اقتصادی 14:28 - 04 تیر 1401

تشکیل پرونده قاچاق برای ۴۳۰ واحد صنفی متخلف

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، علیرضا رستمی اظهار داشت: در اردیبهشت ماه امسال، کارشناسان این سازمان و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها با بهره‌گیری از تمام امکانات و ظرفیت موجود و با بازرسی از پنج هزار و ۸۲۶ مورد از مراکز خرد و کلان در سطح عرضه، برای بیش از ۴۰۰ واحد صنفی متخلف از این ناحیه تشکیل پرونده داده و جهت سیر مراحل قانونی، پرونده‌های متشکله در اختیار شعب تعزیرات حکومتی استان‌ها قرار گرفتند.

وی، مجموع ارزش تخلفات قاچاق کشف شده طی اردیبهشت ماه را ۴۵۴ میلیارد و ۲۴۶ میلیون ریال و مهمترین اقلام کالایی کشف شده را لوازم یدکی و مواد خوراکی اعلام کرد و افزود: طرح مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه به وسیله بازرسان، هدفمند، مستمر و به لحاظ اولویت ادامه خواهد داشت.

رستمی با اشاره به تعامل نزدیک متولیان مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خاطرنشان کرد: در دو ماهه امسال، با همراهی دستگاه‌های نظارتی دیگری مانند تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت بیش از ۱۰ هزار مورد بازرسی برای مقابله با عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق در سراسر کشور انجام شده است.

مدیر کل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای سرمایه‌ای سازمان حمایت تصریح کرد: در نتیجه این بازرسی‌ها ،۷۶۰ پرونده به ارزش بیش از یک میلیارد و ۳۴۵ میلیون ریال تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه همه پرونده‌های تخلف در این حوزه جهت تعیین تکلیف به مراجع قضائی ارسال شده است، تاکید کرد: قاچاق یک پدیده چند وجهی و به شدت متأثر از وضعیت اقتصادی است.

به گفته رستمی، بیشترین کالای قاچاق کشف شده، کاغذ یا مقوا، مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی و انواع وسایل نقلیه و لوازم یدکی، مصرفی و جانبی آنها بوده است.

وی همچنین به ثبت تمام موجودی کالاها در سامانه جامع انبارها تأکید و به صراحت اعلام کرد: همه اشخاص حقیقی و حقوقی مکلّف و موظف به ثبت موجودی کالای خود در این سامانه است در غیر این صورت، هرگونه گزارش و یا بازرسی، به عنوان کالای قاچاق و احتکار محسوب شده و حسب قانون با متخلفان برخورد می‌شود.


11604360
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های یکشنبه تا سه شنبه در غرب و جنوب‌غرب در برخی ساعات وزش باد شدید، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی تهران گفت: اصلاح نظام توزیع، عرضه مستقیم از طریق فروشگاه ها و حذف واسطه ها در دستور کار جهاد کشاورزی استان تهران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:در حال حاضر تردد در آزادراه تهران-شمال و محور چالوس در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مرکز بهبود محیط کسب‌وکار: سامانه نظارتی معاملات طلا هنوز راه‌اندازی نشده است و شرایط راه‌اندازی سکوهای معاملاتی اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: ایجاد زنجیره تولید تا مصرف راه حلی برای تنظیم بازار گوشت و کنترل فاصله قیمت محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۲۶ تیر بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: در هفته کاری که گذشت شاخص کل با کاهش ۷.۴۳ درصدی به ۴ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۸۳۴ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی کشور گفت:افزایش قیمت مصالح ساختمانی کمتر از نرخ تورم عمومی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های متولی بخش معدن، دو چالش اساسی پیش‌روی این بخش را کمبود اطلاعات پایه اکتشافی و کاهش نیروی انسانی...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است