اقتصادی 00:14 - 23 مهر 1400
سرپرست نظام صنفی کشاورزی مطرح کرد:
سرپرست نظام صنفی کشاورزی با بیان اینکه خودروهای شخصی دارای کارت هوشمند سوخت هستند و سهمیه هرماه خود را از آن به راحتی برداشت می کنند، گفت: کشاورزان و صاحبان ماشین آلات کشاورزی برای تامین سوخت مورد نیاز خود مجبورند هر سری به شرکت های ملی پخش فرآورده های نفتی یا ادارات جهاد کشاورزی شهرستان ها مراجعه کنند و دوری راه، قطعی و کندی سیستم درخواست سوخت معمولا زمان بسیاری از آنها می گیرد.

چرا ماشین آلات کشاورزی کارت سوخت ندارند؟

پیمان عالمی در گفت و گو با ایسناف با بیان اینکه کشاورزان در تأمین سوخت مورد نیاز ماشین‌آلات کشاورزی خود با مشکلات فراوانی مواجه هستند، گفت: در کشور ما، خودروهای شخصی و حتی موتورسیکلت ها کارت هوشمند سوخت دارند و سهمیه هر ماه خود را می‌توانند از طریق کارت برداشت کنند اما متأسفانه این فرآیند برای ماشین‌های کشاورزی در نظر گرفته نشده است.

وی ادامه داد: کشاورزان و صاحبان ماشین آلات کشاورزی باید برای تامین سوخت مورد نیاز خود ابتدا برای پلاک گذاری تراکتور یا دیگر ماشین‌های خود اقدام کنند که بدلیل عدم انجام هماهنگی های لازم با پلیس راهور به مشکلات و موانع جدی برخورد می‌کنند. بعد از این مرحله، کشاورزان معمولا از راه های دور به شرکت‌های ملی پخش فرآورده های نفتی یا ادارات جهاد کشاورزی شهرستان ها مراجعه می کنند تا پس از ثبت درخواست سوخت، طی مسیر طولانی و وقت گیر بخشی از نیاز خود را دریافت کنند. این در حالیست که اکثر مواقع سیستمها با قطعی و کندی همراه است. به همین دلیل کشاورزان زمان زیادی را از دست می دهند و از تولید خود باز می‌مانند.

سرپرست نظام صنفی کشاورزی اضافه کرد: کل سوخت مصرفی ماشین آلات کشاورزی که نقش بسزایی در تولید و امنیت غذایی کشور دارند حدود ۵درصد سوخت مصرفی کشور است ولی توجهی به ساماندهی آن نمی شود.

وی تصریح کرد: امسال سال مانع زدایی است و اگر بناست که موانع از سر راه تولید برداشته شود باید اقداماتی در راستای تسهیل تولید انجام شود. بنابراین از دستگاه های مربوطه یعنی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و وزارت کشور تقاضا داریم نگاهشان به کشاورزان و دارندگان خودروهایی چون تراکتور و کمباین و ... مانند دارندگان خودروهای دیگر باشد و تدابیری در راستای تهیه کارت سوخت ماشین آلات کشاورزی و سپردن اختیارات توزیع و مصرف سوخت کشاورزی به وزارت جهادکشاورزی اتخاذ کنند.

انتهای پیام


11271921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: صدور پروانه های ساختمانی در متوسط مدت زمان ۶ماه صادر می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای تامین کنندگان دام از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: ضعف در عرضه و پخش مویرگی منجر به فروش قارچ بالاتر از کیلویی ۱۰۰ هزارتومان در برخی مغازه‌ها شده که این امر کاملا گرانفروشی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندم کاران گفت: با توجه به شرایط مساعد بارش و پیش بینی ۱۲ میلیون تن خرید تضمینی گندم انتظار می رود که هرچه سریع تر جایزه تحویل اعلام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد گفت: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: انسداد محور‌های شریانی و غیر شریانی بر اثر سیل در شهر‌های جنوبی کشور به ۱۰ محور رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گاز‌های همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: تا پایان امسال مشعل‌های گازی واحد‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: بیست و یکمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران، قرار است هفته آینده یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه برگزار شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور– فروردین ۱۴۰۳ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است