عایقی برای زیر بدنه خودرو با فناوری نانو تولید شد


عایقی برای زیر بدنه خودرو با فناوری نانو تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با کمک فناوری نانو استحکام زیر بدنه خودروها افزایش یافت و انواع تنش‌های فیزیکی و شیمیایی به آن آسیب نمی رساند.

سطح زیرین خودروها در معرض انواع تنش‌های فیزیکی و شیمیایی مثل پاشش آب، شن و سنگریزه، گل و لای، ضربه و سایش قرار دارد و در صورت عدم حفاظت به سرعت دچار خوردگی شده و از بین می‌رود. به همین دلیل محافظت از آن تاثیری مثبت در ارتقای استحکام خودروها دارد.

یک شرکت دانش‌بنیان تولیدی و صنعتی با استفاده از نانوفناوری عایقی برای زیربدنه خودرو تولید کرده است که به عنوان عایق صوت، PVC، آمیزه ای است بر پایه‌ی پلیمر خودرویی که در از خودرو در مقابل حرارت، خوردگی، رطوبت و عوامل محیطی گوناگون محافظت می‌کند. استحکام بالا، رنگ پذیری و چسبندگی عالی به انواع سطوح، عدم ته نشینی، روان شوندگی مطلوب، یکنواختی و عدم شره هم از دیگر خواص این محصول است.

این محصول که با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید شده است در بدنه، زیر گل‌گیر، رکاب، سپر عقب و جلو و نیز قاب در خودرو استفاده می شود. با به کارگیری فناوری نانو در این محصول، نه تنها مشکل تامین مواد تا حد قابل توجهی برطرف شده بلکه برخی از ویژگی‌های محصول همچون ماندگاری و سیالیت و استحکام نیز بهبود یافته است.

با کمک این محصول، کیفیت خودروهای داخلی ارتقا و عمر مفید آنها افزایش یافت و بازار واردات این محصول از رونق افتاد. بازاری که پیش از این سهم بالایی را به کشور چین داده بود.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن «اَبَر ال‌نینو» به اوج خود، دانشمندان هشدار‌هایی درباره پیامد‌های ویرانگری که ممکن است تا سال ۲۰۲۷ ادامه یابد، صادر کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون ۴۳۰ هزار نفر برای آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ انتخاب رشته کرده‌اند و فردا مهلت انتخاب رشته پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۱۴۸ مرکز سراج (مرکز سلامت روان جامعه‌نگر) راه‌اندازی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از افراد به دلیل محتوای بالای چربی و کالری، آجیل را دشمن یک رژیم غذایی سالم می‌دانند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت Anthropic برای محافظت از «کلود» (Claude) در برابر سوءرفتار انسان‌ها یک اقدام جدید را اتخاذ کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون دلار ثبت سفارش تجهیزات پزشکی در سال جاری داشته‌ایم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه کپنهاگ دریافته‌اند که کره زمین و مریخ با هم شکل گرفتند، اما مسیر‌های متفاوتی را طی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان عامل کلیدی در بروز سرطان پروستات تهاجمی را شناسایی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: هیچ مستند یا مدرکی مبنی بر استعمال دخانیات در سرویس بهداشتی مدارس سمپاد به دست نیامده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین بار، هوش مصنوعی به دنبال آن است تا بیماری‌های پوستی را بر اساس عکس درمان کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است