بین‌الملل 09:25 - 05 مهر 1400
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اظهارات رجب طیب اردوغان گفت: ما در هر فرصتی از ترکیه خواسته‌ایم که از نگه داشتن سامانه اس-۴۰۰ خودداری کرده و از هرگونه خرید تجهیزات نظامی بیشتر از روسیه خودداری کند.

آمریکا با تهدید تحریم به اظهارات اردوغان درباره اس-۴۰۰ پاسخ داد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، رئیس جمهور ترکیه در مصاحبه با سی.بی.اس تاکید کرد که ترکیه به طور قطع به تامین سامانه‌های اس -۴۰۰ از روسیه ادامه خواهد داد. اردوغان همچنین گفت که ترکیه ۱.۴ میلیارد دلار برای جنگنده‌های اف-۳۵ پرداخت کرده است، اما واشنگتن از تحویل پنج هواپیما خودداری کرده است.

در واکنش به این صحبت‌ها، یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به قانون سال ۲۰۱۷ موسوم به "مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌ها" گفت: ما مدام به ترکیه تاکید می‌کنیم که هرگونه خرید تسلیحاتی جدید و چشمگیر از روسیه موجب تحریم‌های جدیدی می‌شود که جدا از تحریم‌های دسامبر ۲۰۲۰ خواهد بود.

این سخنگو گفت که ایالات متحده ترکیه را یک متحد و دوست در نظر می‌گیرد و به دنبال راه‌هایی برای تقویت شراکتشان "حتی با وجود اختلافات" است.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه روز چهارشنبه با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه ملاقات می‌کند تا درباره مسائلی از جمله خشونت در شمال غرب سوریه رایزنی کند و احتمالا بحث اس-۴۰۰ها هم در دستورکار است.

واشنگتن معتقد است که سیستم دفاع موشکی ساخت روسیه، تهدیدی برای جنگنده‌های اف‌-۳۵ است. اردوغان اما گفت که هیچکس نمی‌تواند در انتخاب ترکیه در زمینه خرید تجهیزات نظامی دخالت کند.

ترکیه دو سال پیش اولین محموله موشک‌های اس-۴۰۰ را از روسیه تحویل گرفت که موجب شد تا واشنگتن تحریم‌هایی را علیه متحد خود در ناتو به اجرا بگذارد.

انتهای پیام


11246196
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در عملیات مقاومت مشروع مردم فلسطین، یک خودرو در میدان الضاحیه قدس اشغالی به نیرو‌های رژیم صهیونیستی حمله کرد که منجر به زخمی شدن یک مأمور پلیس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعمیرات در نزدیکی نیروگاه زاپوریژیا اوکراین پس از آتش‌بس محلی میانجی‌گری شده توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بابا وانگا، غیب‌گوی مشهور بلغاری، پیش‌بینی‌هایی برای سال‌های آینده ارائه کرده که توجه جهانیان را به خود جلب کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» میانمار امروز با برگزاری اولین دور از انتخابات عمومی پس از کودتای نظامی ۲۰۲۱، گامی بحث‌برانگیز در مسیر بازگشت به حکمرانی مدنی برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل در سفر به واشنگتن برای دیدار با ترامپ، با انتخاب مسیر طولانی‌تر از عبور حریم هوایی برخی کشورها خودداری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، مصرف الکل سالانه باعث حدود ۸۰۰ هزار مرگ در اروپا می‌شود که از هر یازده مرگ، یک مورد را شامل می‌شود. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستور ترامپ برای بمبماران مناطقی از نیجریه به منظور حفاظت از مسیحیان این کشور در حاله‌ای از ابهام قراردارد و به نظر با توجه به واقعیت‌های میدانی باید نیات و مقاصد دیگری از این اقدام آمریکا توقع داشت
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های کره جنوبی، رهبر کره شمالی در سال جاری میلادی با ۱۳۱ رویداد عمومی، بیشترین حضور خود را در ۹ سال گذشته ثبت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی عملیات مرمت زیرساخت‌ها در منطقه «باب طویریج» استان کربلای عراق، یک گور جمعی کشف شد که بر اساس ارزیابی اولیه به شهدای انتفاضه شعبانیه سال ۱۹۹۱ علیه رژیم بعث تعلق دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو، برنامه صلح آمریکا برای غزه در میانه راه‌های متضاد گیر کرده است: حمله نظامی اسرائیل، طرح حکمرانی بلر، یا مدل خصوصی‌سازی امنیت و بازسازی.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است