اقتصادی 14:28 - 04 تیر 1401

تشکیل پرونده قاچاق برای ۴۳۰ واحد صنفی متخلف

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، علیرضا رستمی اظهار داشت: در اردیبهشت ماه امسال، کارشناسان این سازمان و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها با بهره‌گیری از تمام امکانات و ظرفیت موجود و با بازرسی از پنج هزار و ۸۲۶ مورد از مراکز خرد و کلان در سطح عرضه، برای بیش از ۴۰۰ واحد صنفی متخلف از این ناحیه تشکیل پرونده داده و جهت سیر مراحل قانونی، پرونده‌های متشکله در اختیار شعب تعزیرات حکومتی استان‌ها قرار گرفتند.

وی، مجموع ارزش تخلفات قاچاق کشف شده طی اردیبهشت ماه را ۴۵۴ میلیارد و ۲۴۶ میلیون ریال و مهمترین اقلام کالایی کشف شده را لوازم یدکی و مواد خوراکی اعلام کرد و افزود: طرح مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه به وسیله بازرسان، هدفمند، مستمر و به لحاظ اولویت ادامه خواهد داشت.

رستمی با اشاره به تعامل نزدیک متولیان مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خاطرنشان کرد: در دو ماهه امسال، با همراهی دستگاه‌های نظارتی دیگری مانند تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت بیش از ۱۰ هزار مورد بازرسی برای مقابله با عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق در سراسر کشور انجام شده است.

مدیر کل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای سرمایه‌ای سازمان حمایت تصریح کرد: در نتیجه این بازرسی‌ها ،۷۶۰ پرونده به ارزش بیش از یک میلیارد و ۳۴۵ میلیون ریال تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه همه پرونده‌های تخلف در این حوزه جهت تعیین تکلیف به مراجع قضائی ارسال شده است، تاکید کرد: قاچاق یک پدیده چند وجهی و به شدت متأثر از وضعیت اقتصادی است.

به گفته رستمی، بیشترین کالای قاچاق کشف شده، کاغذ یا مقوا، مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی و انواع وسایل نقلیه و لوازم یدکی، مصرفی و جانبی آنها بوده است.

وی همچنین به ثبت تمام موجودی کالاها در سامانه جامع انبارها تأکید و به صراحت اعلام کرد: همه اشخاص حقیقی و حقوقی مکلّف و موظف به ثبت موجودی کالای خود در این سامانه است در غیر این صورت، هرگونه گزارش و یا بازرسی، به عنوان کالای قاچاق و احتکار محسوب شده و حسب قانون با متخلفان برخورد می‌شود.


11604360
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سرمایه‌گذاری برای استفاده از ظرفیت ۳۰ میلیون تنی بنادر به ویژه بنادر شمالی نقش مؤثری در رونق اقتصادی کشور دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفت‌ماهه نخست امسال، واردات ۲۰ تن شمش طلا به ارزش ۲.۱ میلیارد دلار طلا را در صدر فهرست کالا‌های وارداتی ایران قرار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برخی افراد سودجو در شبکه‌های اجتماعی با راه‌اندازی صفحه‌های جعلی، اقدام به تبلیغات درخصوص پرداخت وام تحت عناوین مختلف کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امشب سهیمه ۶۰ لیتری بنزین شارژ می‌شود و طبق آخرین آمار‌های اعلام شده هیچ تغییری در سهیمه بنزین رخ نمی‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فیزیک دهم همیشه یکی از چالش‌برانگیزترین درس‌های پایه دهم بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خرید و فروش آنلاین طلای آب شده هنوز هم چالش برانگیز است؟ برای دهه‌ها، سرمایه‌گذاری در بازار طلای ایران با چالش‌های ذاتی همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان اجرای ماده ۵۰ و آزادسازی اراضی مسکونی گام موثری در حل بحران مسکن در کشور به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه مرحله ۱۷۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر اینکه تولید باید آخرین بخشی باشد که برق و گاز آن قطع می‌شود، از وزارت نفت، وزارت نیرو و شرکت گاز خواست به این دستور توجه کنند تا شاهد محدودیت‌های کمتری بر بخش صنعت و تولید کشور با...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است