بین‌الملل 20:41 - 12 تیر 1399

واکنش آژانس بین المللی انرژی اتمی به حادثه نطنز

به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس بین المللی انرژی اتمی به وقوع حادثه در تأسیسات هسته‌ای نطنز واکنش نشان داد.

در این ارتباط، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای اعلام کرده است که از گزارش‌ها درباره حادثه آتش سوزی در تأسیسات هسته‌ای نطنز باخبر است و در حال بررسی تأثیرات این حادثه بر پادمان‌های نظارتی آژانس است.

این واکنش آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از آن اعلام شده است که بامداد امروز یک سوله در سایت هسته‌ای نطنز دچار حریق شد که عملیات اطفا با موفقیت در این سایت انجام شد.

همچنین «بهروز کمالوندی»، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبر در مورد حادثه رخ داده در تأسیسات غنی سازی نظنز، اظهار داشت: حادثه‌ای در سایت نطنز در بامداد امروز داشتیم که یکی از سوله‌های ما که در فضای باز است، دچار حادثه شد. وی ادامه داد: این وسله فاقد مواد هسته‌ای بوده و آلودگی هم وجود ندارد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: این نکته را نیز باید بیفزاییم که در حال حاضر در روند تولید و غنی سازی اورانیوم هیچ‌گونه خللی وارد نشده و سایت ما به مانند گذشته در حال انجام وظایف خود است.


10600256
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور سوریه اعلام کرد که در جدیدترین دور از درگیری‌ها، بیش از ۳۰ نفر در درگیری‌های مسلحانه در شهر سویدا کشته و ۱۰۰ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی ادعا کرد که ترامپ به شدت از همتای روس خود عصبانی است و به زودی بسته‌ای تهاجمی برای اوکراین اعلام خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آمریکا از کشته و زخمی شماری از افراد در پی وقوع تیراندازی در یک کلیسا در شرق این کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است