اجتماعی 10:26 - 07 تیر 1401
نشست خبری گرامیداشت «هفته ازدواج» درسالن معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

ازدواج «آسان و آسمانی»   شعار امسال هفته ازدواج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس؛ حجت الاسلام مهدی متقی‌فر دبیر ستاد «هفته ملی ازدواج»  و همچنین مدیرکل توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان پیرامون هفته ازدواج گفت: وزارت ورزش و جوانان سالیان سال به صورت ملی در سراسر کشور برنامه‌های مفصلی را طراحی و اجرا می‌کند و با همکاری دستگاه‌های مختلف امسال هم بر اساس سنوات گذشته این اتفاق افتاده‌است و دستگاه‌های مختلف برنامه‌های پیشنهادی خود را برای ما ارسال کرده‌اند و اجرا می‌کردند. در وزارت ورزش و جوانان به ادارات کل ما در استان‌ها برنامه های متعددی در گرامیداشت هفته ازدواج برنامه‌ریزی شده که قرار است از جمعه دهم تیرماه روز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا است برنامه ها آغاز و تا شانزدهم تیرماه که هفته  ازدواج است ادامه پیدا کند.

متقی‌فر در ادامه افزود:مهمترین برنامه امسال برنامه جشن وصال است که در تالار وحدت با حضور رئیس‌جمهور برگزار خواهد شد که در کنار این یک سری برنامه‌های رسانه‌ای با مشارکت صدا و سیما و شبکه‌های مختلف هم برگزار خواهد شد.

دبیرستاد هفته ملی ازدواج درباره شعار امسال گفت: شعار امسال ما«ازدواج آسان و آسمانی» است و برای اینکه بتوانیم در تشریفات و برگزاری ساده و آسان عروسی ها اقداماتی برداریم و با همکاری و سازمان زیباسازی شهر تهران انشالله از جمعه بیلبوردهای شهر تهران را در حوزه ازدواج آسان خواهیم داشت و این اتفاق همزمان هم از جهت رسانه‌ای و هم از جهت فضای شهری در حال شکل‌گیری است تا ان‌شاالله بتوانیم یک فرهنگ سازی را در حوزه ازدواج آسان داشته باشیم.

متقی‌فر درباره تعامل با مردم در خصوص ازدواج آسان اضافه کرد: قرار است پویشی راه‌اندازی شود تا کسانی که ازدواج آسان داشته‌اند تجربه هایشان را از این ازدواج  به ما منتقل کنند و بر اساس قرعه کشی جوایزی را برایشان در نظر گرفته‌ایم که این پویش هم تحت عنوان «آسان و آسمانی» اتفاق خواهد افتاد.

همچنین بر اساس سنوات گذشته کارهایی مانند اهدای جهیزیه، افتتاح مرکز تخصصی مشاوره و بسته‌های مشاوره رایگان و بحث های آموزشی که سالیان سال است اتفاق می‌افتاد هم امسال هم بر اساس روال قبل ادامه خواهد داشت که باید از طریق ادارات کل استانی پیگیری شود.

انتهای پیام/


11607522
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در معابر حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه دارای ترافیک سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تمهیدات حمل و نقلی ویژه این شرکت برای مراسم بزرگداشت ششمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در برنامه شهر امن از اقدامات پلیس راهور در خصوص صنوف مزاحم پایتخت و نحوه تذکر و برخورد پلیس همچنین از اعمال قانون حدود ۲ میلیون وسیله نقلیه به دلیل توقف دوبله در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از جمع‌آوری ۴۴۰۰ خودرو فرسوده و رها شده از دهم مهر‌ماه ۱۴۰۴ تاکنون در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره رسانه‌ای «وصالِ آرمانی» با هدف شناسایی، حمایت و معرفی قابلیت‌های فعالان حوزه رسانه و تولیدات محتوایی، برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور ضمن اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها، از ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر جنوب به شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، حدود ۴ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صف‌های طولانی وام ازدواج، از وجود حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت این وام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رستگار گفت: بیشتر مسائل و موانع صنفی با همکاری شهرداری در حال رفع شدن است و این سطح از تعامل تاکنون در تهران سابقه نداشته است. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است