بین‌الملل 16:49 - 14 تیر 1401

حمله پهپادی ترکیه به مخمور عراق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شفق نیوز، منابع عراقی امروز از حمله پهپادی ترکیه به عراق خبر دادند.

یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد: پهپاد ترکیه ای اردوگاه آوارگان کُرد در منطقه مخمور را هدف قرار داده است.

بر اساس این گزارش این حمله پهپادی به منزلی در داخل این اردوگاه واقع در استان اربیل انجام شده است.

منبع امنیتی عراقی اعلام کرد که آمار دقیقی از خسارات ناشی از این حمله تاکنون گزارش نشده است.

شفق نیوز گزارش داد: برخی اخبار رسیده حاکی از این است که حمله مذکور تلفاتی به دنبال داشته است. این حمله همزمان با سفر هیئت عالی رتبه از بغداد به مخمور انجام شده است.

این رسانه عراقی اعلام کرد که در این اردوگاه خانواده های کُردی حضور دارند که سالهاست از ترکیه آواره شده اند. ترکیه بر این باور است که پ ک ک در این اردوگاه حضور دارد و از آنجا حملاتی به داخل ترکیه انجام می شود.

گفتنی است که مخمور شهری در عراق است. این شهر بخشی از منطقه مخمور در استان اربیل است. قبل از سال ۱۹۹۱ شهرستان مخمور بخشی از استان نینوا بود اما بعدها بخشی از استان اربیل شد.


11615174
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امیر قطر در حاشیه کنفرانس دوحه ۲۰۲۵ با سران سیاسی سنی عراق دیدار کرد و ضمن حمایت از ثبات عراق، بر ضرورت تشکیل دولتی فراگیر تأکید شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشدار یک اتاق فکر آمریکایی نشان می‌دهد نادیده‌گرفتن چین می‌تواند آمریکا را به بحران تاریخی بکشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در دانشگاه کنتاکی یک نفر کشته و نفر دیگری به‌شدت زخمی شد و همزمان، حادثه چاقوکشی در کارولینای شمالی نیز جان یک دانش‌آموز را گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پشت شعار‌های پرزرق‌وبرق آکوس، واقعیتی تلخ پنهان است: ناتوانی ساختاری غرب در تحقق وعده‌های نظامی بزرگ.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی‌که لاذقیه صحنه جشن‌های سالگرد سقوط نظام اسد بود، اعتصاب فراگیر علویان و قتل مشکوک یک جوان، چهره‌ای متشنج از ساحل سوریه ترسیم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به همتای اوکراینی خود چند روز فرصت داده است تا به پیشنهاد او برای آتش‌بس با روسیه پاسخ دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در پاسخ به ادعای فرمانده ارتش اسرائیل درباره «خط زرد» به عنوان «خط مرزی جدید» اعلام کرد که «قاطعانه» با هرگونه تغییر در مرزهای غزه مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی بارش باران شدید و جاری شدن سیل در استان سلیمانیه در منطقه کردنشین شمال عراق دو نفر کشته و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری اعلام کردند که گلوله‌های خمپاره با منشأ ناشناخته در نزدیکی فرودگاه المزه دمشق فرود آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو کاستا در پاسخ به انتقادات تند ئیس جمهور آمریکا از رهبری سیاسی اروپا تأکید کرد که متحدان باید از مداخله در سیاست داخلی یکدیگر خودداری کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است