سیاسی 12:08 - 03 خرداد 1399
یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه امروز برای رشد و توسعه کشور و مبارزه با فساد داخلی و شیطنت های خارجی به ایثار نیاز داریم، تاکید کرد: فرهنگ ایثار باید در عرصه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جاری شود.

مازنی: برای رشد و توسعه کشور به ایثار نیاز داریم

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام احمد مازنی به مناسبت سوم خرداد ماه روز ایثار، مقاومت و پیروزی در کانال تلگرامی خود نوشت:

امروز سوم خرداد است روز ایثار، مقاومت و پیروزی. عناصر سه گانه ای که در همه روزها و سال های انقلاب و جنگ همراه ما و رمز موفقیت ما بودند. ایثار آن جایی معنی پیدا می کند که تو از منافع خودت برای دیگران بگذری و بعد در راه هدف های متعالی مقاومت کنی تا به پیروزی برسی. درست در نقطه مقابل منفعت طلبی، عافیت طلبی و شکست.

سال های مشروطه، قیام ملی، قیام ۱۵ خرداد و دوران سیاه استبداد، شاهد مبارزات حق طلبانه مردان و زنانی بود که با شکست و پیروزی های مقطعی همراه بود. اما در انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ همه مبارزان راه استقلال و آزادی و نفی استبداد داخلی و سلطه بیگانه دست از منفعت طلبی‌های فردی، گروهی، قومی و... کشیدند و همگی به دریای خروشان ملت پیوستند و در این راه تحت رهبری امام امت مقاومت کردند، در نتیجه در مقابل چشمان ناباور جهانیان به پیروزی رسیدند.

در دوران دفاع مقدس نیز رزمندگان ما در مقابل دشمن بعثی مورد حمایت قدرت های سلطه گر دنیا و ارتجاع عرب مال و جان خویش را در راه مقابله با اشغالگران ایثار کردند و در راه دفاع از ارزش های متعالی مقاومت کردند و حماسه های بزرگی از پیروزی آفریدند که فتح خرمشهر یکی از نمونه های این موفقیت است.

امروز نیز برای رشد و توسعه کشور و مبارزه با فساد داخلی و شیطنت های خارجی به ایثار نیاز داریم، فرهنگ ایثار باید در عرصه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جاری شود و در راه رسیدن به هدف های بلند فداکاری و مقاومت کنیم تا زمینه های اصلاح جامعه فراهم شود.

انتهای پیام


10543667
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده و توافقات صورت‌گرفته با سازمان اداری و استخدامی کشور، حذف واسطه‌های نیروی شرکتی در دستگاه‌های دولتی در دستور کار قرار گرفته و امید است تا پایان سال جاری به نتیجه برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلام ایران در مصاحبه با برنامه «مع موسی الفرعی» در مورد اینکه اگر طرف آمریکایی آمادگی خود را برای یک توافق عادلانه و متوازن، مبتنی بر منافع متقابل نشان دهد توضیحانی بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با اسماعیل سقاب اصفهانی پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی فوت همسر و آسیب‌دیدگی فرزندان ایشان در حادثه پیش‌آمده، به وی ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با اسماعیل سقاب اصفهانی پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی فوت همسر و آسیب‌دیدگی فرزندان ایشان در حادثه پیش‌آمده، ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با همسر رضا امیرخانی، تأکید شد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دعاگوی سلامتی و بهبود وی هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سرلشکر عبداللهی در نشست مشترک با اعضای این کمیسیون تاکید کرد که در صورت هرگونه تعرض علیه کشور، پاسخ جمهوری اسلامی ایران قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه از آغاز رزمایش مشترک ضدتروریستی سازمان همکاری شانگهای با حضور چندین هیات عالیرتبه از کشور‌های عضو این سازمان و به میزبانی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور بر فعال‌سازی بخش خصوصی استان‌ها در کشورها، به ویژه چین، تأکید کرد و افزود: فعالیت این بخش باید با همکاری استانداران و سفارتخانه ایران در چین تسهیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: نباید در‌ها را بر روی اساتید و دانشجویان ایرانی برای حضور در کنفرانس‌ها و مجامع دانشگاهی بین‌المللی ببندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: ما توانستیم اولین ناوشکن تولید ایران را به نام جماران طراحی و تولید کنیم که نمادی از خودکفایی و پیشرفت صنعتی کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است