فرهنگی‌هنری 01:08 - 11 تیر 1399
عضو کمیته کشوری کرونا مطرح کرد
عضو کمیته کشوری کرونا با اشاره به افزایش موارد ابتلا، بستری و فوتی ناشی از کرونا، گفت: تجدیدنظر در بازگشایی‌های انجام شده توسط دولت در مقابله با کرونا بسیار کارساز خواهد بود.

درخواست از دولت برای تجدیدنظر در بازگشایی‌ها

دکتر مسعود مردانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره امکان ابتلای مجدد به کرونا، گفت: پس از آنکه فردی به کرونا مبتلا می‌شود، برخی آنتی‌بادی‌ها در تعدادی از افراد مبتلا پیدا می‌شود. البته وجود این آنتی‌بادی نشان دهنده ایمنی مطلق نیست چون تا به حال این موضوع که عدم ابتلای مجدد به کرونا تا چه حد در این دسته از افراد قطعی است، ثابت نشده است. آنچه که می‌دانیم این است که احتمالا عمده افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند، دیگر مبتلا نخواهند شد.

تجدیدنظر در بازگشایی‌ها کارساز است

وی با اشاره به افزایش آمار ابتلا، بستری و فوتی ناشی از کرونا در کشور، با بیان اینکه تجدیدنظر در بازگشایی‌های انجام شده توسط دولت در مقابله با کرونا بسیار کارساز خواهد بود؛ اضافه کرد: به عنوان مثال چه لزومی دارد کلاس زبان و پیانو بازگشایی شود؟ مهدکودک‌ها چرا باید بازگشایی شوند؟ برخی از این بازگشایی‌ها بسیار لجام گسیخته بود که باید محدود شوند.

وی گفت: همچنین در استان‌هایی که آمار بیشتری دارند باید مقررات جدی‌تری برای پذیرش مسافرین اعمال شود، اکنون به هر استاندار به عنوان رئیس کمیته کرونای آن استان اختیار داده شده تا در مورد چگونگی پذیرش مسافر تصمیم‌گیری کند. بر اساس آخرین آمار، ۶۰ درصد کسانی که به تهران بازگشتند و به کرونا مبتلا شدند، حتما مسافرتی در یک ماه اخیر داشتند.

"ماسک" ضروری است

مردانی در مورد استفاده از ماسک، تاکید کرد: اعلام شده است که زدن ماسک ضروری است و از ۱۵ تیر هم قرار بر اجباری شدن آن است، اما اکنون به عنوان مثال در مترو این موضوع رعایت می‌شود؟ بهترین کار این است که ماسک با کمترین قیمت و حتی در صورت امکان رایگان در اختیار مردم قرار دهیم؛ چراکه علاوه بر آنکه هزینه مالی برایشان نخواهد داشت، تشویق به زدن ماسک هم می‌شوند. اکنون ثابت شده است دستکش تاثیر چندانی در جلوگیری از ابتلا به کرونا ندارد، پس می‌توان هزینه‌های آن بخش را در حوزه ماسک صرف کرد.

وی در ادامه افزود: وقتی از مردم می‌خواهیم ماسک بزنند، خود مقامات هم باید از ماسک استفاده کنند. مسئولان باید به مردم نشان دهند که از ماسک استفاده می‌کنند تا این موضوع فراگیر شود. کشور جمهوری چک کنترل خوبی در بیماری کرونا داشت؛ چراکه از روزهای اول بروز بیماری مردم را به استفاده از ماسک تشویق می‌کرد. این در حالی بود که کشورهای همسایه‌اش با شدت زیادی با کرونا دست و پنجه نرم می‌کردند.

این متخصص بیماری‌های عفونی، ادامه داد: خوشبختانه سیستم بهداشتی_درمانی بسیار خوبی در کشور داریم. همین الان هم اگر خدایی نکرده وضعیت بدتر شود، می‌توانیم پاسخگو باشیم. ولی پرسنلی که چهار ماه مداوم مشغول به کار بوده، خسته و فرسوده می‌شود و این خستگی و مسائل روحی - روانی در کنار حقوق‌هایی که شاید سه تا چهار ماه باشد که پرداخت نشده، اذیت کننده است. رزیدنت‌هایی که اکنون در بیمارستان‌های دانشگاهی کار می‌کنند بیمه عمر نیستند، با چه امیدی باید کار کنند؟ در صورتی که اگر پس از ابتلا به بیماری جان خود را از دست دهند بیمه عمر ندارند.

تا فصل پاییز، مشکلی به نام آنفلوآنزا نداریم

عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا همچنین درباره اخبار منتشر شده مبنی بر شناسایی نوعی از ویروس آنفلوآنزا در چین، گفت: آنفلوآنزا ویروسی است که کاملا در حال جهش ژنتیکی است که خوشبختانه در حال حاضر مشکلی به نام آنفلوآنزا تا فرا رسیدن پاییز در کشور نداریم. آنفلوآنزای خوکی همان آنفلوآنزای H۱N۱ است که توصیه می‌کنیم مردم برای پاییز امسال اقدام به تزریق این واکسن کنند. خبر خوبی که برای مردم داریم این است که در تلاش هستیم در صورت موافقت شورای عالی بیمه تمام افراد بالای ۶۰ سال، بیماران مزمن و افراد در معرض خطر بتوانند با دفترچه بیمه واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند؛ البته این موضوع فعلا در دست بررسی‌های بیشتر قرار دارد.

مردانی تاکید کرد: درست است که نباید مردم را بترسانیم اما باید سیاست امید و هراس را دنبال کنیم، در عین حال که نباید کاری کنیم مردم نسبت به بیماری بی‌خیال شوند، باید تلاش کنیم در عین توجه به بیماری امید به زندگی هم داشته باشند.

انتهای پیام


10597333
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مجموعه تئاتر شهر گفت: حریم تئاترشهر به معنای بستن فضای آن نیست و حریم برای تئاتر شهر یک ضرورت است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست بانوان دارای آثار تقریظ شده از سوی مقام معظم رهبری گفت: دفاع مقدس ابعاد زنانه زیادی دارد با این که چهره جنگ معمولا مردانه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «خردل» گفت: هرکس رزق خود را از برنامه‌سازی دارد. منظورم رزق به معنای پول نیست، بلکه سهمش از اعتبار و شهرت و وایرال شدن است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، تقویت هویت ایرانی-اسلامی و توسعه عدالت فرهنگی در جوامع روستایی و عشایری، فراخوان یازدهمین دوره جشنواره ملی «روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، سازمان پژوهش وزارت آموزش و پرورش با هدف پاسخ‌گویی به نیاز‌های تربیتی نسل نوجوان، اقدام به تألیف کتاب «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تیزر تصویری معرفی بخش‌های فراخوان نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «عاتقه» به کارگردانی مسعود دهنوی به شانزدهمین جشنواره حقوق بشر اردن راه پیدا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه کننده مستند روزی روزگاری تابستان که در نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند سینما حقیقت حضور دارد از جزئیات بیشتر این اثر گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان سیزدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وقتی چند ماه اخیر حوادث پیرامون موسیقی، رسانه و پلتفرم‌ها را مرور می‌کنیم، توصیف اولیه‌ای که به ذهن می‌رسد این است: دعوا میان نهادها، موج‌های رسانه‌ای و تناقض‌ها در اعلام موضع.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است