علمی فناوری 16:27 - 17 آذر 1398
به‌مناسبت روز جهانی ایدز نشستی تخصصی درباره پیشگیری و درمان ایدز توسط مرکز مشاوره و آموزش‌های اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری کانون همیاران سلامت روان برگزار شد.

نشست تخصصی ایــدز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این نشست یکشنبه ۱۷ اذر ماه در تالار خوارزمی واقعی در مرکز همایش‌های بین‌المللی ابوریحان و با حضور دکتر جهانمیری نژاد (مشاور فرهنگی اداره ایدز وزارت بهداشت و مدیر عامل باشگاه سلامت نوجوانان پسر تهران) و خانم دکتر کشاورز (دکتری تخصصی سلامت باروری، گرایش سلامت جنسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) و با حضور عزیزان مبتلا به اچ ای وی (انجمن مادران حامی سلامت) و جمعی از دانشجویان و همیاران برگزار شد.

در این نشست دکتر کشاورز به بیان توضیحاتی درباره‌ی ویروس اچ آی وی و اچ پی وی  و برخی بیماری‌های آمیزشی و رفتارهای پرخطر جنسی و روش های پیشگیری از انتقال بیماری‌های جنسی پرداخت.

 همچنین دکتر جهانمیری نژاد آموزش‌های تخصصی درباره‌ی آزمایش اچ ای وی و شیوع این ویروس در ایران و کشورهای خارجی و درمان این بیماری در مراکز تخصصی (به‌صورت محرمانه) ارائه داد.

در قسمت پایانی نشست گفت‌وگوی بین دکتر جهانمیری نژاد و عزیزان مبتلا به اچ ای وی صورت گرفت و دکتر جهانمیری نژاد به همراه دکتر کشاورز به سوالات دانشجویان درباره ی ایدز پاسخ دادند .

انتهای پیام


10313695
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌ها باید مقوله افسردگی سالمندان را جدی بگیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر تشدید نظارت بر مراکز غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه تگزاس یک باتری الکتریکی توسعه داده‌اند که در دما‌های پایین تا -۵۰ درجه سانتیگراد به طور موثر کار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت، یک روال ساده حمام کردن را برجسته کرده‌اند که می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه اخیر نشان داده است که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاصی که «مواد شیمیایی ابدی» نامیده می‌شوند، روند پیری بیولوژیکی بدن را تسریع می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خشکی پوست می‌تواند ناشی از عوامل خارجی و داخلی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دانشمند روس می‌گوید که روسیه می‌تواند از ربات‌ها برای کاوش غار‌های ماه استفاده کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صبحانه، یکی از مهمترین وعده‌های غذایی برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر برنامه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: حضور فعال ایران در کمیته‌های تخصصی جهانی، علاوه بر تسهیل تجارت و صادرات محصولات، نقش تعیین‌کننده‌ای در صیانت از منافع ملی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از دریافت ۴۴۲۶ اثر در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است