فرهنگی‌هنری 01:08 - 11 تیر 1399
عضو کمیته کشوری کرونا مطرح کرد
عضو کمیته کشوری کرونا با اشاره به افزایش موارد ابتلا، بستری و فوتی ناشی از کرونا، گفت: تجدیدنظر در بازگشایی‌های انجام شده توسط دولت در مقابله با کرونا بسیار کارساز خواهد بود.

درخواست از دولت برای تجدیدنظر در بازگشایی‌ها

دکتر مسعود مردانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره امکان ابتلای مجدد به کرونا، گفت: پس از آنکه فردی به کرونا مبتلا می‌شود، برخی آنتی‌بادی‌ها در تعدادی از افراد مبتلا پیدا می‌شود. البته وجود این آنتی‌بادی نشان دهنده ایمنی مطلق نیست چون تا به حال این موضوع که عدم ابتلای مجدد به کرونا تا چه حد در این دسته از افراد قطعی است، ثابت نشده است. آنچه که می‌دانیم این است که احتمالا عمده افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند، دیگر مبتلا نخواهند شد.

تجدیدنظر در بازگشایی‌ها کارساز است

وی با اشاره به افزایش آمار ابتلا، بستری و فوتی ناشی از کرونا در کشور، با بیان اینکه تجدیدنظر در بازگشایی‌های انجام شده توسط دولت در مقابله با کرونا بسیار کارساز خواهد بود؛ اضافه کرد: به عنوان مثال چه لزومی دارد کلاس زبان و پیانو بازگشایی شود؟ مهدکودک‌ها چرا باید بازگشایی شوند؟ برخی از این بازگشایی‌ها بسیار لجام گسیخته بود که باید محدود شوند.

وی گفت: همچنین در استان‌هایی که آمار بیشتری دارند باید مقررات جدی‌تری برای پذیرش مسافرین اعمال شود، اکنون به هر استاندار به عنوان رئیس کمیته کرونای آن استان اختیار داده شده تا در مورد چگونگی پذیرش مسافر تصمیم‌گیری کند. بر اساس آخرین آمار، ۶۰ درصد کسانی که به تهران بازگشتند و به کرونا مبتلا شدند، حتما مسافرتی در یک ماه اخیر داشتند.

"ماسک" ضروری است

مردانی در مورد استفاده از ماسک، تاکید کرد: اعلام شده است که زدن ماسک ضروری است و از ۱۵ تیر هم قرار بر اجباری شدن آن است، اما اکنون به عنوان مثال در مترو این موضوع رعایت می‌شود؟ بهترین کار این است که ماسک با کمترین قیمت و حتی در صورت امکان رایگان در اختیار مردم قرار دهیم؛ چراکه علاوه بر آنکه هزینه مالی برایشان نخواهد داشت، تشویق به زدن ماسک هم می‌شوند. اکنون ثابت شده است دستکش تاثیر چندانی در جلوگیری از ابتلا به کرونا ندارد، پس می‌توان هزینه‌های آن بخش را در حوزه ماسک صرف کرد.

وی در ادامه افزود: وقتی از مردم می‌خواهیم ماسک بزنند، خود مقامات هم باید از ماسک استفاده کنند. مسئولان باید به مردم نشان دهند که از ماسک استفاده می‌کنند تا این موضوع فراگیر شود. کشور جمهوری چک کنترل خوبی در بیماری کرونا داشت؛ چراکه از روزهای اول بروز بیماری مردم را به استفاده از ماسک تشویق می‌کرد. این در حالی بود که کشورهای همسایه‌اش با شدت زیادی با کرونا دست و پنجه نرم می‌کردند.

این متخصص بیماری‌های عفونی، ادامه داد: خوشبختانه سیستم بهداشتی_درمانی بسیار خوبی در کشور داریم. همین الان هم اگر خدایی نکرده وضعیت بدتر شود، می‌توانیم پاسخگو باشیم. ولی پرسنلی که چهار ماه مداوم مشغول به کار بوده، خسته و فرسوده می‌شود و این خستگی و مسائل روحی - روانی در کنار حقوق‌هایی که شاید سه تا چهار ماه باشد که پرداخت نشده، اذیت کننده است. رزیدنت‌هایی که اکنون در بیمارستان‌های دانشگاهی کار می‌کنند بیمه عمر نیستند، با چه امیدی باید کار کنند؟ در صورتی که اگر پس از ابتلا به بیماری جان خود را از دست دهند بیمه عمر ندارند.

تا فصل پاییز، مشکلی به نام آنفلوآنزا نداریم

عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا همچنین درباره اخبار منتشر شده مبنی بر شناسایی نوعی از ویروس آنفلوآنزا در چین، گفت: آنفلوآنزا ویروسی است که کاملا در حال جهش ژنتیکی است که خوشبختانه در حال حاضر مشکلی به نام آنفلوآنزا تا فرا رسیدن پاییز در کشور نداریم. آنفلوآنزای خوکی همان آنفلوآنزای H۱N۱ است که توصیه می‌کنیم مردم برای پاییز امسال اقدام به تزریق این واکسن کنند. خبر خوبی که برای مردم داریم این است که در تلاش هستیم در صورت موافقت شورای عالی بیمه تمام افراد بالای ۶۰ سال، بیماران مزمن و افراد در معرض خطر بتوانند با دفترچه بیمه واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند؛ البته این موضوع فعلا در دست بررسی‌های بیشتر قرار دارد.

مردانی تاکید کرد: درست است که نباید مردم را بترسانیم اما باید سیاست امید و هراس را دنبال کنیم، در عین حال که نباید کاری کنیم مردم نسبت به بیماری بی‌خیال شوند، باید تلاش کنیم در عین توجه به بیماری امید به زندگی هم داشته باشند.

انتهای پیام


10597333
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما اعلام کرد که بنا به اعلام طرح و برنامه سازمان صداوسیما، برنامه‌های بدون مخاطب باید از کنداکتور حذف و برنامه‌های دیگر جایگزین آن شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینمایی «بزن قدش» با گویندگی ۱۲ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «تکاب» به کارگردانی سمیرا نویدی و تهیه‌کنندگی مهرشاد کارخانی در جشنواره فیلم‌های فولکلور هند به نمایش در می‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مستندی که اخیراً از ترانه علیدوستی در رسانه بی‌بی‌سی منتشر شده، تأکید او بر «فمینیست بودن» خودش یک سؤال مهم را در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در پی درگذشت بهرام بیضایی فیلمساز سرشناس سینمای ایران، فیلم سینمایی «باشو غریبه کوچک» را امروز ساعت ۱۹ پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام رادیو مقاومت اعلام کرد که ما همیشه شرایط را به گونه هوشیارباش و آماده‌باش تعریف کرده‌ایم، تا در هر لحظه ارتباط میدان و مخاطب برقرار باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت گرامیداشت روز بصیرت، شبکه نمایش در جدول پخش خود تدارک ویژه‌ای دیده است که طی آن چهار فیلم سینمایی برای مخاطبان پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت گرامیداشت روز بصیرت، شبکه نمایش در جدول پخش خود تدارک ویژه‌ای دیده است که طی آن چهار فیلم سینمایی برای مخاطبان پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «سقوط آزاد» با گویندگی ۶ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز تحقیقات صداوسیما نتایج دو پژوهش گسترده خود با محوریت اثرسنجی رویداد ملی «ایران جان، گلستان ایران» (پیش‌آزمون و پس‌آزمون) و (مخاطبان، غیرمخاطبان) را منتشر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است