کارت‌های هوشمند ملی به مردم به طور کامل رفع خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره دهک‌بندی خانوار در نامه‌ای به رئیس مجلس بر لزوم همکاری دستگاه‌ها برای تکمیل اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان تاکید کرد. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ مرحله جدید طرح یسنا و ۳ مرحله اعتبار طرح سوءتغذیه کودکان ۵ تا ۵۹ ماه یکجا شارژ شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت عمومی فراجا اعلام کرد: ۳۴ نفر از افراد شرور محلات دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی از انهدام باندی خبر داد که طی سه سال بیش از ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق کرده بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، از ثبت ۴۲۴ حادثه و انتقال ۲۳۵ نفر به مراکز درمانی توسط نجاتگران این جمعیت در سطح کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است