اقتصادی 16:13 - 07 آذر 1400

افزایش ۲۹ درصدی تولید ایران خودرو/ سهم ۵۳ درصدی در تولید سواری

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از ایکوپرس، آمار و اطلاعات تولید در گروه صنعتی ایران خودرو حکایت از افزایش ۲۹ درصدی تولید در آبان ماه نسبت به مهرماه امسال دارد. ایران خودرو موفق شد، در آبان ماه امسال ۴۳ هزار و ۳۶۹ دستگاه خودرو به تولید برساند که در هم‌سنجی با تولید مهرماه حکایت از رشد ۲۹ درصدی دارد. تیراژ تولید مهرماه این خودروساز ۳۳ هزار و ۶۰۸ دستگاه خودرو بوده است.

بزرگ ترین خودروساز کشور در آبان‌ماه امسال با تولید پنج هزار و ۸۳۴ دستگاه خودرو بیشتر نسبت به مدت مشابه پارسال نیز رشد بیش از ۱۵ درصدی را رقم زده است. در آبان سال گذشته ایران خودرو ۳۷ هزار و ۵۳۵ دستگاه خودرو تولید و روانه بازار کرده بود.

این خودروساز کشور با سهم ۵۳ درصدی در بازار خودروی سواری کشور در آبان‌ماه امسال، در صدد است تا با حمایت از سوی نهادهای حاکمیتی، روند افزایشی تولید را تا پایان سال ادامه داده و با افزایش عرضه،‌ شرایط ایجاد شده در بازار خودروی کشور و روند نزولی قیمت که در مسیر رضایت مشتریان واقعی است را حفظ کند.

در روزهای اخیر با تصمیم وزارت صنعت، معدن و تجارت، آزادسازی اسناد خودروهای در رهن و عرضه خودروهای مانده در پارکینگ مشتریان به بازار، شرایط را به نفع مشتریان واقعی تغییر داده و یقینا افزایش تیراژ تولید نیز در صورت حمایت های لازم از خودروسازان، سبب بهبود بیشتر در بازار خودرو خواهد شد.

تسریع در برنامه های توسعه‌ای گروه صنعتی ایران خودرو نیز از نتایج پشتیبانی و حمایت از تولید ملی در کشور خواهد بود. این خودروساز پس از عرضه محصول جدید تارا، رونمایی از کراس اوور تمام ایرانی را در دستور کار قرار داده است و مسیر توسعه با حمایت‌های لازم بیش از گذشته هموار خواهد شد.


11340859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا به برقراری مجدد پرواز‌های آن شرکت به ایران از ۲۶ دی ماه اولین پرواز هواپیمایی لوفت‌هانزا از سرگرفته خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ساتبا گفت: در کنار مسئولیت‌های قانونی صنایع بزرگ، ایجاد نواحی خورشیدی، احداث نیروگاه‌ها و ساخت شهرک‌های خورشیدی جزو اولویت‌های ساتبا به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش محصولات گروه سایپا ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده  از ۹ آذرماه آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جهت رفع کاهش واردات بنزین بسیار مؤثر بوده، اما دولت باید ابهامات سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره را رفع کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: بانک مرکزی از ابتدای سال تا ۵ آذرماه، ۹.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی و دارو تأمین کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از ابتدای سال تا ۵ آذرماه بیش از ۹.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی و دارو تامین کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران گفت: واگذاری واحد‌های اجاره‌ای دولت  به زوج‌های واجد شرایط حداقل از یک سال تا حداکثر پنج سال در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، انجام عملیات مبارزه با علف های هرز و آبیاری بارانی مزارع کلزا بدلیل عدم بارش در دستور کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۵ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشتری برای خرید خودروی شما تماس می‌گیرد و مبلغی بیشتر از قیمت واقعی را پیشنهاد می‌دهد. همه‌چیز ایده‌آل به‌نظر می‌رسد؛ اما با گذشت چند هفته، همچنان پای معامله ماشین نرفته‌اید و در دام قیمت‌گذاری افتاده‌اید!

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است