اجتماعی 10:09 - 15 آذر 1398
مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک عنوان کرد:
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران در مورد برخی سخنان مسئولان پلیس در مورد عدم تخصیص کدتخلفات به دلیل وجود اشکال در دوربین های شهری؛ توضیحاتی ارائه کرد.

رد ادعای وجود مشکل فنی در دوربین‌های شهری/لزوم ورود وزارت کشور برای صحت ادعای پلیس

جاهد در گفت وگو با ایسنا، در مورد برخی ادعاهای مطرح شده درباره دلایل عدم تخصیص کد به دوربین‌ها در تهران گفت: ادعای وجود مشکل فنی در خصوص 12 سامانه دوربین، بیشتر بهانه‌گیری به نظر می‌رسد چراکه این 12 سامانه در چهار نوبت تست شده و با حصول متوسط دقت و صحت 94 درصدی شرایط اختصاص کد را دارا هستند و این امر از چند ماه پیش به تایید پلیس راهور تهران هم رسیده و متاسفانه علیرغم اطلاع پلیس راهور تهران از واقعیت امر، ظاهرا با صلاحدید و دستور مقامات بالاتر هنوز کد به این دوربین‌ها تخصیص نیافته است.

جاهد ضمن اشاره به سایر سامانه‌های دوربینی نصب شده در شهر تهران، افزود: موضوع تنها این 12 سامانه نیست بلکه در طول سال 98، غیر از این 12 سامانه، تعداد 125 سامانه دوربینی در محدوده کنترل آلودگی هوا، 6 سامانه در  بهشت زهرا، 5 سامانه در میادین میوه وتره بار و یک سامانه ثبت تخلف جناغی (خروجی) نیز مورد تست و ارزیابی قرار گرفته‌اند و علیرغم حصول نتیجه قابل قبول در تست، هنوز کد پلیس به آن‌ها اختصاص نیافته است و علاوه بر این، تعداد 76 سامانه دوربین سرعت، چراغ قرمز و پلاک‌خوان در انتظار تست هستند. 

وی با بیان اینکه اینگونه به نظر می‌رسد که نحوه برخورد با این مساله از طرف پلیس بیشتر از آنچه فنی باشد دستوری است، افزود: با توجه به مطرح شدن این موضوع و نکات فنی در رسانه‌ها از سوی پلیس و اهمیت حل این مشکل و با توجه به این‌که در اکثر کلانشهرها هم، مساله اختصاص کد به دوربین‌ها مدت‌هاست محل اختلاف بوده و با مشکل روبروست، پیشنهاد می‌کنیم؛ وزارت کشور به عنوان ناظر، صحت ادعای پلیس را بررسی و نتیجه را به مردم گزارش کند. 



انتهای پیام


10311224
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۲۳ آبان‌ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از چند روز بی‌خبری، زائر ۸۹ ساله ایرانی که در جریان مناسک عمره مفقود شده بود، با پیگیری‌های مستمر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران در عربستان، شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: عوامل متعددی برای بوی نامطبوع در مسیر اتوبان قم- تهران شناسایی شده است وبرای دستگاه‌ها وظایفی برای رفع آن مشخص شده که باید به آن عمل کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمعیت هلال احمر در دیدار با جمعی از دانش آموزان گفت: جمعیت هلال احمر بیش از هر چیزی، کانون پرورش انسان‌های فداکار و ایثارگری است که عشق به همنوع در وجودشان نهادینه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صادقی گفت: در برنامه زمان‌بندی ارائه شده تکمیل ایستگاه مترو میدان شهرری در ابتدای سال ۱۴۰۵ قرار داده شده، اما با تاکید شهردار و نیز شورای اسلامی شهر تهران بر آنیم تا این ایستگاه تا پایان سال به مردم شهرری تحویل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل انتظامی کشور به نقش مؤثر تعامل میان انتظامی، دستگاه قضائی و سایر نهاد‌ها در تأمین امنیت عمومی، بر بازنگری در مجازات جرائم و افزایش بازدارندگی قوانین تأکید کرد و از کاهش ۱۵ درصدی وقوع سرقت در استان گیلان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک خانم موفق به ایجاد شغل برای هزار نفر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران گفت: توسعه حمل و نقل عمومی در کنار بهره مندی مردم جنوب پایتخت از آن، اولویت‌های دوره ششم مدیریت شهری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا به شهروندان هشدار داد که پیشنهاد درآمد بالا در آگهی‌ها تحت عنوان «مدلینگ خانم» به طور معمول شگردی برای کلاهبرداری و اخاذی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از شناسایی و دستگیری دو اراذل و اوباش به اتهام درگیری و قمه کشی در شمال تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است