بین‌الملل 15:24 - 27 مهر 1399
پادشاه عربستان سعودی اعلام کرد حل چالش‌های پیش‌روی جوانان و حمایت از آنها به ویژه در سایه شرایط کنونی، در رأس اولویت‌های کاری گروه ۲۰ است.

پادشاه سعودی اولویت‌های نشست سران گروه ۲۰ در ریاض را اعلام کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان سعودی در سخنرانی خود در نشست سران کارگروه تماس جوانان که در آن نشست، حمد آل الشیخ، وزیر آموزش عربستان به جای پادشاه سعودی سخنرانی وی را ایراد کرد، گفت: عربستان در ریاست خود بر گروه ۲۰ در سال جاری بر شنیدن توصیه‌های کارگروه جوانان ۲۰ از طریق نشست‌های مختلف اهتمام ورزیده است، چراکه ما توجه فوق العاده‌ای را برای بررسی سیاست‌گذاری‌های مربوط به جوانان و آموزش و مشاغل آنها قائل هستیم، به این دلیل که آنها نیروی حقیقی آینده هستند.

وی ادامه داد: جوانان بخش اساسی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند به همین دلیل گروه تماس جوانان ۲۰ تریبون تاثیرگذاری به حساب می‌آید که این امکان را برای رهبران جوان فراهم می‌سازد تا در گروه ۲۰ شرکت کنند.

پادشاه سعودی تصریح کرد: تنوع فرهنگی ما یکی از دستاوردهای مهمی است که باید آن را جهت دست‌یابی به راه حل‌هایی برای قرن بیست و یکم به کار بگیریم، دیدگاه‌های متنوع شما ایده جدیدی را برای بررسی مشکلات و چالش‌های پیش روی ما در آینده و ارائه پیشنهاد برای راه‌حل‌های لازم ایجاد کرد.

وی ادامه داد: حفظ زندگی و عزت انسان از مهم‌ترین اولویت‌های ما به عنوان رهبران گروه ۲۰ است، ما توجه فوق‌العاده‌ای را برای بررسی سیاست‌های مربوط به جوانان و آموزش و مشاغل آنها قائل هستیم. گروه ۲۰ در دوره آتی بر دو بخش اساسی متمرکز خواهد بود که عبارت از حفظ جان‌ها و بازپس‌گیری رشد جهت پشت سرگذاشتن بحران کروناست.

انتهای پیام


10769030
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا در بحبوحه تهدیدات آمریکا برای حمله به این کشور تاکید کرد که کاراکاس تا ۴ ماه آینده غذای مردم ونزوئلا ذخیره کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تنش‌ها در اطراف قنیطره و گزارش‌ها از درگیری‌های محدود، یک وزیر اسرائیلی احتمال جنگ با سوریه را مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با رد گزارش‌های رسانه‌ای درباره وخامت سلامت و افت عملکردش، ادعا کرد از نظر جسمی و ذهنی در وضعیت عالی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امیر قطر در حاشیه کنفرانس دوحه ۲۰۲۵ با سران سیاسی سنی عراق دیدار کرد و ضمن حمایت از ثبات عراق، بر ضرورت تشکیل دولتی فراگیر تأکید شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشدار یک اتاق فکر آمریکایی نشان می‌دهد نادیده‌گرفتن چین می‌تواند آمریکا را به بحران تاریخی بکشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در دانشگاه کنتاکی یک نفر کشته و نفر دیگری به‌شدت زخمی شد و همزمان، حادثه چاقوکشی در کارولینای شمالی نیز جان یک دانش‌آموز را گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پشت شعار‌های پرزرق‌وبرق آکوس، واقعیتی تلخ پنهان است: ناتوانی ساختاری غرب در تحقق وعده‌های نظامی بزرگ.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی‌که لاذقیه صحنه جشن‌های سالگرد سقوط نظام اسد بود، اعتصاب فراگیر علویان و قتل مشکوک یک جوان، چهره‌ای متشنج از ساحل سوریه ترسیم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به همتای اوکراینی خود چند روز فرصت داده است تا به پیشنهاد او برای آتش‌بس با روسیه پاسخ دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در پاسخ به ادعای فرمانده ارتش اسرائیل درباره «خط زرد» به عنوان «خط مرزی جدید» اعلام کرد که «قاطعانه» با هرگونه تغییر در مرزهای غزه مخالف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است