علمی فناوری 15:10 - 22 مهر 1400
محققان کشور با انجام پژوهشی دریافتند که استفاده از داروهای گیاهی و ترکیبات طبیعی می‌تواند تاثیرات مخرب دیابت بر سیستم اعصاب مرکزی را کاهش دهد.

کاهش تاثیرات دیابت بر سیستم اعصاب مرکزی با گیاهان دارویی

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با انجام پژوهشی اعلام کردند: امروزه ثابت شده است که دیابت کنترل نشده می‌تواند منجر به آسیب به ارگان‌های مختلف از جمله مغز شود که این موضوع عامل بسیاری از اختلالات عصبی در افراد درگیر با دیابت است و می‌تواند منجر به عوارض عصبی جبران ناپذیری مانند آلزایمر شود.

همچنین مشخص شده که مطالعات مختلف انسانی و حیوانی ثابت می کنند استفاده از داروهای گیاهی با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهاب می‌تواند از آثار تخریبی دیابت بر سیستم اعصاب مرکزی و حافظه و یادگیری جلوگیری کند.

در بررسی‌های این پژوهش که توسط دکتر محمد حسین فرزایی و با همکاری حسنا خزاعی و زینب صمیمی انجام شده است،‌ ضمن بررسی سیستماتیک مطالعات قبلی، مسیرهای متابولیسمی مختلفی که منجر به این اثر درمانی می شدند مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. امید است

محققان این پژوهش امیدوارند مطالعه انها در این زمینه یک دیدگاه کلی برای پژوهشگران این عرصه جهت بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به دیابت که از عوارض این بیماری بر سیستم اعصاب مرکزی، حافظه و یادگیری رنج می برند، ایجاد کرده باشد.

انتهای پیام


11271519
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تمرکززدایی از ترافیک داده برای بهبود تجربه کاربری گیمر‌ها و حمایت از فعالان تولید محتوا به ویژه صنعت بازی را دو برنامه محوری در حوزه توسعه زیرساخت و خدمات محتوایی این معاونت عنوان کرد....
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بروز و وقوع ضعف و سرگیجه را باید جدی گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مادران شیرده باید توجه ویژه‌ای به خورد و خوراک خود داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: کارکنان نظام سلامت بدون توجه به گرایش‌های سیاسی و اجتماعی، با تعهد حرفه‌ای و از جان و دل در مسیر درمان بیماران و مجروحان خدمت‌رسانی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی عوامل می‌توانند بر عملکرد قلب تاثیر بگذارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس گفت: طرح‌های مدارس آینده قابلیت اجرا در مناطق محروم کشور را دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ۳۰ هزار معلم بازنشسته به آموزش و پرورش خدمات ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: فناوری‌ها و دستاورد‌های علمی، الگو‌های موجود زندگی و ساختار‌های سنتی را به طور اساسی تغییر داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف گفت: مصرف انرژی و آب در ایران چندین برابر میانگین جهانی است و عوامل اقتصادی، زیرساختی و فرهنگی موجب پرمصرفی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جذب ۱۵ هزار نیروی جدید در نظام سلامت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است