سیاسی 15:59 - 20 تیر 1399
یک روزنامه صهیونیستی با ادعای این که تلفن همراه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هک شده و ایران به این اطلاعات دست پیدا کرده است، به جوانب این موضوع در میان جریان‌های مختلف رژیم صهیونیستی و چالش‌های ایجاد شده در اثر آن پرداخت.

ادعای هاآرتص درباره "دست‌یابی ایران" به اطلاعات موبایل وزیر جنگ اسرائیل

به گزارش ایسنا، روزنامه هاآرتص نوشت، در سه کارزار انتخاباتی پی‌درپی و سرسختانه‌ای که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و بنی‌گانتس رهبر ائتلاف آبی-سفید این رژیم در آن شرکت داشته‌اند، بحث هک شدن اطلاعات تلفن همراه گانتس و دسترسی ایران به این اطلاعات یکی از دلایل تنش و بدگمانی میان نخست‌وزیر، وزیر جنگ و سران سرویس‌های سری رژیم صهیونیستی شده است.

در ماه مارس سال ۲۰۱۹، آمیت سیگال خبرنگار کانال دوازده رژیم صهیونیستی افشا کرد که مدت کوتاهی پیش از آن که گانتس به طور رسمی به عرصه سیاست وارد شود، برای شرکت کردن در نشستی با سران سرویس اطلاعاتی شین بت احضار شد. ناداو آرگامان رئیس این سرویس به گانتس اطلاع داد که تلفن همراه او هک شده است و محتوای آن برای ایران در دست است.

یک دلیل برای این که موضوع هک از جانب ایران رو به فراموشی نیست و اهمیت آن کم نشده است، این است که وقتی نفتالی بنت در مقام وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بود، مقامات امنیتی این رژیم درباره هک شدن تلفن گانتس از سوی ایران و اهمیت آن به او توضیحاتی داده بودند که بنت از ارائه نظری در این باره خودداری کرد.

انتهای پیام


10611814
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز زن و بازگشت طوفانی حسن یزدانی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید پالایشگاه آدیش و پالایشگاه سیراف تا آخر سال وارد مدار تولید بنزین می‌شوند و ما به‌دنبال این هستیم که تولید را افزایش بدهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور از ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری در خصوص ادغام یا انحلال ۵۵ نهاد شورایی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام پیشین لبنان گفت: عراقچی به همتای لبنانی خود الفبای دیپلماسی را می‌آموزد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان اینکه سفر سه روزه به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان دستاورد‌های خوبی به همراه داشت، گفت: این سفر‌ها موجب توسعه همکاری‌ها و تقویت روابط صمیمی با کشور‌های همسایه در زمینه‌های مختلف می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از انجام سفر رسمی به قزاقستان و ترکمنستان دقایقی قبل به تهران بازگشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با پیگیری‌های سفارت کشورمان در تفلیس و در چارچوب همکاری‌های متقابل با دولت گرجستان، ۴ نفر از محکومین ایرانی زندان‌های گرجستان، برای ادامه محکومیت خود به کشور بازگشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای شورای مرکزی مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، با اکثریت عارف فرج کمیجانی را به مدت ۳ سال به عنوان دبیرکل این تشکل سیاسی انتخاب کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از سفر به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان و حضور و سخنرانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد، عصر امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴، عازم کشورمان شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اسلامی ایران و نخست وزیر جمهوری اسلامی پاکستان در دیدار یکدیگر، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده دو کشور در حوزه‌های حمل‌ونقل، ترانزیت و توسعه زیرساخت‌های مرزی، بر پیگیری عملی توافقاتی که در سفر اخیر رئیس‌جمهور ایران به اسلام‌آباد نه...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است