بین‌الملل 22:21 - 17 مهر 1398
نیروهای سوریه دموکراتیک "قسد" عصر امروز(چهارشنبه) اعلام کردند، وارد درگیری‌های زمینی با ارتش ترکیه شده‌اند که عملیات گسترده‌ای را علیه آنها در شمال شرق سوریه ترتیب داده است.

نیروهای سوریه دموکراتیک: با ارتش ترکیه وارد درگیری شده‌ایم

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روسیا الیوم، ارتش ترکیه پس از عملیات هوایی خود اعلام کرد، حمله زمینی به پایگاه‌های مبارزان کرد در شمال شرق سوریه را در چارچوب عملیات"چشمه صلح"آغاز کرده است.

در همین راستا، مروان قامشلو، سخنگوی نیروهای سوریه دموکراتیک به رویترز گفت، کردها با ارتش ترکیه وارد درگیری‌هایی در مرزهای دو کشور شده‌اند.درگیری‌ها تقریبا در طول مرزها در جریان است و نیروهای سوریه دموکراتیک به حمله پاسخ می‌دهند.

مصطفی بالی، مدیر مرکز اطلاع‌رسانی نیروهای سوریه دموکراتیک در صفحه توییتر خود نوشت، نیروهای ترکیه شهر مرزی عین العرب(کوبانی) در شمال شرق سوریه را بمباران کردند.

انتهای پیام


10262374
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس با انتقاد از تشدید حملات و تخریب‌های ارتش صهیونیستی در شرق غزه، این اقدامات را نشانه بی‌اعتنایی به رایزنی‌های سیاسی در واشنگتن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه با انتقاد شدید از برلین و وین، خواستار به رسمیت شناختن جنایات جنگ جهانی دوم به عنوان «نسل‌کشی مردم شوروی» شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود محدودیت‌های اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی، ۸۰ هزار فلسطینی در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجدالاقصی شرکت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس در آستانه دیدار با همتای آمریکایی خود خواستار رویکرد دیپلماتیک در قبال ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع آلمان ضمن رد پیشنهاد مشارکت در برنامه هسته‌ای فرانسه، تاکید کرد که امنیت اروپا همچنان باید زیر سایه اتمی آمریکا باقی بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی در دیدار با مارکو روبیو و شرکای منطقه‌ای، خواستار خویشتن‌داری و دوری از درگیری نظامی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان عالی آمریکا اختیارات رئیس‌جمهور در وضع تعرفه‌های گمرکی را غیرقانونی دانست و تاکید کرد که حق وضع مالیات و عوارض منحصرا در اختیار کنگره است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه سوئیسی با اشاره به ضعف‌های دفاعی و سیاسی اروپا، این قاره را شریکی ناتوان برای واشنگتن توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار اسناد تازه پرونده جفری اپستین و بازداشت پرنس اندرو، درخواست‌ها برای حذف کلی او از خط جانشینی سلطنت افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که گزینه‌ی عملیات نظامی محدود علیه ایران را به منظور فشار بیشتر بررسی می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است