فرهنگی‌هنری 22:04 - 27 دی 1400
گابریل گارسیا مارکز صاحب دختری به نام ایندیرا از روزنامه‌نگاری مکزیکی است و خانواده او در ۳۰ سال گذشته از افشای این راز جلوگیری می‌کردند.

افشای راز ۳۰ ساله مارکز

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ال‌پاییس، بر اساس اخبار پیش‌تر منتشرشده، گارسیا مارکز در طول دوران زندگی یک بار ازدواج کرده بود و حاصل ازدواجش با مرسدس بارچا دو پسر به نام‌های رودریگو و گونزالو بود. عشق این زوج چنان بود که پس از مرگ همسر مارکز در سال ۲۰۲۰ فرزندان او کتابی از زندگی این دو نفر منتشر کردند با نام «گابو و مرسدس؛ یک بدرود». اما روز گذشته روزنامه اونیورسال کلمبیا با انتشار گزارشی از راز  پنهان گارسیا مارکز در این سال‌ها پرده برداشت.

بر اساس گزارش این روزنامه گارسیا مارکز صاحب همسری به نام سوزانو کاتو بوده و حاصل آن ازدواج دختری به نام ایندیرا است. دلیل این نامگذاری نیز به سفر گارسیا مارکز در سال ۱۹۸۳ و دیدار با  نخست‌وزیر هند در آن ایام، ایندیرا گاندی، برمی‌گردد. به همین دلیل چنین اسمی برای دخترش برگزیده بود.

در این گزارش آمده است سوزانو کاتو روزنامه‌نگاری مکزیکی است و در نگارش چند نمایشنامه با این نویسنده کلمبیایی همکاری داشته است. 

گوستاوو تاتیس گررا، بزرگ‌ترین منتقد آثار مارکز، نیز این خبر را تایید و اعلام کرده است که خانواده گابو برای احترام به همسر فقید مارکز که در سال ۲۰۲۰ از دنیا رفت، از افشای این خبر جلوگیری می‌کرد. 

ایندیرا کاتو که ۳۰ سال دارد و با نام خانوادگی مادرش شناخته می‌شود به تهیه‌کنندگی در سینما مشغول است و تاکنون چندین جایزه نیز دریافت کرده است. 

گیرمو آنگولو، از دوستان گابو با تایید این خبر اعلام کرده است که گارسیا مارکز همیشه نگران آینده این دختر بود و به همین دلیل خانه‌ای در یکی از محلات زیبای مکزیکوسیتی و یک ماشین به دخترش هدیه داده بود. 

افشای راز ۳۰ ساله مارکز

انتهای پیام


11414690
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجموعه تئاتر شهر با انتشار یادداشتی نسبت به انتشار برخی مطالب در فضای مجازی درباره «تخریب حوض تئاتر شهر» واکنش نشان داد و توضیحاتی ارائه کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی معاونت سیمای رسانه ملی از برگزاری مراسم چهلم هنرمند مردمی، متعهد و بابصیرت، زنده‌یاد استاد محمد کاسبی، در روز پنج‌شنبه ۲۹ آبان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران طرح «پاییزه کتاب ۱۴۰۴؛ فروش ویژه بازار کتاب» از ۲۵ تا ۳۰ آبان در سراسر کشور اجرا می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر جشنواره تلویزیونی مستند از ساخت مستندی تازه درباره حمله به صداوسیما در جریان جنگ ۱۲ روزه و ارائه آن در جشنواره تلویزیونی مستند خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مراسمی که عصر روز شنبه ۲۴ آبان ماه در آرامگاه سعدی برگزار شد، پوستر چهل‌و‌سومین جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کالبد کتابخانه، کتاب و کتابدار، سه ضلع اصلی مجموعه نهاد کتابخانه‌های عمومی است و کتابخانه، ضلع موازی مدرسه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهید آوینی خدمت زیادی به صنعت مستندسازی کشور کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی گفت: یکسال تلاش مستمر، وزارتخانه را به جایگاه برتر در ارزیابی‌های ملی رسانده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان سریال «دشتستان» درباره ایده ساخت این اثر گفت: ایده قصه این سریال از خودِ زندگی آمده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از مستند «وکیل»؛ روایتی از تاریخ، مقاومت و تحولات اجتماعی شیعیان لبنان در حسینیه هنر برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است