علمی فناوری 16:08 - 24 اسفند 1397
معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد:
معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: یارانه غذایی از شهریه پرداختی توسط دانشجویان تامین می‌شود.

یارانه غذایی از شهریه پرداختی دانشجویان تامین می‌شود

دکتر علی اکبر بوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه در دانشگاه آزاد ارائه خدمات به دانشجویان در بخش غذا به صورت سلف سرویس و تریا است، اظهار کرد: نرخ ثابت غذای دانشجویی با رزرو قبلی ۱,۵۴۰ تومان است که برای بعضی غذاها ۵۰۰۰ تا ۹,۰۰۰ تومان یارانه داده می‌شود و در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در کنار غذاهای سلف، تریاهای دانشجویی هم وجود دارد که در پردیس مرکزی و در چند دانشکده دانشگاه آزاد پراکنده هستند، افزود: باید یادآور شد که غذا در تمامی دانشکده‌ها به صورت یکسان ارائه می‌شود و در طول ماه سعی می‌کنیم منوی غذایی را در هفته تغییر دهیم تا برای دانشجویان غذاها تکراری نباشد.

معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تصریح کرد: دانشگاه آزاد مشهد بابت غذای دانشجویی هیچ یارانه‌ای دریافت نمی‌کند و یارانه غذایی را از شهریه پرداختی توسط دانشجویان پرداخت می‌کند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه همه واحدهای دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور تابع مقرراتی هستند که از سوی سازمان مرکزی تعیین می‌شود و دانشگاه‌ها موظف به انجام آن‌ها هستند، طی آئین‌نامه‌ای که برای واگذاری تریاها به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ارسال شده است، باید اواخر تیر ماه سال آینده بوفه‌ها و تریاهای دانشجویی را واگذار و افراد داوطلب در مزایده‌ها شرکت کنند.

بوری با بیان اینکه از اداره بهداشت برای بازدید به سلف‌ها مراجعه و نکاتی را تذکر می‌دهند، گفت: در تریاها و سلف‌های دانشجویی، یک کارشناس بهداشت به صورت ثابت در دانشگاه حضور دارد و بر امور مربوطه نظارت می‌کند.

معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بیان کرد: طی آسیب‌شناسی که در تریاها انجام شد به این نتیجه رسیدیم که طرح جدیدی را ارائه دهیم و بتوانیم خدمات دانشجویی بیشتری در تریاها انجام دهیم و قیمت‌ها را به حداقل برسانیم.

وی در ادامه این مطلب اضافه کرد: در تریاها و سلف‌های دانشگاه، قیمت غذاها نسبت به سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده و دانشجویان از قیمت غذاها ناراضی هستند که با اجرای طرح خدمات دانشجویی می‌توانیم غذاها را با کیفیت بهتر و قیمت کمتر برای دانشجویان فراهم کنیم.

معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: حدود ۱۱ نوع غذا در سلف سرویس دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با قیمت ۱,۵۴۰ تومان عرضه می‌شود.



انتهای پیام


10079106
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از مهار کامل موج شدید آنفلوآنزا در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته جاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا تصاویر بی‌سابقه‌ای را از ردیابی طوفان‌های خورشیدی منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیام‌های صوتی iMessage را می‌توان به آسانی و با انجام چند گام به متن تبدیل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مردم در سراسر جهان از کمردرد رنج می‌برند، اما بسیاری از تصورات غلط در مورد علل و درمان آن همچنان پابرجاست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری اعلام کرد: ضوابط نهایی و چندوجهی برای دانش‌بنیان تلقی شدن فضا‌های کار اشتراکی نوآورانه تا دهم دی‌ماه ابلاغ خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بازی ویدئویی جدید فیفا به زودی با همکاری Netflix Gaming منتشر خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه فنی دولتی سن پترزبورگ از برنامه‌های خود برای پرتاب زودهنگام یک نانوماهواره به مدار خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه ویسکانسین-مدیسون راهی بالقوه برای محافظت از سلول‌های بتا در پانکراس که مسئول تولید انسولین هستند و در طول ابتلا به دیابت نوع ۱ هدف قرار می‌گیرند، کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اولویت داشتن موضوع آسیب‌های اجتماعی در نظام تعلیم و تربیت، گفت: اجرای دقیق نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان (نماد) و ثبت صحیح داده‌ها در سامانه رصد و پایش، شرط اصلی اثربخشی مداخلات تربیتی و پیشگیرانه در مدارس ا...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان تغذیه با تأکید بر خواص سلامتی خوراکی‌های سنتی یلدا مانند انار و هندوانه، نسبت به مصرف بی‌رویه تنقلات صنعتی و آجیل‌های شور به ویژه برای بیماران هشدار می‌دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است