علمی فناوری 16:24 - 08 بهمن 1399
رئیس دانشگاه آزاد طی حکمی دکتر جمشید صباغ زاده را به عنوان رئیس جدید واحد علوم تحقیقات منصوب کرد.

رئیس دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تغییر کرد

به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر جمشید صباغ‌زاده را به عنوان قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات منصوب کرد.

در متن حکم رییس جدید  دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

"با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان قائم مقام اینجانب در واحد علوم و تحقیقات منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید".

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد، دکتر طهرانچی در نامه ای جداگانه ضمن موافقت با استعفای دکتر رضا مسعودی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، از زحمات و تلاش‌های وی در دوران مسئولیت در این واحد، تشکر و قدردانی و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

بر اساس اعلام دانشگاه آزاد، دکتر صباغ‌زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات دارای مدرک دکتری فیزیک اتمی مولکولی با مرتبه علمی استاد تمام و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است که سوابقی از جمله مشاور علمی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، رئیس مرکز تحقیقات لیزر سازمان انرژی اتمی، مؤسس و رئیس مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران، عضو هیأت علمی سازمان انرژی اتمی، عضو هیأت موسس پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سرپرست مرکز علوم و فناوری‌های پیشرفته دانشگاه آزاد اسلامی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشکده علوم پایه واحد تهران مرکزی، رئیس مجتمع آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و... را در کارنامه دارد.

انتهای پیام


10924320
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در اطلاعیه وزارت علوم تاکید شده است که امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با صدور اطلاعیه‌ای، از تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان ترم این مجموعه دانشگاهی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گرچه هوش مصنوعی تهدیداتی را برای برخی کسب و کار‌ها به دنبال داشته، اما بسیاری از کار‌ها را هم می‌تواند آسانتر و حرفه‌ای‌تر کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان یک «کهکشان ناقص» را کشف کرده‌اند که دریچه‌ای نادر به جهان تاریک می‌گشاید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، تاریخ ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) سراسری بهمن ماه سال ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه پزشکی تازه در مورد یک عامل خطر جدید برای دیابت نوع ۲ هشدار داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت، درباره قیمت داروی «سیستاگون» توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تاکید بر بازنگری جدی در مقررات و رویه‌های ستادی گفت: فرآیند‌های نظام آموزشی باید تسهیل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرد که حضور مأموران آتش‌نشانی در مجموعه خوابگاه‌های دانشجویی نرگس در ساعات پیشین، بر اثر یک گزارش اشتباه بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با اشاره به اعزام هیاتی کارشناسی برای بررسی وقایع مرتبط با بیمارستان ایلام، گفت: گزارش نهایی بررسی‌های میدانی هیات اعزامی آماده شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است