اجتماعی 15:46 - 30 شهریور 1398
کارشناسان حیات وحش در مطالعه جدیدی عنوان کردند از سال ۱۹۷۰ میلادی سه میلیارد پرنده در آمریکا و کانادا از بین رفته‌اند.

تلف شدن سه میلیارد پرنده در آمریکا و کانادا از سال ۱۹۷۰

به گزارش ایسنا، محققان با بیان اینکه از سال ۱۹۷۰ به ازای هر چهار پرنده یک مورد (در مجموع سه میلیارد پرنده) در کانادا و آمریکا از بین رفته‌اند، اظهار داشتند: این آمار نشان‌دهنده بحران زیست محیطی است.

محققان در بررسی‌های خود به کاهش ۲۹ درصدی جمعیت پرندگان از گونه‌های مختلف پرنده‌های مهاجر و آوازخوان اشاره کردند. شواهد متعددی نشان می‌دهد در کثرت و تعدد پرندگان با کاهش گسترده‌ای روبرو هستیم.

محققان کانادایی در بررسی خود دلیل کاهش تعداد پرندگان را ارزیابی نکرده‌اند. هرچند، در سراسر جهان تعداد بیشتری از گونه‌های پرنده تلف شده و امکان تخم‌گذاری در آن‌ها کمتر شده که یکی از دلایل آن تخریب و از بین رفتن زیستگاه‌های پرندگان به دلیل کشاورزی و توسعه شهرنشینی است.

به گزارش روزنامه گاردین، محققان کاهش جمعیت پرندگان در کانادا و آمریکا را با ارزیابی اطلاعات بدست آمده از وضعیت پرندگان مهاجر از طریق ایستگاه‌های رادار هواشناسی و بررسی اطلاعات ۵۰ ساله زمینی بدست آوردند.

انتهای پیام


10243259
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع تصادف میان یک دستگاه مینی‌بوس و دو خودروی پرشیا در بزرگراه آیت‌الله سعیدی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: امروز شعارهای بنیادین انقلاب اسلامی یعنی عدالت و آزادی با وجود همه دشمنی‌ها، همچنان در جهان طنین‌انداز است و دشمنان به دنبال مقابله با الهام‌بخشی این گفتمان هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرحله جدید طرح یسنا برای مادران شیرده و ۳ مرحله شارژ یکجای طرح رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با اشاره به آخرین وضعیت بازسازی واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد: بخش عمده پروژه‌ها در مرحله اسکلت قرار دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: تا پایان تیرماه ۱۴۰۵ بدهی کارت‌های هوشمند ملی به مردم به طور کامل رفع خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره دهک‌بندی خانوار در نامه‌ای به رئیس مجلس بر لزوم همکاری دستگاه‌ها برای تکمیل اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان تاکید کرد. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ مرحله جدید طرح یسنا و ۳ مرحله اعتبار طرح سوءتغذیه کودکان ۵ تا ۵۹ ماه یکجا شارژ شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت عمومی فراجا اعلام کرد: ۳۴ نفر از افراد شرور محلات دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی از انهدام باندی خبر داد که طی سه سال بیش از ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق کرده بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، از ثبت ۴۲۴ حادثه و انتقال ۲۳۵ نفر به مراکز درمانی توسط نجاتگران این جمعیت در سطح کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است