سیاسی 10:48 - 28 مهر 1400
مراحل اصلی و فاز عملیاتی دهمین رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش از فردا با شرکت بخشی از توان پروازی برای اولین‌بار به صورت غیر متمرکز از تمامی پایگاه های نهاجا با محوریت پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان، شهید فکوری تبریز، وحدتی دزفول، شهید عبدالکریمی بندرعباس و شهید یاسینی بوشهر برگزار می شود.

 به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: در این مرحله ده‌ها فروند از انواع هواپیماهای شکاری، شکاری بمب افکن، ترابری سنگین و نیمه سنگین، سوخت رسان، شکاری رهگیر و شناسایی، گشت هوایی و هواپیماهای بدون سرنشین به مدت یک روز به اجرای مرحله اصلی و فاز عملیاتی رزمایش خواهند پرداخت.

وی افزود: در این رزمایش حجم گسترده‌ای از انواع  هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین، شامل بمب افکن سنگین راهبردی سوخو ۲۴ و اف۴، اف۵، اف۷، آر اف۴، میگ۲۹، اف۱۴، صاعقه، هواپیماهای سوخت رسان بوئینگ ۷۰۷ و ۷۴۷، هواپیماهای ترابری و پشتیبانی، هواپیمای گشت دریایی P-۳F به همراه انواع هواپیماهای بدون سرنشین، کرار، کیان، ابابیل، آرش و کمان ۱۲ مجهز به راکت، موشک های نقطه زن، بمب های هوشمند برد بلند و اخلال‌گرهای راداری مشارکت دارند که در روزهای گذشته در پایگاه‌های شهید بابایی اصفهان، شهد فکوری تبریز، شهید عبدالکریمی بندرعباس، شهید یاسینی بوشهر و وحدتی دزفول گسترش پیدا کرده‌اند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: این رزمایش به منظور ، انعکاس بخشی از قابلیت ها و توان رزمی نهاجا همزمان با کسب آمادگی های لازم در هدایت و کنترل آتش شکاری رهگیر ها، ارتقا توان رزم، تمرین اجرای طرح های شناسایی، عملیاتی و کسب الگوی مناسب جهت نبرد در شرایط واقعی و با بهره گیری از انواع هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین به صورت دو سویه برنامه ریزی و اجرا می شود.

امیر سرتیپ واحدی خاطرنشان کرد: نمایش قدرت هوایی، انعکاس بخشی از قابلیت ها و توان رزمی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تمرین عملیات برد بلند جنگنده ها در خارج از رینگ پدافندی دشمن، دقت در نقطه‌زنی بمب‌ها و راکت‌ها در عملیات هوا به زمین و موشک های هوا به هوا و رصد اطلاعاتی منطقه عملیات، از محورهای مورد توجه در این رزمایش بزرگ است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش ادامه داد: در این رزمایش انواع سامانه ها و تسلیحات بومی و ارتقاء یافته اعم از بمب های هوشمند سنگین و نیمه سنگین، انواع موشک‌های لیزری،تلویزیونی، حرارتی، راداری، انواع راکت ها و بمب‌های تولید شده به دست متخصصان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و جهاد خودکفایی نیروی هوایی ارتش مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی به حضور کارکنان و نخبگان جوان نیروهای مسلح و به ویژه نیروی هوایی در این رزمایش اشاره کرد و گفت: خلبانان جوان، دلاور و آبدیده نیروی هوایی ارتش،با بهره گیری از تجارب پیشکسوتان و کارکنان فنی متعهد و متخصص،توانمندی و تاکتیکهای رزمی خود را به اجراء خواهند گذاشت.

امیر سرتیپ واحدی در پایان تاکید کرد: رزمایش فدائیان حریم ولایت که در گستره‌ای به وسعت کل کشور برگزار می‌شود، با استفاده از سامانه‌های ارتباطی پیشرفته، چند لایه و امن از ستاد فرماندهی نهاجا در تهران راهبری و فرماندهی خواهد شد.

انتهای پیام


11280480
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تیراندازی مرگبار در جشن یهودیان در سیدنی و تداوم پیروزی‌های پرسپولیس با اوسمار پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مازوت‌سوزی با اجازه شعام است نیروگاه‌ها مجازند روزانه بالغ بر ۴۵ میلیون لیتر مازوت بسوزانند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه، در حاشیه یازدهمین نشست ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در ریاض با معاون امور سازمان‌های بین‌المللی وزارت خارجه ازبکستان، دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: منابع حاصل از اصلاحات ساختاری از جمله اصلاح قیمت بنزین یا آزادسازی قیمت برنج در کالابرگ مردم هزینه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حکمرانی اجتماعی سرمایه‌ای برتر از اعتماد وجود ندارد، گفت: تمام اشکالات جامعه ناشی از بی‌اعتمادی است. اعتماد باید به مشارکت معنادار منجر شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با اشاره به اقدامات گسترده دولت در زمینه توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: تا زمان تحقق کامل اهداف در حوزه انرژی‌های نو، مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: درآمد ناشی از اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت، به طور تمام و کمال و ۱۰۰ درصدی در راستای بهبود وضع معیشت مردم هزینه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت عالم پارسا، حضرت آیت‌الله سید محمد شاهچراغی، نماینده پیشین ولی فقیه و امام جمعه سمنان و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت عالم مجاهد و خدوم حجت‌الاسلام سیدمحمد شاهچراغی را تسلیت گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: جمهوری اسلامی ایران، تحت رهبری مقام معظم رهبری، با قاطعیت به حمایت از حزب الله ادامه خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است