علمی فناوری 16:20 - 10 تیر 1399

هشدار سازمان ملل درباره سواستفاده از اپلیکیشن‌های ردیابی کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسین ایج، چنگتای ماسانگو مدیر امور فناوری و برنامه‌ریزی این انجمن هشدار داده که نباید برنامه‌های ردیابی کرونا موجب نقض حریم شخصی مردم و دسترسی به داده‌های تماس آنها و نیز موقعیت مکانی اشخاص شود.

وی اضافه کرده است که حریم شخصی یکی از جنبه‌های مهم سیاستگذاری در زمان طراحی برنامه‌های ردیابی کرونا است و باید تضمین شود که این برنامه‌ها تنها برای اهداف از قبل مشخص شده مورد استفاده قرار بگیرند.

مدیر امور فناوری انجمن مدیریت اینترنت وابسته به سازمان ملل متحد در نشست «گفتگوی دیجیتال» در این باره گفت: من فقط یک کلمه می‌گویم «حریم شخصی». ما باید مطمئن باشیم که این اپلیکیشن‌ها برای کنترل مکالمات افراد، اشخاصی که با آنها تماس گرفته شده و غیره توسط دولت‌ها و شرکت‌ها مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

در ماه‌های اخیر گزارش‌های متنوعی در مورد سوءاستفاده دولت‌های کشورهایی مانند سنگاپور، انگلیس، آلمان، فرانسه، آمریکا و غیره و شرکت‌هایی مانند اپل و گوگل از برنامه‌های ردیابی کرونا برای سرقت اطلاعات شخصی مردم منتشر شده است.


10596878
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه ازگیل می‌تواند موجب مسمومیت برای افراد شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری شینهوا گزارش داد که چین روز چهارشنبه سه ماهواره فضایی پرتاب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه رایس در ایالات متحده نشان داده‌اند که رشد مشتری تأثیر قابل توجهی بر شکل‌گیری منظومه شمسی ما داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بخش آرایشی-حرفه‌ای با عرضه آمپول‌های IQ-Complex Shine توسط شرکت روسی Profmedgroup شاهد یک پیشرفت علمی قابل توجه بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان می‌گویند غذا‌های فوق فرآوری‌شده علت اصلی «همه‌گیری بیماری‌های مزمن مرتبط با رژیم غذایی» است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید از دانشگاه استنفورد، درمانی امیدوارکننده را آشکار می‌کند که می‌تواند درمان دیابت نوع یک را متحول کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مطرح کرد: آموزش هوش مصنوعی به معلمان، آغاز شده است و هم‌اکنون در یک مرکز درحال تدریس است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه استقرار اخلاق، کرامت و شفافیت در نظام سلامت، اثراتی ماندگارتر از هر نوع بهبود مالی دارد، گفت: حتی در دوره‌هایی که کشور در بهترین وضعیت اقتصادی قرار داشت، ریشه بسیاری از گلایه‌های پرستاران و دغدغه...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در گذشته پنج مورد از بیماری‌های خاص مشمول بیمه بود، اما اکنون بیش از ۱۷۰ بیماری به عنوان بیماری خاص تحت پوشش بیمه قرار دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است