اقتصادی 16:13 - 07 آذر 1400

افزایش ۲۹ درصدی تولید ایران خودرو/ سهم ۵۳ درصدی در تولید سواری

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از ایکوپرس، آمار و اطلاعات تولید در گروه صنعتی ایران خودرو حکایت از افزایش ۲۹ درصدی تولید در آبان ماه نسبت به مهرماه امسال دارد. ایران خودرو موفق شد، در آبان ماه امسال ۴۳ هزار و ۳۶۹ دستگاه خودرو به تولید برساند که در هم‌سنجی با تولید مهرماه حکایت از رشد ۲۹ درصدی دارد. تیراژ تولید مهرماه این خودروساز ۳۳ هزار و ۶۰۸ دستگاه خودرو بوده است.

بزرگ ترین خودروساز کشور در آبان‌ماه امسال با تولید پنج هزار و ۸۳۴ دستگاه خودرو بیشتر نسبت به مدت مشابه پارسال نیز رشد بیش از ۱۵ درصدی را رقم زده است. در آبان سال گذشته ایران خودرو ۳۷ هزار و ۵۳۵ دستگاه خودرو تولید و روانه بازار کرده بود.

این خودروساز کشور با سهم ۵۳ درصدی در بازار خودروی سواری کشور در آبان‌ماه امسال، در صدد است تا با حمایت از سوی نهادهای حاکمیتی، روند افزایشی تولید را تا پایان سال ادامه داده و با افزایش عرضه،‌ شرایط ایجاد شده در بازار خودروی کشور و روند نزولی قیمت که در مسیر رضایت مشتریان واقعی است را حفظ کند.

در روزهای اخیر با تصمیم وزارت صنعت، معدن و تجارت، آزادسازی اسناد خودروهای در رهن و عرضه خودروهای مانده در پارکینگ مشتریان به بازار، شرایط را به نفع مشتریان واقعی تغییر داده و یقینا افزایش تیراژ تولید نیز در صورت حمایت های لازم از خودروسازان، سبب بهبود بیشتر در بازار خودرو خواهد شد.

تسریع در برنامه های توسعه‌ای گروه صنعتی ایران خودرو نیز از نتایج پشتیبانی و حمایت از تولید ملی در کشور خواهد بود. این خودروساز پس از عرضه محصول جدید تارا، رونمایی از کراس اوور تمام ایرانی را در دستور کار قرار داده است و مسیر توسعه با حمایت‌های لازم بیش از گذشته هموار خواهد شد.


11340859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، صنعت دکوراسیون داخلی در ایران وارد مرحله‌ای تازه شده است؛ مرحله‌ای که در آن، انتخاب متریال صرفاً بر اساس ظاهر یا قیمت انجام نمی‌شود و کیفیت و دوام به معیار‌های اصلی تصمیم‌گیری تبدیل شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز جمعه شاهد ورود سامانه بارشی جدید به کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: علی رغم پرداخت ارز ترجیحی به واردات نهاده های دامی، اما اثر آن در مرغ و تخم‌مرغ کمتر از ۱۰ درصد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جمع معاملات انجام شده در بازار ارز تجاری کشور طی روز چهارشنبه - ۱۷ دی- به رقم قابل توجه ۲۹۸ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت و وزارت صمت مصمم هستند یارانه مورد نیاز بخش‌های آسیب‌پذیر تولید و صنعت را به صورت هدفمند تامین کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی تأکید کرد که بارورسازی ابر‌ها به‌طور علمی مورد تأیید بوده و نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری منابع آب کشور دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۷ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست کارگروه اجرایی ماده ۱۳ آیین نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم، بر تأمین به موقع اقلام مورد نیاز شهروندان و نظارت ویژه بر توزیع و قیمت کالا‌های اساسی و پرمصرف تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور گفت:صادرات مناطق آزاد در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ از مرز یک میلیارد دلار عبور کرده و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی ۱۹ درصد داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است