بین‌الملل 01:59 - 03 تیر 1401
نیروهای ارتش سوریه روز پنجشنبه عملیاتی را علیه تروریست‌های داعش در مناطق بیابانی و روستایی بین استانهای رقه و دیرالزور آغاز کردند.

آغاز عملیات ارتش سوریه علیه داعش در رقه و دیرالزور

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش سوریه پنجشنبه عملیاتی را در جنوب شرق استان رقه واقع در شمال این کشور علیه عناصر تروریستی داعش آغاز کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از منابع میدانی گزارش داد، نیروهای ارتش سوریه عملیات زمینی را برای پاکسازی مناطق بیابانی و روستایی بین استانهای رقه و دیرالزور (شرق سوریه) آغاز کردند. نقطه ثقل این عملیات، صحرای «جبل البشری» است.

به گفته این منابع، ارتش سوریه شمار زیادی از پیاده‌نظامهای خود را تجمیع کرد و با پشتیبانی هوایی جنگنده‌های سوری و روس این عملیات را کلید زد. حملات این جنگنده‌ها بیشتر بر روی محورهای حرکت عناصر داعش در مناطق باز و مناطق تحت اشغال تروریستهای آمریکا در شرق سوریه به ویژه مثل مرزی سوریه-عراق-اردن متمرکز است.

با آغاز این حملات، شمار زیادی از عناصر داعش کشته و زخمی شدند. در این عملیات لشکرهای ۱۷، ۲۵ زرهی و پنجم شرکت دارند. عملیات مذکور از منطقه صحرای الرصافه در رقه آغاز شد.

این در حالی است که عناصر داعش اواخر خرداد ماه گذشته، به یک دستگاه اتوبوس متعلق به ارتش سوریه در ریف رقه حمله کردند. در این حمله ۱۳ نظامی سوری کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

در دوازدهم خرداد جاری نیز ، عناصر تروریستی به یک اتوبوس مسافربری در استان دیرالزور در شرق سوریه حمله کردند و در پی آن، سه غیر نظامی کشته و بیش از بیست نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

به گفته منابع میدانی، تحرکات داعش به خاطر حمایت‌های نظامیان تروریست آمریکایی است؛ به نحوی که این عناصر در حال آموزش تروریست‌های داعش در شمال شرق سوریه هستند. نظامیان آمریکایی، آموزش‌های فشرده‌ای را برای آشنایی عناصر داعش با استفاده از «آر پی جی» و موشکهای دوش‌پرتاب آغاز کرده‌اند.

این آموزش‌ها مخصوص یک گروه از عناصر داعش است که عناصر آمریکایی آنان را در یک زندان واقع در جنوب الحسکه، زندانی کرده‌اند. این زندان، در پایگاه آمریکایی‌ها در شهر «الشدادی» قرار دارد.

منابع محلی نیز خبر دادند، نیروهای آمریکایی همچنین نحوه استفاده از موشک‌های ضد زره را به عناصر داعش آموزش می‌دهند تا به زودی، آنان را به صحراهای دیرالزور و تدمر انتقال دهند و پس از آن، حمله به مواضع ارتش سوریه و مراکز دولتی و منازل غیر نظامیان را آغاز کنند.

گزارشهای رسانه‌ای طی ماههای گذشته حاکی از این است که آمریکاییها صدها نفر از عناصر داعش را از عراق و زندانهای الحسکه به اطراف پایگاه غیر قانونی خود در منطقه التنف در مرزهای سوریه و اردن انتقال داده‌اند.

انتهای پیام/

 


11603113
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به حمله ادعایی داعش در سوریه به نیروهای آمریکایی پاسخ می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر اینکه مسئله فلسطین معیار اخلاقی جهان امروز است، گفت آتش‌بس بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، صلح واقعی محسوب نمی‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان هشدار داد که توقیف دارایی‌های مسدود شده روسیه «اعلان جنگ» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه می‌گوید که پیش از حمله مرگبار به نیرو‌های آمریکایی در مرکز این کشور، درباره احتمال نفوذ داعش هشدار داده بود، اما به آن توجهی نشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شش نیروی حافظ صلح سازمان ملل در شمال غربی سودان، در درگیری با افرادی که «تروریست» خوانده شدند، جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد که سه آمریکایی روز شنبه در سوریه در حمله کمین توسط یکی از اعضای گروه داعش کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها نفر در پایتخت سوئد تجمع کردند تا به حملات مداوم اسرائیل به غزه علیرغم توافق آتش‌بس اعتراض کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اروپایی نگرانند که اجرای طرح منطقه غیرنظامی در شرق اوکراین ممکن است زمینه‌ساز پیچیدگی‌های امنیتی و تشدید تنش‌ها شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که اقدامات تلافی‌جویانه روسیه در پاسخ به مسدود شدن دارایی‌ها توسط اتحادیه اروپا به زودی اعلام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس با محکوم کردن حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در غزه، آن را نقض آشکار آتش‌بس دانست و خواستار اقدام فوری میانجیگران شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است