اجتماعی 11:31 - 07 تیر 1401

جزییات اعزام زائران به عتبات عالیات/برگزاری دوره عرفه ۱۲ تا ۱۸تیر

حجت الاسلام صحبت الله رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه روزانه ۱۰ کاروان با ظرفیت ۴۰ نفر از طریق مرزهای زمینی به عتبات عالیات اعزام می‌شوند گفت: همچنین ۳۰۰ نفر نیز از طریق مرزهای هوایی به عتبات عالیات مشرف می‌شوند.

وی افزود: ظرفیت در نظر گرفته شده برای اعزام زائران به عتبات عالیات تا شهریور ماه ۴۵ هزار نفر است. ثبت نام‌ها نیز از اول تیرماه آغاز شده و تا قبل از اربعین ادامه دارد.

به گفته معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت، دوره عرفه نیز از ۱۲ تیر آغاز و تا ۱۸ تیر ادامه دارد که کاروان‌های مخصوص این دوره نیز ثبت نام‌های خود را از طریق سایت سازمان حج و زیارت آغاز کرده‌اند.

رحمانی با تاکید بر اینکه اعزام‌ها فقط از طریق کاروان‌ها انجام می‌شود گفت: در حال حاضر ویزا لغو شده و اعزام‌ها با کاروان صورت می‌گیرد و هیچ فردی به صورت آزاد نمی‌تواند از مرز عبور کند.

وی در خصوص هزینه‌های اعزام زائران به عتبات اظهار داشت: حداقل هزینه اعزام زمینی ۴ میلیون تومان و حداکثر ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است البته فقط با خدمات بیمه و درمان زائران می‌توانند ۳۰۰ هزار تومان پرداخت کنند در این صورت مابقی خدمات به عهده زائر است.

وی گفت: هزینه اعزام هوایی نیز از ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان آغاز می‌شود در مجموع ۶۰ درصد هزینه‌های اعزام هوایی مربوط به بلیط پرواز است.


11607643
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت ترافیکی مقطعی در محور هراز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران فردا شنبه ۸ آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس و دانشگاه‌های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم، فیروزکوه، دماوند و پردیس طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روان‌پزشک و درمان‌گر اعتیاد گفت: بی‌تعارف بار‌ها گفته‌ام که مواد مخدر «گُل» در ایران از تمام مواد دیگر مخرب‌تر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: سه نقطه حادثه خیز در شاهراه های مهم ارتباطی به منظور کاهش بار ترافیک و درصد وقوع سوانح رانندگی ایمن سازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه یک پایتخت از اجرای عملیات گسترده پاکسازی بساط‌گستران در محور میدان تجریش، خیابان شهرداری تا خیابان شریعتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، بر ضرورت راه‌اندازی مرکز تست سلامت و ایمنی خودرو تاکید کرد و گفت: بیش از ۹۰ درصد از تصادفات جاده‌ای کشور توسط خودرو‌های داخلی رخ می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته‌ای که گذشت، ۴ حادثه مرگبار در معابر پایتخت جان ۴ نفر را گرفت؛ حوادثی که به گفته رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، عمدتا ناشی از بی‌توجهی رانندگان، خستگی، خواب‌آلودگی و تردد‌های غیرمجاز بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است