فرهنگی‌هنری 22:04 - 27 دی 1400
گابریل گارسیا مارکز صاحب دختری به نام ایندیرا از روزنامه‌نگاری مکزیکی است و خانواده او در ۳۰ سال گذشته از افشای این راز جلوگیری می‌کردند.

افشای راز ۳۰ ساله مارکز

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ال‌پاییس، بر اساس اخبار پیش‌تر منتشرشده، گارسیا مارکز در طول دوران زندگی یک بار ازدواج کرده بود و حاصل ازدواجش با مرسدس بارچا دو پسر به نام‌های رودریگو و گونزالو بود. عشق این زوج چنان بود که پس از مرگ همسر مارکز در سال ۲۰۲۰ فرزندان او کتابی از زندگی این دو نفر منتشر کردند با نام «گابو و مرسدس؛ یک بدرود». اما روز گذشته روزنامه اونیورسال کلمبیا با انتشار گزارشی از راز  پنهان گارسیا مارکز در این سال‌ها پرده برداشت.

بر اساس گزارش این روزنامه گارسیا مارکز صاحب همسری به نام سوزانو کاتو بوده و حاصل آن ازدواج دختری به نام ایندیرا است. دلیل این نامگذاری نیز به سفر گارسیا مارکز در سال ۱۹۸۳ و دیدار با  نخست‌وزیر هند در آن ایام، ایندیرا گاندی، برمی‌گردد. به همین دلیل چنین اسمی برای دخترش برگزیده بود.

در این گزارش آمده است سوزانو کاتو روزنامه‌نگاری مکزیکی است و در نگارش چند نمایشنامه با این نویسنده کلمبیایی همکاری داشته است. 

گوستاوو تاتیس گررا، بزرگ‌ترین منتقد آثار مارکز، نیز این خبر را تایید و اعلام کرده است که خانواده گابو برای احترام به همسر فقید مارکز که در سال ۲۰۲۰ از دنیا رفت، از افشای این خبر جلوگیری می‌کرد. 

ایندیرا کاتو که ۳۰ سال دارد و با نام خانوادگی مادرش شناخته می‌شود به تهیه‌کنندگی در سینما مشغول است و تاکنون چندین جایزه نیز دریافت کرده است. 

گیرمو آنگولو، از دوستان گابو با تایید این خبر اعلام کرده است که گارسیا مارکز همیشه نگران آینده این دختر بود و به همین دلیل خانه‌ای در یکی از محلات زیبای مکزیکوسیتی و یک ماشین به دخترش هدیه داده بود. 

افشای راز ۳۰ ساله مارکز

انتهای پیام


11414690
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «مثبت آموزش» در یک ارتباط تلفنی ویژه و متفاوت، میزبان «استفان فردریش شفر» نو‌مسلمان آلمانی‌تبار و ساکن ایران بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای بازبینی فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش ۶ فیلم موافقت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «بازی خونی» به کارگردانی حسین میرزاآقا محمدی، چهارشنبه ۶ اسفند ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه افق سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در تاریخ آمده است که اطرافیان یزید از بدترین انسان‌ها بودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اخبار و حواشی پیرامون تولید و پخش سریال جنجالی «حمدیه» از شبکه سعودی «ام‌بی‌سی عراق»، موجی از التهاب، خشم و واکنش‌های زنجیره‌ای را در فضای سیاسی، اجتماعی و مذهبی این کشور برانگیخته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل سوم مجموعه مستند «سرزمین ستاره‌ها» از ۱۴ اسفند، همزمان با نیمه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴، هرشب ساعت ۲۱ از شبکه افق سیما پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهمان برنامه محفل خاطره جالبی را بازگو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهید السنوار چهره‌ای است که تا ابد در میان چهره‌های آزادی‌خواه جهان ماندگار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار امکان توثیق آثار هنری دارای شناسنامه اصالت اثر در نظام بانکی فراهم شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ماجرای ولادت و زندگی حضرت موسی (ع) بسیار جالب و شنیدنی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است