فرهنگی‌هنری 22:04 - 27 دی 1400
گابریل گارسیا مارکز صاحب دختری به نام ایندیرا از روزنامه‌نگاری مکزیکی است و خانواده او در ۳۰ سال گذشته از افشای این راز جلوگیری می‌کردند.

افشای راز ۳۰ ساله مارکز

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ال‌پاییس، بر اساس اخبار پیش‌تر منتشرشده، گارسیا مارکز در طول دوران زندگی یک بار ازدواج کرده بود و حاصل ازدواجش با مرسدس بارچا دو پسر به نام‌های رودریگو و گونزالو بود. عشق این زوج چنان بود که پس از مرگ همسر مارکز در سال ۲۰۲۰ فرزندان او کتابی از زندگی این دو نفر منتشر کردند با نام «گابو و مرسدس؛ یک بدرود». اما روز گذشته روزنامه اونیورسال کلمبیا با انتشار گزارشی از راز  پنهان گارسیا مارکز در این سال‌ها پرده برداشت.

بر اساس گزارش این روزنامه گارسیا مارکز صاحب همسری به نام سوزانو کاتو بوده و حاصل آن ازدواج دختری به نام ایندیرا است. دلیل این نامگذاری نیز به سفر گارسیا مارکز در سال ۱۹۸۳ و دیدار با  نخست‌وزیر هند در آن ایام، ایندیرا گاندی، برمی‌گردد. به همین دلیل چنین اسمی برای دخترش برگزیده بود.

در این گزارش آمده است سوزانو کاتو روزنامه‌نگاری مکزیکی است و در نگارش چند نمایشنامه با این نویسنده کلمبیایی همکاری داشته است. 

گوستاوو تاتیس گررا، بزرگ‌ترین منتقد آثار مارکز، نیز این خبر را تایید و اعلام کرده است که خانواده گابو برای احترام به همسر فقید مارکز که در سال ۲۰۲۰ از دنیا رفت، از افشای این خبر جلوگیری می‌کرد. 

ایندیرا کاتو که ۳۰ سال دارد و با نام خانوادگی مادرش شناخته می‌شود به تهیه‌کنندگی در سینما مشغول است و تاکنون چندین جایزه نیز دریافت کرده است. 

گیرمو آنگولو، از دوستان گابو با تایید این خبر اعلام کرده است که گارسیا مارکز همیشه نگران آینده این دختر بود و به همین دلیل خانه‌ای در یکی از محلات زیبای مکزیکوسیتی و یک ماشین به دخترش هدیه داده بود. 

افشای راز ۳۰ ساله مارکز

انتهای پیام


11414690
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» طمع یهودیان به مقوله‌های مختلف ریشه‌ای بلند و تاریخی دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره موسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: من فکر می‌کنم جوانان و مملکتمان نیاز به تبیین دارند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یهود بعد از جنگ خیبر به پس پرده رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌های شهدا راه دیگری جز مقاومت را نمی‌شناسند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم با هدف بررسی کیفیت تولید و گفت‌و‌گو با عوامل برنامه «پریزاد» به پشت صحنه این برنامه رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما گفت: امیدواریم بتوانیم اواخر بهار یا اوایل تابستان سال آینده مجموعه پایتخت ۸ را جلوی دوربین ببریم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی این هفته با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید؛ «لوئیز ویوله»، «بانک دیو ۲» و «غریبه کوچک» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم برنامه رئال عروسکی «بابابام» به کارگردانی مجید غفاری از پنجشنبه ۷ اسفند روی آنتن شبکه پویا می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد عبدالمجید ارفعی پژوهشگر زبان‌های باستانی، متخصص متون عیلامی، اکدی و نخستین مترجم ایرانی منشور کوروش، برنده جایزه سرو ایرانی در حوزه میراث‌فرهنگی و از مفاخر این حوزه، درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در چارچوب برگزاری هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با شعار «سرزمین من/ ایران، تجسم آب»، بخش «انسجام ملی» با عنوان «انقلاب در آینه آزادی» جمعه ۸ اسفند در برج آزادی افتتاح می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است