اجتماعی 15:46 - 30 شهریور 1398
کارشناسان حیات وحش در مطالعه جدیدی عنوان کردند از سال ۱۹۷۰ میلادی سه میلیارد پرنده در آمریکا و کانادا از بین رفته‌اند.

تلف شدن سه میلیارد پرنده در آمریکا و کانادا از سال ۱۹۷۰

به گزارش ایسنا، محققان با بیان اینکه از سال ۱۹۷۰ به ازای هر چهار پرنده یک مورد (در مجموع سه میلیارد پرنده) در کانادا و آمریکا از بین رفته‌اند، اظهار داشتند: این آمار نشان‌دهنده بحران زیست محیطی است.

محققان در بررسی‌های خود به کاهش ۲۹ درصدی جمعیت پرندگان از گونه‌های مختلف پرنده‌های مهاجر و آوازخوان اشاره کردند. شواهد متعددی نشان می‌دهد در کثرت و تعدد پرندگان با کاهش گسترده‌ای روبرو هستیم.

محققان کانادایی در بررسی خود دلیل کاهش تعداد پرندگان را ارزیابی نکرده‌اند. هرچند، در سراسر جهان تعداد بیشتری از گونه‌های پرنده تلف شده و امکان تخم‌گذاری در آن‌ها کمتر شده که یکی از دلایل آن تخریب و از بین رفتن زیستگاه‌های پرندگان به دلیل کشاورزی و توسعه شهرنشینی است.

به گزارش روزنامه گاردین، محققان کاهش جمعیت پرندگان در کانادا و آمریکا را با ارزیابی اطلاعات بدست آمده از وضعیت پرندگان مهاجر از طریق ایستگاه‌های رادار هواشناسی و بررسی اطلاعات ۵۰ ساله زمینی بدست آوردند.

انتهای پیام


10243259
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار تصادفات گفت: در ۹ ماهه سال جاری حدود ۴ درصد افزایش در تعداد جان‌باختگان ثبت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سارقی که در کمتر از ۲۵ ثانیه پژو پرشیا سرقت می‌کرد به خاطر اختلاف با یکی از شاگردانش لو رفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از مسدودسازی سرشماره ارسال‌کننده پیامک برای تعدادی از شهروندان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۸ پروژه زیرساختی با حجم اعتباری ۱۵۱ میلیارد تومان به همت بنیاد علوی در ۲۶ شهرستان کشور به بهره‌برداری رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با رای اکثریت اعضای شورای شهر تهران بهای پارکینگ‌های شهرداری برای در سال آینده تعیین شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران از آماده شدن آزادراه شهید شوشتری برای بهره‌برداری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۹ از تکمیل ۱۰ پروژه بزرگ‌مقیاس عمرانی در سال جاری خبر داد و اعلام کرد این پروژه‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، بر آغاز مراحل پایانی پروژه تبدیل گاز‌های دفن پسماند به انرژی تجدیدپذیر تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ژاپن در تهران در دیدار با مدیران شهری توسعه همکاری میان تهران و توکیو را خواستار شد و اعلام کرد: این دیدار از نگاه سفارت ژاپن گامی مثبت در مسیر تقویت ارتباط با مدیریت شهری تهران به شمار می‌رود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه زمین معرفی شده برای آرامستان معارض داشت، گفت: با استانداری تماس گرفتیم که زمین بدون معارض معرفی کند، اما هنوز پاسخی دریافت نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است