بین‌الملل 20:41 - 12 تیر 1399

واکنش آژانس بین المللی انرژی اتمی به حادثه نطنز

به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس بین المللی انرژی اتمی به وقوع حادثه در تأسیسات هسته‌ای نطنز واکنش نشان داد.

در این ارتباط، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای اعلام کرده است که از گزارش‌ها درباره حادثه آتش سوزی در تأسیسات هسته‌ای نطنز باخبر است و در حال بررسی تأثیرات این حادثه بر پادمان‌های نظارتی آژانس است.

این واکنش آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از آن اعلام شده است که بامداد امروز یک سوله در سایت هسته‌ای نطنز دچار حریق شد که عملیات اطفا با موفقیت در این سایت انجام شد.

همچنین «بهروز کمالوندی»، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبر در مورد حادثه رخ داده در تأسیسات غنی سازی نظنز، اظهار داشت: حادثه‌ای در سایت نطنز در بامداد امروز داشتیم که یکی از سوله‌های ما که در فضای باز است، دچار حادثه شد. وی ادامه داد: این وسله فاقد مواد هسته‌ای بوده و آلودگی هم وجود ندارد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: این نکته را نیز باید بیفزاییم که در حال حاضر در روند تولید و غنی سازی اورانیوم هیچ‌گونه خللی وارد نشده و سایت ما به مانند گذشته در حال انجام وظایف خود است.


10600256
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تازه‌ترین گزارش جهانی شبکه راه‌حل‌های توسعه پایدار سازمان ملل، افغانستان با پایین‌ترین شاخص کیفیت زندگی در بین کشورهای جهان رتبه‌بندی شده است. جنگ‌های طولانی، اقتصاد فروپاشیده و محرومیت گسترده از خدمات اولیه از جمله عوامل اصلی این و...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مایک هاکبی می‌گوید خشونت شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری معادل «تروریسم» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان با اشاره به اختصاص ۱۶۰ هزار جریب زمین برای پارک‌های صنعتی، از سرمایه‌گذاران خواست در بخش‌های معادن، انرژی و کشاورزی افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره جنوبی از کره شمالی خواست تا در مورد خط مرزی نظامی با سئول مذاکره کند تا از درگیری‌های احتمالی در نزدیکی مرز بین دو کره جلوگیری شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان نجات کودکان اعلام کرد که سلاح‌های انفجاری در سال گذشته با گسترش جنگ‌ها به مناطق شهری، کودکان را به میزان بی‌سابقه‌ای کشته یا زخمی کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اولین قطار حامل سیمان پاکتی با ۱۸ واگن از ایستگاه راهگرد به مقصد افغانستان حرکت کرد، این محموله‌ها به صورت هفتگی و با ظرفیت ۱۰۰۰ تنی ادامه خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که روز جمعه در کاخ سفید با شهردار منتخب نیویورک دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه کیفری بین‌المللی اعلام کرد که اسرائیل خواستار سلب صلاحیت دادستان ارشد این نهاد و لغو حکم بازداشت مقامات اسرائیلی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتایج انتخابات عراق نشان می‌دهد که رای‌دهندگان عراقی به جای شعار‌های خدماتی و دولت مدنی، اکنون در وضعیت متشنج منطقه به دنبال «حفاظت» هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فروش جنجالی F-۳۵ به عربستان، خطر نشت فناوری به چین و تضعیف برتری نظامی اسرائیل را در برابر منافع مالی قرار داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است