سیاسی 11:48 - 03 بهمن 1399
حیات الغیب در بازدید از ندامتگاه قزلحصار:
مدیر کل زندان‌های استان تهران در بازدید از ندامتگاه قزلحصار با اشاره به اهمیت توسعه فعالیت های مددکاری اجتماعی گفت: مددکاران مجرب با تقویت روحیه و ارتقای انگیزه خدمت و تعهد جهادی به کمک مددجویان و خانواده های آنان می شتابند.

رضایت شغلی کارکنان یکی از موفقیت‌های اداره کل زندان‌های استان تهران است

به گزارش ایسنا، سیدحشمت اله حیات الغیب که به منظور بررسی فعالیت های صورت گرفته در ندامتگاه قزلحصار بازدیدی هشت ساعته از این ندامتگاه داشت، اعلام کرد: طبق اظهارات کارکنان، خوشبختانه میزان رضایتمندی شغلی به طرز چشمگیری ارتقاء یافته که یکی از موفقیت های اساسی اداره کل زندان های استان تهران است و خداوند را شاکر هستیم. 

مدیر کل زندان های استان تهران افزود: هر چه میزان رضایتمندی افزایش یابد، آثار نیک آن را در خدمت رسانی به مددجویان و دستگیری از آنان شاهد خواهیم بود. 

وی همچنین گفت: مشاوره و مددکاری اجتماعی در زندان ها، مستلزم کسب مهارت های حرفه ای خاصی و تجربه و دانش مبتنی بر رویکردهای نوین است و در این راه مددکاران مجرب ندامتگاه قزلحصار با تقویت روحیه و ارتقای انگیزه خدمت و تعهد جهادی به کمک مددجویان و خانواده های آنان می شتابند و خدمات شایسته ای ارائه کرده اند. 

حیات الغیب ضمن اشاره به لزوم گسترش زمینه های حرفه آموزی مددجویان تصریح کرد: عدم داشتن مهارت و نیز بیکاری یکی از معضلات جامعه است که می تواند فردی را به راه های خلاف بکشاند، از این رو بایستی تا حد ممکن تمام نیروها و امکانات را بسیج کنید تا زندانی در داخل زندان با حضور در کارگاه ها یا اشتغال نشسته داخل اندرزگاه، حرفه ای یاد بگیرد و پس از آزادی وارد بازار کسب و کار شود. 

مدیرکل زندان های استان تهران اقدامات انجام شده در ندامتگاه قزلحصار، به ویژه در بخش اشتغال را مثبت ارزیابی کرده و گفت: با تلاش شبانه روزی کارکنان بهداشت و درمان، این زندان یکی از زندانهای موفق درکنترل بیماری کرونا بوده است.

بنا به این گزارش، مدیرکل زندان های استان تهران در بازدید هشت ساعته از این ندامتگاه، با مددجویان و کارکنان نیز به گفتگو پرداخته، در خصوص رفع مشکلات مطرح شده، دستورات لازم را صادر نمود.

انتهای پیام


10915288
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - خبر تلخ و بود ناگوار؛ پرچم ایران در دانشگاه به آتش کشیده شد؛ شاید باور این نیم سطر برای همه ما سخت باشد؛ اما این اتفاق افتاد آن هم در محیط دانشگاه. در اعتراضات دانشجویی سه چهار روز اخیر در دانشگاه‌های کشور که مثل اعتراضات به...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به تداوم دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، از مطرح شدن پیشنهادات و ابتکارات خیلی مهم و عملیاتی طی روند گفت‌و‌گو‌ها خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به تداوم دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، از مطرح شدن پیشنهادات و ابتکارات خیلی مهم و عملیاتی طی روند گفت‌و‌گو‌ها خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در پیامی به مناسبت شهادت دو خلبان متعهد هوانیروز ارتش، نوشت: بی تردید تلاش‌های شبانه‌روزی و مجاهدت‌های خاموش این عقابان تیزپرواز، جلوه‌ای روشن از روحیه ایثار است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبر انقلاب، اقدام آمریکا در اعزام ناو‌های هواپیمابر به منطقه را پرهزینه و خطرناک دانست
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبر انقلاب، اقدام آمریکا در اعزام ناو‌های هواپیمابر به منطقه را پرهزینه و خطرناک دانست
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان با دو مقام ارشد این کشور ملاقات و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی دفاع گفت: عراقچی⁩ از حمایت و اختیار کافی برای این توافق برخوردار است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون آموزش مجلس هفته آینده با محوریت رسیدگی به حوادث اخیر دانشگاه‌ها تشکیل جلسه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران اعلام کرد: داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر و روستا می‌توانند طبق قانون و تنها برای یک‌بار، حوزه انتخابیه خود را در همان شهرستان تغییر دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است